zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Όλα τα mobs αν κάνεις rest ή αν πεθάνεις ξαναβγαίνουν ούτως ή άλλως, έτσι είναι το παιχνίδι. Απλά μετά από πολλά respawn σταματάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Σκοτώνω παρέα με άλλα δύο άτομα τον 1st boss και συνεχίζω ακάθεκτος με 30κ souls...και στο επόμενο mob...ΤΟΝ ΠΙΝΩ , πάω ξανά και πάλι τον πίνω...ΣΙΧΤΙΡΙΑ Υ.Γ. Το αγαπώ το παιχνίδι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ναι, όπως είδα σε ένα μήνυμα και όπως μου είπε και ο PS3 φίλος που με έβλεπε "Beware of overconfidence". Είναι γεγονός ότι σε μερικά σημεία ήμουν "Heh, I got this!", αλλά μία να σε πετύχουν ανοιχτό 2 άτομα μόνο, σε κάνουν κονφετί.Καλό είναι όταν παίρνεις αρκετά souls να πηγαίνεις να κάνεις καμιά επένδυση σε items / level up. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Become a SunBro! All of you! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Το 3ο της σειράς: http://www.pcgamer.com/2014/04/24/dark-souls-2-modded-durantes-gedosato-enables-downsampling-texture-modding/ λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Εγώ πήγα με τους Blue Sentinels. Θα έρθω να σας σώσω...(hopefully) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Εγώ πήγα με τους Blue Sentinels. Θα έρθω να σας σώσω...(hopefully) Εγώ σκέφτομαι να γίνω εντελώς κωλοπαίδι και να πάω με την Brotherhood of Blood... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 τι ήθελα και επέλεγα sorcerer;;Μου έχουν σπάσει τα νεύρα..Γιατί δεν άκουσα τον zeniath;; έχω και την αδερφή μου που και καλά για να με βοηθήσει με έχει πεθάνει 15 φορές μέσα σε 25 λεπτά! Δεν πάει άλλο.Μου φαίνεται θα αρχίσω new game. ps:Παίζω στο pc με xbox controller.μπορεί να μου πει κάποιος πώς γίνεται το jump;γιατί συνέχεια το ξεχνάω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Κρατάς πατημένο το B+LS για να τρέξεις και όταν θες να πηδήξεις πατάς μέσα το LS (καθώς τρέχεις) υ.γ. καλοί οι blu sentinels (πείρα και upgrade μετά) αλλά Sunbro ftw ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Περιμένοντας το patch και προσπαθώντας να ξεμπερδέψω ταυτόχρονα με τη διπλωματική μου, από αυτά που διαβάζω, ένα αποκλειστικά sorcerer (mage) build είναι valid σε αυτό το παιχνίδι. Σκέφτομαι να δοκιμάσω αποκλειστικά μαγεία...... Εντωμεταξύ το πρόβλημα του παιχνιδιού που κρασάρει πρίν ακόμα ξεκινήσει είναι τρομερό ξενέρωμα. Βασικά το παιχνίδι ιδιοτροπιάζει αναλόγως μόνιτορ ή τηλεόρασης, HDMI/DVI σύνδεσης, ανάλυσης και scaling. Προσωπικά, τόσα χρόνια PC gaming, είναι η πρώτη φορά που συναντώ παιχνίδι που δεν παίζει κάν. 2 μέρες τώρα και δεν έχουν δώσει λύσεις, με αποτέλεσμα το θέμα να λαμβάνει και την ανάλογη δημοσιότητα: Dark Souls II PC Isn't Working For Some People Bandai Namco Aware Of Dark Souls II PC Problems Dark Souls 2 launch problems prompt official response from Namco Bandai Dark Souls 2 PC Release Has Huge Problems Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Άλλαξε το κουμπί και βάλτο στο B το jump, εγώ κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής πέρα από ένα boss που μου την λέει αρκετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Περιμένοντας το patch και προσπαθώντας να ξεμπερδέψω ταυτόχρονα με τη διπλωματική μου, από αυτά που διαβάζω, ένα αποκλειστικά sorcerer (mage) build είναι valid σε αυτό το παιχνίδι. Σκέφτομαι να δοκιμάσω αποκλειστικά μαγεία...... Εντωμεταξύ το πρόβλημα του παιχνιδιού που κρασάρει πρίν ακόμα ξεκινήσει είναι τρομερό ξενέρωμα. Βασικά το παιχνίδι ιδιοτροπιάζει αναλόγως μόνιτορ ή τηλεόρασης, HDMI/DVI σύνδεσης, ανάλυσης και scaling. Προσωπικά, τόσα χρόνια PC gaming, είναι η πρώτη φορά που συναντώ παιχνίδι που δεν παίζει κάν. 2 μέρες τώρα και δεν έχουν δώσει λύσεις, με αποτέλεσμα το θέμα να λαμβάνει και την ανάλογη δημοσιότητα: Dark Souls II PC Isn't Working For Some People Bandai Namco Aware Of Dark Souls II PC Problems Dark Souls 2 launch problems prompt official response from Namco Bandai Dark Souls 2 PC Release Has Huge Problems Κι εγώ είχα πρόβλημα με κρασάρισμα στην TV με σύνδεση HDMI μπήκα στο φόρouμ του steam και μου δόθηκε η λύση η οποία ήτανε να ανοίξω το Catalyst Control και να πάω στο my digital flat panels >properties και enable GPU scaling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δεν δουλεύουν σε όλους αυτές οι λύσεις. Σε μένα τελικά δουλεύει η λύση όπου πατάς Win+P και κάνεις duplicate την οθόνη, αλλά το παιχνίδι δεν μπορώ να το βάλω σε ανάλυση άνω του 1600Χ900 και το AA που έχει το παιχνίδι είναι μετριότατο. Αυτά τα 2 μαζί κάνουν το παιχνίδι μή ικανοποιητικό στο μάτι. Θα περιμένω το patch, για να μπορώ να βάλω το παιχνίδι να κάνει rendering σε 4Κ ανάλυση και downsample σε 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Το AA του είναι FXAA που σημαίνει ότι είναι για το φούτσο..Το απενεργοποιείς και βλέπεις άλλα γραφικά τελείως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Έχω κολλήσει στους 3 Mini bosses της 2ης περιοχής... Εννοείται πως και στο DS2 παίζω ΜΟΝΟ melee, hardcore καταστάσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα