Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω καρτα micro sd για κινητο huawei sonic. Σκεφτομαι να δωσω μεχρι 20 ευρω . Αν ξερει καποιος να μου πει ποια ειναι η πιο γρηγορη . Η χωριτικοτητα στα 16 gb για κινητο ειναι αρκετη. Αν γινεται απο e-shop για να μη πληρωνω κερατιατικα τα μεταφορικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάρτα μνήμης Sandisk 16GB ULTRA microSDHC (C10)

Class 10

Η σειρά καρτών μνήμης microSDHC ULTRA Class 10 της Sandisk θα απογειώσουν την λειτουργία της συσκευής σας με γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς αγγίζουν τα 30MB/s (η ταχύτητα εξαρτάται και από τις δυνατότητες της συσκευής που την χρησιμοποιεί).

Υπαρχει περιπτωση να αληθευει η ταχυτητα?

Σκεφτομαι για την http://www.e-shop.gr...l?id=PER.550391 ή http://www.e-shop.gr...l?id=PER.576876

αλλα μαλλον ειναι πιο αργη απο την προτεινομενη

Επεξ/σία από calico
Δημοσ.

Αν θες οπωσδηποτε απο eshop κοιτα και αυτη KINGSTON SDC10/16GB 16GB MICRO SDHC+ 1 ADAPTOR

Oι αλλες δυο που λες:η μια ειναι class 4-αρκετα αργη και η αλλη SD(...μπερδευτηκες)

Και εγω την sandisk θα σου λεγα.

Μπορει και να τα παραλενε για τα 30MB/s, αλλα δεν νομιζω...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

ξερω οτι ξεθάβω θέματα τώρα αλλα απορία το έχω ποια ειναι καλή εταιρία για micro SD cards? γιατι όλα τα μαγαζιά έχουν μόνο Kingston? επειδή βιαζόμουν να αγοράσω κάποιες πήγα και πήρα 3 kingston 16gb class 10... σκέτη απογοήτευση.. μέχρι 7.9MB/s σε write πάει ενώ μια Lexar class 4 που έχω φτάνει πάνω απο 8-9Mb/s... υποθέτω το class 10 ειναι για το read, αλλα και πάλι... 

Δημοσ.

kingston ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις.απο εκει και περα παιζουν sandisk/lexar που εχουν πολυ πιο ακριβες τιμες.τωρα αμα ειναι για κινητο ισως να μην σε νοιαζει και τρελλα η ταχυτητα.απλα σε Lexar,sandisk θα δεις τις τιμες να ειναι λιγο τσιμπημενες

Δημοσ.

για το PSP τις ήθελα... αλλα ενταξει οχι οτι αργεί, απλά μου έκανε εντύπωση οτι εχει μικρότερη αχυτητα απο την lexar που αγόρασα πριν 3 χρόνια... :P 

Δημοσ.

μην κοιτας και πολυ το ονομαστικο.ειναι σαν να συγκρινεις ενα δισκο ssd sata 2 με εναν μηχανικκο sata 3.ο ssd θα πηγαινει πιο γρηγορα και ας ειναι θεωρητικα σατα 2.και στις καρτες θα δεις διαφορα παραξενα.οτι ειναι σε read και σε ταδε αρχεια κτλ κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...