Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

θα παω για μερικες μερες στο χωριο που εχουμε cosmoline η οποια δεν εχει πια Internet συνδεσεις μονο τηλεφωνια. Υπαρχουν ακομα καρτες ιντερνετ με χρονο-ογκοχρεωση για να μπορω να συνδεθω απο εκει στην τηλ γραμμη ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γεια σας,

θα παω για μερικες μερες στο χωριο που εχουμε cosmoline η οποια δεν εχει πια Internet συνδεσεις μονο τηλεφωνια. Υπαρχουν ακομα καρτες ιντερνετ με χρονο-ογκοχρεωση για να μπορω να συνδεθω απο εκει στην τηλ γραμμη ?

Ευχαριστω.

αν εισαι τυχερός θα εχεις με wifi απ το κτήριο της κινωτιτας. ειναι ευρυζωνικο, εγω ετσι μπαίνω.

Δημοσ.

Επειδη βρισκομαι κι'εγω σε χωριο απο σημερα και θα βρισκομαι για λιγες μερες, βολευτηκα με μια φορτιση του Internet on the go με καρτα που ειχα αγορασει το καλοκαιρι. Με 15 ευρω εχω 2GB για 10 μερες.

Δοκιμασα χθες πριν φυγω tethering με Android smartphone και Cosmote (χρεωση 1 ευρω/ημερα = απεριοριστη προσβαση), αλλα ενω τα πρωτα 20ΜΒ τα κατεβασα με 160-170kb/sec, μετα η ταχυτητα εγινε κατι μεταξυ dial-up PSTN και ISDN (6-8 kb/sec). Ειναι η "πολιτικη" ετσι βλεπεις...

Δυστυχως αν θελεις Internet για λιγες μερες, θα πρεπει να σκασεις χρημα για την αγορα καρτο-Internet με USB στικακι απο τους παροχους κινητης τηλεφωνιας. Εμενα το καλοκαιρι στην cosmote μου ειχε βγει ενα 70αρι για ενα μηνα = 5GB (50 εχει το πακετο και σου δινει 20 ευρω αρχικο ποσο). Πλεον επειδη εχω το πακετο με το στικακι, απλα κανω μια φορτιση και ξεμπερδευω...

Της Cosmote ειναι ΕΔΩ.

Για τους αλλους παροχους, ψαξε στα site τους.

Και αν τελικα αγορασεις πακετο, να λαβεις υποψιν σου ποιος εχει το καλυτερο σημα στην περιοχη σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...