akis90 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Σε PC με 8 giga RAM και windows 7 Ultimate 64bit αναγνωρίζει μόνο τα 6? Τί γίνεται? Είχα την εντύπωση οτι τα 64bit διαβάζουν όλη τη RAM.
akis90 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 laptop? Όχι desktop... Στο bios πόσα βλέπει? Η αλήθεια είναι δεν κοιταξα...στα windows είδα μόνο που έλεγε 6 ενώ φοράει 8
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 ποια μητρική έχεις? αυτή της υπογραφής? checkαρε αν υπάρχει επιλογή για memory remap...
akis90 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Η μητρική είναι αυτή http://www.e-shop.gr...l?id=PER.526930 και οι μνήμες είναι DDR3 kingston hyperX 2χ4 @ Giga @1600 και έχουν μπεί στα 2 μπλε slots
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 έχεις κάνει disabled την On Die GPU του επεξεργαστή? Γιατί παίζει να σου τραβάει αυτή ram... checkαρε και το memory remap που είπα, αν δεν υπάρχει τότε είναι μονίμως enabled...
akis90 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δν έχω πειράξει κάτι στο BIOS. Όπως ήταν το έχω...τι κάνει το On Die GPU? Memory Recap δεν βλεπω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 είναι η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή, αν είναι ενεργοποιημένη καβατζώνει ram...
akis90 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ μέχρι τωρα ήξερα ότι τα ΜΟΒΟ έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ... καλά και 2 giga τραβάει?...πολλα μου φαίνονται...θα ψάξω το Bios πάντως να το βρώ και να το κάνω Disable
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 από τους Sandybridge και μετά έχει πάει στον επεξεργαστή, για αυτό λέγεται On Die και όχι On Board
akis90 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 από τους Sandybridge και μετά έχει πάει στον επεξεργαστή, για αυτό λέγεται On Die και όχι On Board Λοιπόν φίλε μου το βρήκα και το έκανα disable...τώρα λέει 8g RAM...όμως ερώτηση...επειδή όπως σου είπα έχω μείνει στα MoBo με onboard κάρτα γραφικών...συμφέρει να έχω 6g RAM και να δώσω και στην κάρτα γραφικών του επεγεργαστή ή να έχω 8g RAM? Σημείωση: Το PC φοράει ξεχωριστή κάρτα γραφικών PCI-E, θα βοηθήσουν καθόλου 2g RAM στην On-Die της CPU ή αυτό είναι μόνο αν δεν έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών?
TheELF Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Σημείωση: Το PC φοράει ξεχωριστή κάρτα γραφικών PCI-E, θα βοηθήσουν καθόλου 2g RAM στην On-Die της CPU ή αυτό είναι μόνο αν δεν έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών? Αφού έχεις ξεχωριστή δουλεύει μόνη της.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 με κάλυψε ο προλαλλήσαντας, δεν χρειάζεται να το έχεις enabled...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα