Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ρε παιδιά πώς γίνεται να έχω προπαραγγείλει το παιχνίδι απο το Public και να μου λένε σήμερα ότι έχει εξαντληθεί και θα το φέρουν πάλι στα μέσα Μαϊου; Αν τους ρίξω καμιά κατάρα θα φταίω;; Καθόλου όμως. Γ@μιόντας πρέπει να τους πας. 2
Typhonios Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ρε παιδιά πώς γίνεται να έχω προπαραγγείλει το παιχνίδι απο το Public και να μου λένε σήμερα ότι έχει εξαντληθεί και θα το φέρουν πάλι στα μέσα Μαϊου; Αν τους ρίξω καμιά κατάρα θα φταίω;; Πάρε και απαίτησε να έρθει σήμερα κιόλας! Πάμε καλά??
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 To όλο θέμα του pre-order είναι να το έχεις την μέρα που το φέρνουν. Για μένα τουλάχιστον ισοδυναμεί με εγγυημένη παραλαβή. Άκου εκεί "μας τέλειωσαν". Anyways, ξεκινάω κι εγώ την τύχη μου...http://www.twitch.tv/ghostriderlsovEdit: Γ_μιέται το Twitch, άκυρο. 1
wazzaa Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ρε παιδιά πώς γίνεται να έχω προπαραγγείλει το παιχνίδι απο το Public και να μου λένε σήμερα ότι έχει εξαντληθεί και θα το φέρουν πάλι στα μέσα Μαϊου; Αν τους ρίξω καμιά κατάρα θα φταίω;; Μια μόνο???? Δεν κάνεις τίποτα έτσι.....Ρίξε 5-6 και 2 για εμένα....
Typhonios Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 To όλο θέμα του pre-order είναι να το έχεις την μέρα που το φέρνουν. Για μένα τουλάχιστον ισοδυναμεί με εγγυημένη παραλαβή. Άκου εκεί "μας τέλειωσαν". Anyways, ξεκινάω κι εγώ την τύχη μου... http://www.twitch.tv/ghostriderlsov Edit: Γ_μιέται το Twitch, άκυρο. Έλα να σε δω ξανά στο Twitch, εάν θέλεις παρέα ρίξε κάνα summon και εάν σε πετύχω...
Andre85 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Πάρε και απαίτησε να έρθει σήμερα κιόλας! Πάμε καλά?? To όλο θέμα του pre-order είναι να το έχεις την μέρα που το φέρνουν. Για μένα τουλάχιστον ισοδυναμεί με εγγυημένη παραλαβή. Άκου εκεί "μας τέλειωσαν". Anyways, ξεκινάω κι εγώ την τύχη μου... http://www.twitch.tv/ghostriderlsov Edit: Γ_μιέται το Twitch, άκυρο. Μια μόνο???? Δεν κάνεις τίποτα έτσι.....Ρίξε 5-6 και 2 για εμένα.... επικοινώνησα πάλι μαζί τους και αφού άκουσαν τα άπαντα μου το κλείνουν και με πήραν τηλέφωνο 5 λεπτά πριν και μου είπαν να πάω στο κατάστημα να το πάρω και για την ταλαιπωρία μου είπαν θα μου κάνουν έκπτωση το φ.π.α. Ντύνομαι και πάω να δω τι θα γίνει εκεί!!!! 1
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Με αυτά και μ' αυτά ούτε εγώ κατάφερα να το παραγγείλω απο μαγαζί skroutz. Αν το έκανε κανένας ας μας πει το μαγαζί. Και δυστυχώς με βλέπω να δίνω τα λεφτά που θα έδινα για να πάρω ένα physical copy να τα δίνω για έναν κωδικό... Αλλά χαλάλι.
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Οκ ένα έχω να πω. ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ COVENANT OF CHAMPIONS. Στην ουσία παίζετε NG+ χωρίς το xp/items του NG+... Και είχα φτύσει αίμα τόσες ώρες και έλεγα "δε παίζει να είμαι τόσο Noob, το DS1 το είχα κάνει το ... μου, πως γίνεται να ψοφάω έτσι;" επίσης δε μπορείς να κάνεις και summons για να ανεβάσει κι άλλο την δυσκολία, οπότε ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ, εκτός αν θέλετε να σπάσετε τα controller σας... 5 ώρες πως άντεξα ένας θεός ξέρει... http://uk.ign.com/wikis/dark-souls-2/Company_of_Champions
panther_512 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Είχα κάνει ένα πόστ στο αντίστοιχο τόπικ στις κονσόλες, όπου συσχέτιζα το franchise αυτό με το τί χαρακτήρες είμαστε και το αν κρύβουμε τάσεις μαζοχισμού. 2
xavier Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Οκ ένα έχω να πω. ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ COVENANT OF CHAMPIONS. Στην ουσία παίζετε NG+ χωρίς το xp/items του NG+... Και είχα φτύσει αίμα τόσες ώρες και έλεγα "δε παίζει να είμαι τόσο Noob, το DS1 το είχα κάνει το ... μου, πως γίνεται να ψοφάω έτσι;" επίσης δε μπορείς να κάνεις και summons για να ανεβάσει κι άλλο την δυσκολία, οπότε ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ, εκτός αν θέλετε να σπάσετε τα controller σας... 5 ώρες πως άντεξα ένας θεός ξέρει... http://uk.ign.com/wikis/dark-souls-2/Company_of_Champions και το bonfire ascetic rulz, να το χρησιμοποιεις σε καθε ευκαιρια
wazzaa Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 επικοινώνησα πάλι μαζί τους και αφού άκουσαν τα άπαντα μου το κλείνουν και με πήραν τηλέφωνο 5 λεπτά πριν και μου είπαν να πάω στο κατάστημα να το πάρω και για την ταλαιπωρία μου είπαν θα μου κάνουν έκπτωση το φ.π.α. Ντύνομαι και πάω να δω τι θα γίνει εκεί!!!! Καλά τους έκανες!!!!! Αν είναι δυνατόν τι σου είπανε.... Ελπίζω να βρήκες άκρη τελικά....
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 και το bonfire ascetic rulz, να το χρησιμοποιεις σε καθε ευκαιρια να μου λείπει σε λέω να μου λείπει. τώρα όμως με τόσο φαρμάρισμα που έριξα για να ανταπεξέλθω στην δυσκολία που ήταν πριν κατάφερα να είμαι 41-43 lvl όταν έφαγα τον old dragonslayer aka Ornstein και έχει αρχίσει να χάνει την μαγεία
xavier Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 να μου λείπει σε λέω να μου λείπει. τώρα όμως με τόσο φαρμάρισμα που έριξα για να ανταπεξέλθω στην δυσκολία που ήταν πριν κατάφερα να είμαι 41-43 lvl όταν έφαγα τον old dragonslayer aka Ornstein και έχει αρχίσει να χάνει την μαγεία η επομενη περιοχη(nmw) ειναι αρκετα σπαστικη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα