Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Έχει τα ωραία backstab animations πάντως. Μου άρεσε να κάνω και να ακούω και το ηχητικό εφέ. Και δεν είμαι και φαν των daggers, αλλά εδώ θα γίνω μάλλον. @SkullΓια gore / finishers, θα βάλουμε το Severance: Blade of Darkness πάλι. Δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψαν σε όσο έπαιξα το DS2 στο PS3. Θα είχαν φάση, αλλά τα συγκεκριμένα πιστεύω (για μένα πάντα ε; ) ότι δεν χρειάζονται, όσο και αν θα μου άρεσαν. Σε αντίθεση με τον πιο ωραίο φωτισμό που θα έδινε το κάτι παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Έλα ρε Ghost είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει option για gore, ειδικά σε ένα τόσο dark rpg, άντε τα finishers πες ότι δεν χωρούσαν και άλλα animations (bullshit) αλλά gore?! Gore?! GORE?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Το 1 δεν έλεγες horror αλλά είχε πολλα horror στοιχεια, απο τα καμμενα πτωματα στα πατωματα μεχρι και ολο το tomb of giants και την εισαγωγη στον manus κτλ κτλ... Προσωπικα δεν ξερω ποια απο τις 2 version θα γουσταρα περισσοτερο αλλα για να μην το γενικευουμε φανταζομαι οτι μόνο σε 2-3 περιοχες θα εβλεπες μόνο στα 2-3 μετρα δεν θα ηταν το συνολο του παιχνιδιου ετσι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 είναι ελεεινό που δεν έχει gore και finishers, ελεεινό. Δεν ήταν σαφώς ανώτερο, φωτισμό είχε καλύτερο, έχει διαφορά το ένα με το άλλο. Το παιχνίδι που είδα στον Durante ήταν σαφέστατα καλύτερο από αυτό που είδαμε στην E3. Για gore συμφωνώ, για finishers όχι αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη αφού δεν μου αρέσουν γενικά τα finishers, σταματάνε την ροή του παιχνιδιού και με χαλάει, μου φτάνουν τα backstab/parry-kills σαν και καλά "finishing moves" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Έλα ρε Ghost είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει option για gore, ειδικά σε ένα τόσο dark rpg, άντε τα finishers πες ότι δεν χωρούσαν και άλλα animations (bullshit) αλλά gore?! Gore?! GORE?! Τώρα μου φέρνεις στο μυαλό το Dead Space που είχε παντού dismemberment, αλλά αυτό μπορεί να έκανε πρόβλημα με τα physics του παιχνιδιού (όπως στα DeadSp που κόλλαγε σε πόρτα το πτώμα και σπαρτάραγε και έκανε θόρυβο συνέχεια ). Πάντως θα είχε φάση να είχαμε κομμάτια όπως στο Severance που προείπα. Αν και πιστεύω ότι πιο πολύ θα έβλεπα τον χαρακτήρα μου in pieces. Όσο για τα finishers όσο και να μου αρέσουν γενικώς, αν δεν ήταν manual και ήταν αυτόματα (που είναι συνήθως) ή θα σε έκαναν εύκολο στόχο ή θα έπρεπε να είσαι άτρωτος όση ώρα είχε το animation. Εκτός αν ήταν ο τελευταίος αντίπαλος ίσως. Δεν κολλάνε ακριβώς. Από την άλλη, fancy finisher σε boss ανάλογα το όπλο / final attack θα έλεγε. Νο QTE όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δεν ήταν σαφώς ανώτερο, φωτισμό είχε καλύτερο, έχει διαφορά το ένα με το άλλο. Το παιχνίδι που είδα στον Durante ήταν σαφέστατα καλύτερο από αυτό που είδαμε στην E3. Για gore συμφωνώ, για finishers όχι αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη αφού δεν μου αρέσουν γενικά τα finishers, σταματάνε την ροή του παιχνιδιού και με χαλάει, μου φτάνουν τα backstab/parry-kills σαν και καλά "finishing moves" Επισης δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα το παιχνιδι πήρε rating TEEN οπότε φανταζομαι οτι αυτό επαιξε το ρόλο του και επιτηδες δεν εβαλαν gore , αποκεφαλισμους κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Επισης δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα το παιχνιδι πήρε rating TEEN οπότε φανταζομαι οτι αυτό επαιξε το ρόλο του και επιτηδες δεν εβαλαν gore , αποκεφαλισμους κτλ κτλ Όταν εμείς ήμασταν teen, παίζαμε Doom και Mortal Kombat και ό,τι νά' ναι. Σοβαρά όμως, τώρα που το τσέκαρα, είναι το πρώτο της σειράς rated T. Ίσως και αυτό είναι ένα βήμα για νέο κοινό, αλλά γενικά το όλο setting δεν κολλάει για Teen. Επίσης και τα παλιά τα ίδια γράφουν περί "Blood and Gore, Partial Nudity, Violence" και το DS2 έχει και "Mild Language". Από την άλλη, δεν είναι κακό να ξεκινάνε και τα σημερινά παιδιά με hardcore παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Ghost το physics από τα πτώματα στα προηγούμενα ήταν κακό, άμα βάζανε σωστό βάρος θα ήταν ok, και ναι προτιμώ live finishers, και ναι στα boss θα έπρεπε να έχει ένα final strike finisher animation όπως το είπες, ειδικά όταν τα boss είναι τόσο die hard. Anyways τουλάχιστον τώρα ελπίζω τα rewards να είναι πιο σωστά και όχι πάλι RNG pray το the gods. Anyways και εγώ θα το έχω σύντομα οποτε βλέπουμε... p.s. Το teen είναι απαράδεκτο...11 χρονών είχα εφιάλτες από RE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Σκεφτόμουν να κάνω stream όταν παίξω, αλλά 1) θα γελάνε και οι πέτρες που έχουν παίξει τα προηγούμενα (ειδικά αφού περάσω τα σημεία που είδα στο PS3)2) θα παίζει όλος ο κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Σκεφτόμουν να κάνω stream όταν παίξω, αλλά 1) θα γελάνε και οι πέτρες που έχουν παίξει τα προηγούμενα (ειδικά αφού περάσω τα σημεία που είδα στο PS3) 2) θα παίζει όλος ο κόσμος. Ασχετο αλλά ... με τι κανεις stream? open broadcaster ή κατι αλλο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Open broadcaster indeed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μιας κι έκανα το λάθος και δεν το πήρα όταν το έβρισκες κοντά στα 25 γιατί νόμιζα πως όσο πλησιάζει το release τόσο χαμηλότερη τιμή θα έχει, σκέφτομαι να το πάρω απο skroutz. Ξέρει λοιπόν κανείς αν μέσα στο retail κουτάκι θα έχει και κωδικό για steam; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Εννοείται θα έχει. OBS το καλύτερο και πιο ελαφρύ. and.... Ήρθε το key από G2A.com! Ξεκίνησα το preload! WOOT! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Εννοείται θα έχει. OBS το καλύτερο και πιο ελαφρύ. and.... Ήρθε το key από G2A.com! Ξεκίνησα το preload! WOOT! Καλο λιωσιμο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Παιδιά, ο zeniath απλά βρίσκεται σε άλλη, αξιοζήλευτη κατ'εμέ φάση, αυτή του απόλυτου ενθουσιασμού για το παιχνίδι.Δεν υπάρχει γυρισμός από εκεί που βρίσκεται.Τζάμπα προσπαθείτε. zeniath, το key έρχεται με email, ή το βλέπεις στο g2a? Το δικό μου ακόμα το περιμένω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα