Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , ειχα 2 σκληρους sata (200 ο καθενας) σε raid0 (stripe) οπου ειχα το λειτουργικο .

Τωρα αλλαξα σκληρο δισκο και εβαλα ssd που εκει εγκατεστησα το λειτουργικο . Τους raid 0 θελω να τους επαναφερω οπως ηταν πριν το raid 0 για μεμονομενη χρηση του καθενος .

Πως γινεται αυτο ????

η μητρικη μου ειναι αυτη http://www.msi.com/product/mb/790FX-GD70.html#/?div=Driver&os=Win7%2064 και τους ειχα στις θυρες sata 7 και 8 οπου ειναι Jmicron.

Δημοσ.

Θα χάσεις τα δεδομένα βέβαια. Με κάποιο πρόγραμμα όπως Partition Magic. Έχει πολλά προγράμματα στο HirensBootCD που μπορείς να το βρεις σαν iso στο ίντερνετ.

Δημοσ.

Θα χάσεις τα δεδομένα βέβαια. Με κάποιο πρόγραμμα όπως Partition Magic. Έχει πολλά προγράμματα στο HirensBootCD που μπορείς να το βρεις σαν iso στο ίντερνετ.

Τους εχω παρει backup ειμαι κομπλε απο αυτο απλα θελω να τους βγαλω απο το raid 0 και να δουλευουν ξεχωριστα πλεον.

Δημοσ.

Θα πρέπει να μπεις στο bios να αλλάξεις τις ρυθμίσεις (καταργώντας το raid) για να τους βλέπει σαν δύο χωριστούς δίσκους.

Δημοσ.

Θα πρέπει να μπεις στο bios να αλλάξεις τις ρυθμίσεις (καταργώντας το raid) για να τους βλέπει σαν δύο χωριστούς δίσκους.

στην μητρικη ειναι 2 θυρες συγκεκριμενες jmicron που εκει τους εχω και ειναι για raid . να τους βαλω σε αλλες θυρες και να το κανω αυτο ?

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ανοίξεις κουτί. Κάνε restart και πάτα το ανάλογο πλήκτρο για να μπεις στο bios πριν φορτώσουν τα Windows, και από εκεί άλλαξε τη ρύθμιση από Raid. Σε μένα τουλάχιστον έτσι γίνεται.

Δημοσ.

Παιδες ολα κομπλε , ηταν στην μητρικη η ρυθμιση οπου τους sata στις θυρες 7 κ 8 τους εκανες raid η αλλαζες απο εκει τη ρυθμιση . Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...