Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω αυτό το λάπτοπ για να το χρησιμοποιώ σε:

-Παιχνίδια στο Internet (που παίζει στο fb η μητέρα μου :-( )

-Για να τρέχω αυτό το πρόγραμμα (λινκ)

-Για να το συνδέω στην τηλεόραση με HDMI και να βλέπω από εκεί ταινίες τουλάχιστον 720p

Είδα οτι μπορώ να το αγοράσω με 369 euro και μου φαίνεται πολύ καλή τιμή.

Εσείς τι μου προτείνετε;

YΓ.: Έχετε ιδέα πόσο θα κρατάει η μπαταρία;

Ευχαριστώ πολύ :mellow:

Δημοσ.

Ναι για τα λεφτά του είναι πολύ καλό.

Απλώς θέλω να είμαι σίγουρος οτι θα μπορώ να προβάλω 720p ταινίες στην τηλεόρασή μου και οτι θα υποστηρίζει OpenGL για να μπορεί να τρέχει το πρόγραμμα

Δημοσ.

εγω στη θεση σου θα πηγαινα σε κανα πλαισιο να το δοκιμαζα πρωτα λιγο ..μπορει κατι να μη σου κατσει καλα πχ η οθονη του τα χρωματα

Δημοσ.

Ναι θα περάσω και από εκεί να το δώ.

Απλός επειδή εκεί θα αρχίσουν να μου λένε τα γνωστά θέλω την γνώμη κάποιου που να μην δουλεύει για το πλαίσιο!!

Δημοσ.

για μενα προσωπικη αποψη δεν θα αγοραζα ποτε οτιδηποτε γραφει tuvlo -x Πανω ακομα και αν ηταν μπαταρια.δεν εχω κατι με το πλαισιο αλλα θεωρω απαραδεκτη μαρκα κτλ κτλ.οπως δεν θα παιρνα και Innovator (eshop) Κτλ.

• Like 6
Δημοσ.

για μενα προσωπικη αποψη δεν θα αγοραζα ποτε οτιδηποτε γραφει tuvlo -x Πανω ακομα και αν ηταν μπαταρια.δεν εχω κατι με το πλαισιο αλλα θεωρω απαραδεκτη μαρκα κτλ κτλ.οπως δεν θα παιρνα και Innovator (eshop) Κτλ.

συμφωνο και εγω ποτε δεν θα αγοραζα τυρβο χ ειναι απαραδεκτη μαρκα με χαλια κατασκευη καλυτερα να δεις για κατι επωνυμο με κανενα 50αρικο παραπανω :devil:
  • Like 1
Δημοσ.

Αν δε ξερεις απο Tublo x μακρια. Αν ξερεις υπαρχουν και πολυ καλα προιοντα. Μη τα ισοπεδωνετε. Για το συγκεκριμενο μαλλον μακρια.

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο, μακριά. Αλλά όπως λέει ο φίλος πιο πάνω υπάρχουν και λάπτοπ και προϊόντα turbo x που είναι ποιοτικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...