Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω στον υπολογιστη μου ενα rip μιας 3d bluray ταινιας. και εχω συνδεσει τον η/υ με την 3dtv μου. εχω δοκιμασει οτι προγραμμα υπαρχει για αναπαραγωγη 3d bluray και το μονο που παιρνω ειναι 2d fullhd εικονα. τι πρεπει να κανω για εχω αναπαραγωγη 3d εικονας;

Δημοσ.

Βασικά η έξοδος (καλώδιο) HDMI είναι 1,4...? Γιατί νομίζω πως μόνο αυτό υποστηρίζει 3D!

ναι το καλωδιο ειναι 1.4 high speed

κατ αρχην πες τα βασικα.

καρτα γραφικων

τηλεοραση

media player που παιζεις

Nvidia GTX560

Panasonic TX-p42utE

PowerDvd 11 Ultra, Totalmedia Theater 5 & windvd pro 11

Δημοσ.

σοβαρα? κι εγω γιατι βλεπω με τον MPC?

πως το καταφερνεις; γιατι εμενα μου παιζει μονο 2d εικονα με bluray. και στο νετ που εψαξα αυτο λενε, πως το mpc δεν αναπαραγει 3d bluray.

Δημοσ.

κι εγω εβαλα δοκιμαστικα 2-3 ταινιες, που ειναι σε αυτη ακριβως τη μορφη, "3D.Bluray.DTS.1080p.HSBS.x264.mkv".

μεγεθος περιπου 10-11GB. στο HTPC της υπογραφης μου, με μια LG 42LM620S. το αναπαραγω με MPC-HC και απλα παταω το 3D κουμπι της τηλεορασης, και επιλεγω το SBS στις επιλογες του!!!

στην ουσια, απο οτι καταλαβαινω, τη δουλεια την κανει η TV. δλδ παιρνει τα 2 ξεχωριστα καρε που ειναι SBS (SideBySide) και τα ενωνει σε ενα 3d!!

διοτι αν καταλαβαινω σωστα, αν τη δουλεια την εκανε το προγραμμα, τοτε νομιζω θα εβλεπες 3d σε οποιοδηποτε μονιτορ!!!

Δημοσ.

κι εγω κατεβασα δοκιμαστικα 2-3 ταινιες, που ειναι σε αυτη ακριβως τη μορφη, "3D.Bluray.DTS.1080p.HSBS.x264.mkv".

μεγεθος περιπου 10-11GB. στο HTPC της υπογραφης μου, με μια LG 42LM620S. το αναπαραγω με MPC-HC και απλα παταω το 3D κουμπι της τηλεορασης, και επιλεγω το SBS στις επιλογες του!!!

εχεις λαθος. αυτα ειναι αρχεια mkv. εγω αναφερομαι σε bluray rips.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...