Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε PC με 8 giga RAM και windows 7 Ultimate 64bit αναγνωρίζει μόνο τα 6? Τί γίνεται? Είχα την εντύπωση οτι τα 64bit διαβάζουν όλη τη RAM.

Δημοσ.

laptop?

Όχι desktop...

Στο bios πόσα βλέπει?

Η αλήθεια είναι δεν κοιταξα...στα windows είδα μόνο που έλεγε 6 ενώ φοράει 8

• Super Moderators
Δημοσ.

ποια μητρική έχεις? αυτή της υπογραφής? checkαρε αν υπάρχει επιλογή για memory remap...

• Super Moderators
Δημοσ.

έχεις κάνει disabled την On Die GPU του επεξεργαστή? Γιατί παίζει να σου τραβάει αυτή ram...

checkαρε και το memory remap που είπα, αν δεν υπάρχει τότε είναι μονίμως enabled...

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή, αν είναι ενεργοποιημένη καβατζώνει ram...

Δημοσ.

Εγώ μέχρι τωρα ήξερα ότι τα ΜΟΒΟ έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών :P ... καλά και 2 giga τραβάει?...πολλα μου φαίνονται...θα ψάξω το Bios πάντως να το βρώ και να το κάνω Disable

• Super Moderators
Δημοσ.

από τους Sandybridge και μετά έχει πάει στον επεξεργαστή, για αυτό λέγεται On Die και όχι On Board :P

Δημοσ.

από τους Sandybridge και μετά έχει πάει στον επεξεργαστή, για αυτό λέγεται On Die και όχι On Board :P

Λοιπόν φίλε μου το βρήκα και το έκανα disable...τώρα λέει 8g RAM...όμως ερώτηση...επειδή όπως σου είπα έχω μείνει στα MoBo με onboard κάρτα γραφικών...συμφέρει να έχω 6g RAM και να δώσω και στην κάρτα γραφικών του επεγεργαστή ή να έχω 8g RAM?

Σημείωση: Το PC φοράει ξεχωριστή κάρτα γραφικών PCI-E, θα βοηθήσουν καθόλου 2g RAM στην On-Die της CPU ή αυτό είναι μόνο αν δεν έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

Σημείωση: Το PC φοράει ξεχωριστή κάρτα γραφικών PCI-E, θα βοηθήσουν καθόλου 2g RAM στην On-Die της CPU ή αυτό είναι μόνο αν δεν έχεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών?

Αφού έχεις ξεχωριστή δουλεύει μόνη της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...