eleftheriachal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 δεν κλείνει ο υπολογιστής μου!! παταω να τον κλεισω αλλα δεν κανει τιποτα... ειναι καινουριος ο υπολογιστης και δεν ξερω τι να κανω! μπορει καποιος να με βοηθησει??? ευχαριστω εκ των προτερων!
ssns Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Yπολογιστης με μοναδα-tower ειναι?Αν ναι πατα παρατεταμενα το power button,το ιδιο και για τα λαπτοπ.
guardianx71 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Βεβαίος αυτό δεν ενδικνύεται να γίνεται συνέχεια. Αν κόλλησε μία φορά οκ . Αν όμως το κάνει διαρκώς και δεν αντομετωπίζεις γενικώς άλλα προβλήματα , το πιο πιθανό είναι να εμποδίζει τον τερματισμό κάποιο πρόγραμμα. Αν σε αφήνει πάτα ctrl-alt-del και άνοιξε την διαχείρηση εργασιών και δοκίμασε να τερματίσεις μία διεργασία και ξανα τερματισμό και ούτω καθεξής μέχρι να βρεις τί προκαλει το πρόβλημα 1
Antwni Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Βεβαίος αυτό δεν ενδικνύεται να γίνεται συνέχεια. Ποιος το λέει αυτό? Εγώ έχω ρυθμίσει απο το bios να κλείνει το pc μου από το κουμπί...
guardianx71 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ποιος το λέει αυτό? Εγώ έχω ρυθμίσει απο το bios να κλείνει το pc μου από το κουμπί... Φαντάζομαι εννοείς να κάνει κανονικό τερματισμό και όχι να σβήνει με την μία (το να κρατάς παρατεταμένα το κουμπί που είπε ο ssns). Γιατί αν το έχεις να σβήνει με την μία κινδυνέυουν και το λειτουργικό και ο δίσκος αλλά και η vga . Αν αναφέρεσαι στην πρώτη περίπτωση, τώρα μιλάμε ότι δεν γίνεται κανονικός τερματισμός .
Antwni Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Φαντάζομαι εννοείς να κάνει κανονικό τερματισμό και όχι να σβήνει με την μία (το να κρατάς παρατεταμένα το κουμπί που είπε ο ssns). Γιατί αν το έχεις να σβήνει με την μία κινδυνέυουν και το λειτουργικό και ο δίσκος αλλά και η vga . Αν αναφέρεσαι στην πρώτη περίπτωση, τώρα μιλάμε ότι δεν γίνεται κανονικός τερματισμός . Ναι στην πρώτη περίπτωση... Sorry δεν το είχα προσέξει ότι είπε να κρατήσει παρατεταμένο το κουμπί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα