Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα χρειαστω καινουρια τηλεοραση και καινουριο χειριστηριο. Ηδη μεσα σε μιση ωρα εχω πεθανει 12 φορες (εχοντας κανει προοδο 0,0000001% στο παιχνιδι).Πολυ πιθανο να κατεδαφισω και κανα τοιχο απο τα νευρα.

Δημοσ.

και εγω με μιση ενεργεια παιζω, εχω την εντυπωση οτι δεν παει πιο κατω :P

σε ενα σημειο μου ριξαν ναπαλμ πεθανα, αλλα δημιουργηθηκε το 1ο shortcut οποτε ειμαι περηφανος...κατι κανουμε

εφαγα κανα μισαωρο να φτιαξω την ιπποτινα μου ομορφη και ειχα ξεχασει οτι στο 99% του παιχνιδιου θα ειναι hollow σκιαχτρο :P

ενα διλημα εχω τωρα, αγορασα το soul arrow και στο καπακι βρηκα hallberd, δεν ξερω τι να φαρμαρω strength ή intelligence. κλινω προς το 2ο

τιπ

το πηγαδι στη μαγουλα

Δημοσ.

Σημαντική μέρα σήμερα για τα PC. Ιστορική μέρα μίσους ενάντια στις κονσόλες και τους κονσολάκιδες. Να σας καούν τα Xbox One και τα PS4 σας ρε...

Δημοσ.

Γράψε λάθος ήθελα να πω PS3 και xbox360. Αλλά όχι, και τα new generation να τους καούν. Τι με νοιάζει σε ποια consoles βγαίνει. Με νοιάζει που αργεί στο PC.

/fuck this shit, starting new playthough @ Dark Souls

• Like 1
Δημοσ.

Γράψε λάθος ήθελα να πω PS3 και xbox360. Αλλά όχι, και τα new generation να τους καούν. Τι με νοιάζει σε ποια consoles βγαίνει. Με νοιάζει που αργεί στο PC.

Έχετε πρόβλημα με το STEAM?

Δημοσ.

Κάποια review μαζεμένα.

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγώ το ίδιο...σιχτιρίζω που δεν το κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα για το PC...λέω να ξεκινήσω λίγο PvP στο Forest για να εκνευρίσω κόσμο:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί μα γιατί να μην έχει finishers?! Μετά από τόσο κόπο κόβοντας γόνατα ένα finisher για ικανοποίηση δηλαδή...έστω ένα cutscene...but noooooooooooooooo.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...