Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Durante's Dark Souls 2 PC video @ 60fps

http://www.gamersyde.com/hqstream_dark_souls_ii_durante_pc_video-31943_en.html

ώρες έμειναν πλέον! 

υ.γ. χάλια σου λέω τα γραφικά, χάλια.....

Χάί μαύρο σε λέω...δεν βλέπεται χαχαχαχαχχαχα τοσες σελίδες debate εδω μεσα για να βγουν αυτά τα γραφικα.....τσ τστσ ποτε σας . :X  :X  :X

• Moderators
Δημοσ.

Καλά, άλλο λέμε για τα γραφικά, αλλού κολλάτε εσείς. 

Τελευταία φορά -> Δεν είναι χάλια τα γραφικά του παιχνιδιού.

ΑΛΛΑ

Θα μπορούσε να είχε πιο καλή ατμόσφαιρα με αυτά που έδειχναν. (εκτός του 100% σκοταδιού).

Πιο λιανά δεν μπορώ να το κάνω. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το κομμάτι.

Aν ακόμα συνεχίζετε το κοροϊδευτικό για το ότι "γραφικά pac-man σου λέω", ε οκ...

• Like 4
Δημοσ.

Καλά, άλλο λέμε για τα γραφικά, αλλού κολλάτε εσείς. 

Τελευταία φορά -> Δεν είναι χάλια τα γραφικά του παιχνιδιού.

ΑΛΛΑ

Θα μπορούσε να είχε πιο καλή ατμόσφαιρα με αυτά που έδειχναν. (εκτός του 100% σκοταδιού).

Πιο λιανά δεν μπορώ να το κάνω. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το κομμάτι.

Aν ακόμα συνεχίζετε το κοροϊδευτικό για το ότι "γραφικά pac-man σου λέω", ε οκ...

Παιδιά ειλικρινά, έχει δίκιο ο GHOST ,μπορεί να είμαστε όλοι μας ψυχωτικά κολλημένοι με το παιχνίδι αλλά δεν έχει καμία σχέση με ότι είδαμε στην E3.

Θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερο.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που είδα στην Ε3  δεν μου άρεσε. Το έχω ξαναπεί δεν είναι το παιχνίδι horror για να το θέλω να έχει horror στοιχεία, καλά έκαναν και το άλλαξαν γιατί αν ήθελα horror έπαιζα άλλο παιχνίδι.

Το θέμα είναι ότι με το hate train που κυκλοφορούσε το παιχνίδι όχι μόνο θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο, αλλά αυτό υποστήριζαν όλα τα hatenerdz εκεί έξω.

Το να βγαίνει και να είναι τρομερό όπως φαίνεται και στο video του Durante, κλείνει στόματα και όπως τόσους μήνες μίλαγαν τα hatenerdz τώρα ήρθε η σειρά μας να μιλήσουμε.

Εδώ έβγαινε κόσμος και έλεγε ότι η From μας κορόιδεψε και να πάρουμε τα preorder πίσω. Να πάνε να παίξουνε EA games λοιπόν που και αυτά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Όλα τα παιχνίδια θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, το θέμα είναι αυτό που παίρνεις υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις ενός fan της σειράς; ΝΑΙ. Άρα όλοι οι haterz βόλτα στις τρύπες τους, και εμείς βόλτα στην Mejula

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Και εγώ θα παίξω, αλλά επειδή δεν είμαι fan και το βλέπω πιο έξω το θέμα και ούτε σαν fanboy, ούτε σαν hater, το να έχει πιο καλό φωτισμό δεν μου φέρνει σε horror.

Άλλωστε χρόνια τώρα, το μεσαιωνικό artwork σε dungeons με πυρσό και πράγματα στο σκοτάδι (ξαναλέω το 100% σκοτάδι ήταν υπερβολικό) είναι.

Όσο για την κοροϊδία, ναι, ήταν false advertising. Που από αυτά ξέρει και η ΕΑ μια χαρά, αλλά η ΕΑ έχει εμπειρία στο να το κάνει "έξυπνα" και μετά τουπεκί. (π.χ. μην εντυπωσιαστεί κανείς αν το Dragon Age: Inquisition βγει πατάτα, από παρουσιάσεις trailer μια χαρά χρόνια τώρα)

Η διαφήμιση έγινε για να πάρει νέο κόσμο και στηρίχτηκε στο "ουάου" του "νέου" φωτισμού. Οπότε χτυπάει άσχημα στο νέο κοινό όταν τελικά ήταν για την εφεδιά. Και επειδή ξέρω το "τους fans δεν τους πειράζει", για να έκανε την διαφήμιση η εταιρεία, δεν νομίζω ότι θέλουν μόνο τους παλιούς fans. 

• Like 3
Δημοσ.

Και εγώ θα παίξω, αλλά επειδή δεν είμαι fan και το βλέπω πιο έξω το θέμα και ούτε σαν fanboy, ούτε σαν hater, το να έχει πιο καλό φωτισμό δεν μου φέρνει σε horror.

Άλλωστε χρόνια τώρα, το μεσαιωνικό artwork σε dungeons με πυρσό και πράγματα στο σκοτάδι (ξαναλέω το 100% σκοτάδι ήταν υπερβολικό) είναι.

Όσο για την κοροϊδία, ναι, ήταν false advertising. Που από αυτά ξέρει και η ΕΑ μια χαρά, αλλά η ΕΑ έχει εμπειρία στο να το κάνει "έξυπνα" και μετά τουπεκί. (π.χ. μην εντυπωσιαστεί κανείς αν το Dragon Age: Inquisition βγει πατάτα, από παρουσιάσεις trailer μια χαρά χρόνια τώρα)

Η διαφήμιση έγινε για να πάρει νέο κόσμο και στηρίχτηκε στο "ουάου" του "νέου" φωτισμού. Οπότε χτυπάει άσχημα στο νέο κοινό όταν τελικά ήταν για την εφεδιά. Και επειδή ξέρω το "τους fans δεν τους πειράζει", για να έκανε την διαφήμιση η εταιρεία, δεν νομίζω ότι θέλουν μόνο τους παλιούς fans. 

Συμφωνώ απόλυτα. Το τελικό προιόν δεν έχει σχέση με την διαφήμιση της E3. Δεν είναι θέμα hate ρε παίδες αλλά θέμα καταναλωτή.

Υ.Γ. Σήμερα τελικά παραμένω την Collectors! My body isnt ready!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

ο φωτισμός "με δαυλό αναμμένο βλέπω σε απόσταση 2 μέτρων στην καλύτερη" είναι horror, και δεν είναι θέμα debate αυτό, it just is.

false advertising δεν το θεωρώ γιατί ήταν σε beta, πήραν feedback και το άλλαξαν, εκτός αν ήθελαν όλοι θα έχουν frame drop για τον φωτισμό.

Κανείς όμως δε λέει ότι στο τελικό προϊόν μπορεί να διαφέρει ο φωτισμός αλλά βλέπεις αρκετά εμφανή βελτίωση στην όλη απόκριση του παιχνιδιού. Όλοι κοιτάνε να βρουνε λάθη, κανείς δε βλέπει τις βελτιώσεις.

Δημοσ.

ο φωτισμός "με δαυλό αναμμένο βλέπω σε απόσταση 2 μέτρων στην καλύτερη"

Ήθελαν να κάνουν όλο το παιχνίδι έτσι ή μόνο κάποιες περιοχές?

• Moderators
Δημοσ.

ο φωτισμός "με δαυλό αναμμένο βλέπω σε απόσταση 2 μέτρων στην καλύτερη" είναι horror, και δεν είναι θέμα debate αυτό, it just is.

Ε ναι, τι κάθομαι και λέω ότι το 100% σκοτάδι δεν το θέλω, μήπως λέμε το ίδιο πράγμα εδώ ή πρέπει επειδή είμαι εγώ να αντιδράς;

Από την στιγμή που έγινε χαμός και στο Colonial Marines για το τι έδειξαν και το τι έβγαλαν μετά, false advertising ήταν.

Για τις βελτιώσεις δεν ξέρω, γιατί είμαι από τα νέα άτομα που όπως προείπα θέλει να πάρει η εταιρεία, οπότε κοιτάω αυτά που κάνουν μπαμ. 

Τις βελτιώσεις θα τις δει ο fan που ξέρει τι ψάχνει. Αλλά ξαναλέω η διαφήμιση με αυτόν τον τρόπο δεν έγινε για να κρατήσει τους παλιούς που τους έχει ήδη αλλά για να πάρει νέους.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σου άρεσε το game στην E3 που ήταν σαφώς ανώτερο?! Come on bro...το ότι έφαγε downscale για να παίζει στις consoles δεν είναι δικαιολογία, θα μπορούσαν να το πουν και να το αφήσουν για high-end pc, anyways stop being τόσο fanboys, ναι το game είναι παρα πολύ καλο αλλα για ακόμα μια φορα είναι ελεεινό που δεν έχει gore και finishers, ελεεινό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...