Typhonios Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Τις ρυθμίσεις γραφικών τις έχω στο τέρμα Θεού...ειλικρινά είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Λυπάμαι τους κατόχους PS3/XBOX 360.... PC ρε forever! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 @@ πανέμορφο είναι..Κονσολογραφικά έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Καλά τους έκανες!!!!! Αν είναι δυνατόν τι σου είπανε.... Ελπίζω να βρήκες άκρη τελικά.... αν βρήκα λέει..Πήγα εκεί και δεν το είχαν.Μου είπαν: "Μόλις δώσαμε το τελευταίο και το δικό σας θα έρθει σε 4-5 μέρες".Μόλις μου το είπαν αυτό ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε.Τους έβαλα κάτι φωνές και άκου τι έγινε:Είχαν την απλή συσκευασία και 1 collector ( <- αυτό πώς βρέθηκε εκεί δεν ξέρω ) και ο υπεύθυνος μου έλεγε να αγοράσω την απλή!!!!Αφού είδε και απόειδε τον έκανα να πληρώσει από την τσέπη του και πήρα την collector! τεσπά,στο παιχνίδι τώρα!!έκανα την εξυπνάδα και άρχισα ως sorcerer...Βέβαια παίζω/προχωράω σιγά σιγά και μέχρι στιγμής γύρω στη 1 ώρα που παίζω δεν έχω πεθάνει ακόμα! ( Τύχη του πρωτάρη ;; ) έκανα καλά με τον sorcerer;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ομορφο δεν σημαινει απαραιτητα και σουπερ γραφικα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 αν βρήκα λέει..Πήγα εκεί και δεν το είχαν.Μου είπαν: "Μόλις δώσαμε το τελευταίο και το δικό σας θα έρθει σε 4-5 μέρες".Μόλις μου το είπαν αυτό ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε.Τους έβαλα κάτι φωνές και άκου τι έγινε:Είχαν την απλή συσκευασία και 1 collector ( <- αυτό πώς βρέθηκε εκεί δεν ξέρω ) και ο υπεύθυνος μου έλεγε να αγοράσω την απλή!!!!Αφού είδε και απόειδε τον έκανα να πληρώσει από την τσέπη του και πήρα την collector! τεσπά,στο παιχνίδι τώρα!!έκανα την εξυπνάδα και άρχισα ως sorcerer...Βέβαια παίζω/προχωράω σιγά σιγά και μέχρι στιγμής γύρω στη 1 ώρα που παίζω δεν έχω πεθάνει ακόμα! ( Τύχη του πρωτάρη ;; ) έκανα καλά με τον sorcerer;;; ΜΠράβο αφού βρήκες άκρη.... Ωραίος. Θέλει τσαμπουκά σε τέτοιες περιπτώσεις αλλιώς την πατάς..... Εσύ όμως βλέπω τα πήγες περίφημα.... Τους παπ@@@ες πάντος.... Τέσπα,δεν έχω παίξει το game και δεν ξέρω....Πάντος γενικώς οι μάγοι είναι δύσκολοι. Εμένα με κόβω για την αγαπημένη μου class .... Τοξότη. Απότι ξέρω έχει,άρα κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ΜΠράβο αφού βρήκες άκρη.... Ωραίος. Θέλει τσαμπουκά σε τέτοιες περιπτώσεις αλλιώς την πατάς..... Εσύ όμως βλέπω τα πήγες περίφημα.... Τους παπ@@@ες πάντος.... thanks!! To κουλό!!! πριν 10 λεπτά μου ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία μου είναι έτοιμη στο κατάστημα! Δεν πάνε καλά!! στο game τώρα: Συνήθως παίζω καλύτερα με μάγους παρά με άλλες classes..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 thanks!! To κουλό!!! πριν 10 λεπτά μου ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία μου είναι έτοιμη στο κατάστημα! Δεν πάνε καλά!! στο game τώρα: Συνήθως παίζω καλύτερα με μάγους παρά με άλλες classes..! Δεν ψώνιζα ποτέ απο public και μου φαίνεται ούτε πρόκειται.......... Έχουνε την φάση τους οι μάγοι,σίγουρα.... Δες και πες μας εντυπώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Εγώ έφτασα και νίκησα (με το AI κι έναν fist-fighter κατιτίς phantoms) το πρώτο boss και μπορώ να πω ότι ένα break το δικαιούμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Εκεί που έλεγα ότι το έχω χαλαρά και δεν πεθαίνω εύκολα σκάει ένας από το πουθενά και με κάνει χαρτοπετσέτες σε κλάσματα...από τότε έχει πέσει πολύς πόνος, και το death penalty στο hp...well...it SUX! p.s. Μπορείς να κανεις summon npc όπως στο προηγούμενο? Πουστιά, πήγα hollow εκεί και τον ήπια...will try again. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Eγώ το κράταγα το πρώτο effigy να το ρίξω πριν το boss για να κάνω summon. Μέχρι εκεί με 50% hp πάλευα. Ok βέβαια, αρχική περιοχή και όσοι έχουν προχωρήσει θα λένε "σιγά τα ωά", αλλά για μένα ήταν ένα επιτευγματάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ένα καλό hint είναι (αν δε κάνω λάθος βέβαια νομίζω ότι ισχύει) ότι αν βάλεις summon sign κάτω και πας και βοηθήσεις κάποιον άλλο να φάτε κάποιο boss φεύγει το death penalty και δε χρειάζεται να χαλάς effigy, θέλω να το ξανατσεκάρω για σιγουριά όμως not 100% sure Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Είπα να το δώ και εγώ λίγο στο διάλειμα της Διπλωματικής και φυσικά δεν θα μπορούσα να μήν είμαι μέσα στο περίφημο γκρούπ όπου το παιχνίδι κρασάρει πρίν ακόμα φορτώσει. Πολύ ωραία και εύγε..... Ευτυχώς η εταιρία κατάλαβε ότι το πρόβλημα εμφανίζεται σε πολύ κόσμο και δήλωσαν ότι το ψάχνουν, κάνοντας sticky το σχετικό τόπικ που τώρα έχει 1540 πόστς σε 24 ώρες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 1540 posts σημειναι οτι απο τους 68.0000+ που παιζουν συμφωνα με τα steam stats μονο περιπου στους 1000 εχουν προβλημα. Ισως και λιγοτεροι γιατι αυτα τα 1500 posts δεν ειναι απο ξεχωριστους ανθρωπους καποιοι εχουν ποσταρει παραπανω απο μια φορα. Εγω περιμενω να βγει patch να φτιαξουν τα bugs και μετα θα το ξεκινησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Άλλες μάρες κουκουνάρες Orokusaki. To τελευταίο πράγμα που πρέπει να πείς σε κάποιον που έκανε preorder το παιχνίδι είναι ότι αποτελεί ένα μικρό στατιστικό δείγμα του γενικότερου πληθυσμού. Πές το αυτό σε κανέναν που προπαρήγγειλε κολέκτορα και του κρασάρει συνέχεια, αλλά φρόντισε να μήν είσαι κοντά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μου την σπάει που οι φρουροί αν χάσεις ανακτούν τις θέσεις τους δεν έχουν καταλάβει πως το αυτόματο save είναι μ@λ@κί@!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα