panther_512 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν χρειάζεται να μπλέκουμε την κριτική με τον fanboy-σμό. Ούτε το hating είναι καλό, αλλά ούτε και απόψεις του στύλ "ότι μου δώσεις το αγοράζω" είναι καλές. Αντίθετα, η δεύτερη στάση είναι χειρότερη της πρώτης. Όλο αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή, όλη αυτή η διαμάχη μεταξύ των gamers για το τεχνικό τομέα του παιχνιδιού, έχει έναν και μόνο αποκλειστικό υπεύθυνο, και αυτός είναι η ίδια η εταιρία.
HadesGR Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν χρειάζεται να μπλέκουμε την κριτική με τον fanboy-σμό. Ούτε το hating είναι καλό, αλλά ούτε και απόψεις του στύλ "ότι μου δώσεις το αγοράζω" είναι καλές. Αντίθετα, η δεύτερη στάση είναι χειρότερη της πρώτης. Όλο αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή, όλη αυτή η διαμάχη μεταξύ των gamers για το τεχνικό τομέα του παιχνιδιού, έχει έναν και μόνο αποκλειστικό υπεύθυνο, και αυτός είναι η ίδια η εταιρία. Δεν είμαι "'οτι μου πετάει το αφεντικό κι εγώ σαν καλός Αζόρ, το αρπάζω" Θεωρώ ότι το Dark Souls 2 είναι πιστό στο πνεύμα του 1 και στα γραφικά του. Εμένα αυτό μου υπερ-αρκεί , δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο τομέας των γραφικών , μα καθόλου. Αλλά και το άλλο "Η δική μου γνώμη είναι σωστή και αντικειμενική ενώ η δική σου υποκειμενική και λάθος"....απλά roflcopter. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2014 από HadesGR
panther_512 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Εγώ θέλω να περάσω σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο τη σημασία που έχουν οι προσδοκίες μας για την τελική ποιότητα ενός παιχνιδιού. Αν κάποιος το καταλάβει αυτό, οι περισσότερες διαφωνίες θα τελειώναν πολύ γρήγορα, διότι γίνονται κατανοητές οι διαφορετικές απόψεις. Η όλη κατάσταση με το DS 2 είναι κλασσική περίπτωση false advertising, σχετίζεται άμεσα με τις προσδοκίες που η ίδια η εταιρία διαμόρφωσε στο κοινό, και τώρα εισπράτει τον ανάλογο αντίκτυπο. Ούτε εσύ είσαι τρελός που υποστηρίζεις τόσο σθεναρά το παιχνίδι, αλλά ούτε και ο συμφορουμίτης που δηλώνει ότι νιώθει ότι τον κοροίδεψαν. Καί για τις 2 απόψεις υπεύθυνη είναι η εταιρία του παιχνιδιού. Όλο αυτό που γίνεται της στοιχίζει. 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Όλο αυτό που γίνεται της στοιχίζει. Κι εγώ πιστεύω ότι αν δεν είχε κάνει τέτοιες...ΕΑ-ιές, θα πήγαινε πολύ καλύτερα ή τουλάχιστον δεν θα υπήρχε πρόβλημα από αρκετό κόσμο. Μιας και το παιχνίδι στηρίζεται πολύ στην ατμόσφαιρα, θα ήταν καλό να είχε τον πιο ωραίο φωτισμό και τα άλλα πράγματα που έδειχνε στο βίντεο (βέβαια το 100% σκοτάδι και "πάρε πυρσό για να βλέπεις 2 μέτρα πιο κάτω" είναι υπερβολικό). Οι περισσότεροι fans του παιχνιδιού, δεν έχουν πρόβλημα (όπως και ο φίλος με το PS3) και το καραγουστάρουν όπως και να έχει. Το θέμα είναι ότι με την διαφήμιση πάει να πάρει νέους αγοραστές και να δείχνει το προϊόν τελείως διαφορετικό, χτυπάει άσχημα και για το 3, θα υπάρχουν πολλά "Yeah, we've seen *that* before. What will it look like in the end?" από άτομα που μπορεί να θέλουν να το δουν και να είναι δύσπιστοι ή fans (γιατί θα υπάρχουν και μερικοί τέτοιοι) που θα ήθελαν καλύτερα γραφικά στο 2 και δεν τα πήραν. Καλό θα είναι να μάθουν: 1) Να μην αντιγράφουν την ΕΑ. Ναι, πετάει και αυτή ψέματα συνέχεια, αλλά ξέρει να τα κρύβει μέχρι να τα ψάξει περισσότερο ο κόσμος (πας για μ__νί και σου βγαίνει κ__λί.). Είναι προσεκτική πουτ__α. 2) Να προσέχουν γιατί όπως λέει ο Panther_512, κάνει κακό στην εταιρεία. Δεν είναι απλά "αν δεν σου αρέσει, μην το πάρεις", που λένε αρκετοί, γιατί η εταιρεία δεν το διαφήμισε ψεύτικα για να μην πάρει κόσμο. Αν μπορούσαν να ρίξουν ένα patch που να άλλαζε τον φωτισμό, θα έκανε πολλά για να ηρεμίσει τον κόσμο και να ξανακερδίσει αξιοπιστία (στην εκτέλεση της διαφήμισης πάντα). Γενικά, όπως είπα, δεν έχω παίξει ο ίδιος, αλλά ο φίλος που τα έχει τερματίσει και τα DS και το Demon Souls, του άρεσε πολύ, οπότε το παιχνίδι είναι πετυχημένο σίγουρα και όχι αρπαχτή όπως το Colonial Marines (για να πούμε άλλο παράδειγμα που άλλα έδειχνε, άλλα παρέδωσε), αλλά αφού έδειχνε αυτό το κάτι παραπάνω στην Ε3, είναι κρίμα να μην το πετυχαίνει. Θα βοήθαγε. (shit, πόσα έγραψα για παιχνίδι που έπαιξα 3 ώρες μόνο... Θα με καταστρέψετε και θα το πάρω. ) 2
HadesGR Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Mην μιλήσουμε για το AC:M γιατί εκεί όντως θα με πάρουν τα δάκρυα...ευτυχώς μεν που το τσίμπησα με 2 Ευρώ...αλλά και πάλι...η μεγαλύτερη μου απογοήτευση
Orgios Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Εγω ευχομαι να ερθει η 25η!! Να λυσσαξουμε ολοι 1-2 μερες με οτι παραπονα για γραφικα port κτλ κτλ μπορει να εχουμε... και να ασχοληθουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!! πως θα βγαλουμε εκεινο το boss , πως ανοιγει η μυστικη πόρτα , που στο διαβολο βρηκες αυτη την πανοπλία κτλ κτλ κτλ 2
spacecowboy Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ολη αυτη η μαλακια της namco bandai ειναι που πιεσε προφανος την from για πωλησεις και φανφαρες για να πιασει τους mainstreamαδες οντος false advertising δεν ειναι ποτε καλο πραγμα και μιλαμε για fail της from η αν προτιμας της namco μιας και αυτη πιστευω την εκανε την δουλεια...τελειωσε αυτο ειναι δεκτο και ασχημο απο εκει και περα αυτο που δεν καταλαβαινετε καποιοι και ειναι οτι η ουσια του παιχνιδιου αυτου δεν ειναι εκει στα γραφικα δεν ειναι πχ infamous η ryse δεν το αγοραζεις για να δεις τι βγαζει η κονσολα σου απο γραφικα ουτε για το rock stable frame rate ποτε η from δεν ηταν ιδιαιτερα καλη στον τεχνικο τομεα εξαλλου... καλο ειναι να υπαρχουν ολα αυτα δεν λεω αλλα ειναι δευτερευουσας σημασιας. they delivered where it really matter (αυτο βεβαια δεν θα γλυκανει τον πονο αυτου που το εκανε προπαραγγελια για τους ωραιους φωτισμους κτλπ που αφαιρεθηκαν και οπως ειπαμε ειναι fail) αλλα ενταξει προσωπικα ειμαι επιεικεις με τι from οταν κανει τετοιου ειδους fail και θα την υποστηριζω οσο συνεχιζει να φτιαχνει παιχνιδια με ολη την σημασια της λεξης γιατι μερα με τι μερα ολο και λιγοτερες το κανουν... αν πειραξει το gameplay βεβαια θα ειμαι εγω πρωτος πρωτος και οχι απλα θα φωναζω θα ουρλιαζω στην from αλλα δεν εγινε αυτο σε αυτην εδω την περιπτωση ζουμε σε μια εποχη που ολοι σχεδον κοιτανε τα γραφικα και εχουμε ξεχασει το gameplay ευτυχος που υπαρχουν ακομη εταιριες σαν την from τι nintendo και μερικες ακομη να μας το θυμιζουν just my two cents 2
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ξέρουμε γιατί έγινε το downgrade και στα pc?Έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση?
Bigi444444 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Κι εγώ δεν ξέρω πραγματικά γιατί το κάνουν σωρηδόν οι εταιρείες αυτό το πράγμα τελευταία.Να έχουν κάνει τίποτα μελέτες που να δείχνουν ότι μακροπρόθεσμα τα οικονομικά τους οφέλη είναι μεγαλύτερα εαν κάνουν αρχικά μεγαλύτερες πωλήσεις με την πιθανότητα να δυσαρεστηθούν μεταγενέστερα μερικοί και να τους χάσουν σε σχέση με το να είχαν λιγότερους εξ αρχής αλλά να τους κρατούσαν κιόλας;Πραγματικά δεν ξέρω.Δε βρίσκω λόγο πέραν του παραπάνω.
panther_512 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ούτε εγώ καταλαβαίνω αυτό το trend. Από τα σχόλια του κόσμου στα διάφορα φόρουμς και το ίντερνετ, είναι εμφανές ότι ο κόσμος μπούχτησε από αυτές τις καταστάσεις και χάνει ταχύτατα την εμπιστοσύνη του στο διαφημιζόμενο υλικό των παιχνιδιών. Στην περίπτωση του DS 2, πραγματικά όλο αυτό ήταν αχρείαστο. Δεν είχε ανάγκη το franchise και το παιχνίδι συγκεκριμένα τέτοιου είδους προώθηση. Είναι κατάσταση τύπου Alien:CM, με τη μόνη διαφορά ότι εδώ έχουμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. 4
xavier Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 ισως γινουν απληστοι και βγαλου το παιχνιδι που υποσχονταν αρχικα σαν next gen remake
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 ισως γινουν απληστοι και βγαλου το παιχνιδι που υποσχονταν αρχικα σαν next gen remake Director's Cut και free για όσους το έχουν ήδη; (όπως σε Witcher ας πούμε με τις Enhanced Editions) Αυτό θα ήταν ωραίο.
zeniath Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Site: DarkSouls 2 4K Screenshots Χάλια το παιχνίδι σου λέω, χάλια 8 days left
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Dark Souls 2 PC port: mod god Durante's verdict 3
panther_512 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Site: DarkSouls 2 4K Screenshots Χάλια το παιχνίδι σου λέω, χάλια 8 days left zeniath, φίλε καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου, αλλά τέτοια γραφικά στα PC μας βλέπουμε τουλάχιστον τα τελευταία 5-6 χρόνια. Η 4Κ ανάλυση δεν αλλάζει και πολλά. ευχάριστα βέβαια αυτά που λέει ο Durante για το porting. 8 days left
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα