Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασε dynamic ip. Εγώ την είχα static για κάποιους λόγους και μου δημιουργούσε ανάλογο πρόβλημα.

Sent from my iPhone using Insomnia

τι εννοείς ?

Δημοσ.

Και εγώ από σύνδεση hol δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Επίσης να ξέρεις πως σε περίπτωση κόφτη δεν θα βάλουν ατομικά αλλά μαζικά, οπότε είναι τουλάχιστον άτοπο να σκέφτεσαι πως σου κόβουν το p2p για να αντισταθμίσουν το κόστος της προσφοράς. Αν δεν κατέβαζες torrents δηλαδή τι περιορισμό θα σου έβαζαν;

Από εκεί και πέρα, αν βάλεις πολλά torrents μαζί, η συνολική ταχύτητα είναι πάλι 150 kb/sec. Κατεβάζεις από public ή private; Πχ, ένα torrent που είχα βάλει από το piratebay, είχε 17000 seeders και κατέβαζα με 78kb/sec ενώ άλλα με 1mb/sec.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δοκίμασε dynamic ip. Εγώ την είχα static για κάποιους λόγους και μου δημιουργούσε ανάλογο πρόβλημα.

Sent from my iPhone using Insomnia

δίνει η HOL static ip στα βασικά της προγράμματα?

Δημοσ.

δίνει η HOL static ip στα βασικά της προγράμματα?

με έξτρα χρέωση 7 ευρώ/μήνα νομίζω.

Έχω HOL (κλειδώνω στα 9500 συνήθως) και πιάνει σχεδόν 1ΜΒ/s σε καλά τορρεντς. Ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε με την 6άρα που είχα ούτε με την 24άρα που έχω τώρα.

Είχα ακούσει για τον ΟΤΕ ότι κόβει τέτοιες συνδέσεις, αλλά αν ενεργοποιήσεις την κρυπτογράφηση στο uTorrent παρακάμπτεις τους περιορισμούς τους.

Δημοσ.

.....

Να πω πως καταφερα και πηρα το Double Play εως 24mbps + HOL TV + HOL Video Club (δωρεαν για 6 μηνες, χωρις υποχρεωση για ανανεωση) + Δωρεαν Αστικα και Υπεραστικα + Δωρεαν 60 λεπτα προς κινητα, με 23 ευρω..

....

Συγνωμη αλλά εγώ έμεινα σε αυτό!!!

23 ευρώ????????????? :confused:

Αφου το καταφερες μπραβο σου. :-D

Τωρα οσον αφορα τη HOL εχω παραπανω απο 1,5 χρονο συνδεση, και δεν εχω παρατηρησει κατι αντιστοιχο με αυτο που λες. Ακομα και τωρα κατεβαζω στο φουλ της ταχυτητας που εχω...

• Super Moderators
Δημοσ.

με έξτρα χρέωση 7 ευρώ/μήνα νομίζω.

Έχω HOL (κλειδώνω στα 9500 συνήθως) και πιάνει σχεδόν 1ΜΒ/s σε καλά τορρεντς. Ποτέ κανένα πρόβλημα ούτε με την 6άρα που είχα ούτε με την 24άρα που έχω τώρα.

Είχα ακούσει για τον ΟΤΕ ότι κόβει τέτοιες συνδέσεις, αλλά αν ενεργοποιήσεις την κρυπτογράφηση στο uTorrent παρακάμπτεις τους περιορισμούς τους.

για αυτό είπα βασικό, ουσιαστικά είναι extra

άσε που αμφιβάλω αν έχει static ο Swimmer21...

Πόσο καιρό είσαι στη HOL, γιατί παλιότερα είχε βουήξει ο τόπος, πάνω από 1 φορά :P

Μόνο στην Κρήτη είχε ακουστεί για τον ΟΤΕ κι αυτό από ΕΔΕΤ, όχι καθαρό ΟΤΕ...

Δεν ισχύει αυτό με το encryption...

Δημοσ.

Συγνωμη αλλά εγώ έμεινα σε αυτό!!!

23 ευρώ????????????? :confused:

Αφου το καταφερες μπραβο σου. :-D

Τωρα οσον αφορα τη HOL εχω παραπανω απο 1,5 χρονο συνδεση, και δεν εχω παρατηρησει κατι αντιστοιχο με αυτο που λες. Ακομα και τωρα κατεβαζω στο φουλ της ταχυτητας που εχω...

Καντο και εσυ.. ειμαι 2 χρονια στην HOL, ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα.. απλα το πακετο της Nova + Forthnet ηταν πολυ καλο..

Παρτε τους τηλεφωνο και απλα ρωτήστε τους αν εχετε καποια εκκρεμότητα στο συμβολαιο και αν μπορειτε να φυγετε.. σιγουρα θα σας κανουν καλυτερη προσφορα, δεν θελουν να σας χασουν, μεχρι και τον εξοπλισμο για το HOL TV δωρεαν θα μου τον δωσουν..

Να πω οτι το προβλημα εφτιαξε σημερα, μαλλον ηταν μεχρι να "στρωσει" η γραμμη? Περιεργο.. Εκανα τα τεστ που μου ειπατε και δεν ειχα καποιον κοφτη, οποτε ευτυχως ολα ενταξει..

Δεν εχω static ip..

Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας!

Δημοσ.

Όντως, χωρίς κανένα παζάρι κι εγώ εδώ και ένα χρόνο πληρώνω 26,50 για HOL double play, απεριόριστα σταθερά, διεθνείς κλήσεις και 1 ώρα κινητά. Το ίδιο και όλοι όσοι έχουν HOL στην οικογένειά μου. Μετά από τηλέφωνο της Wind που μου έκαναν προσφορά για το ίδιο πακέτο με 29 ευρώ όταν έδινα 36,50, πήρα και ρώτησα τη HOL τι σκοπεύει να κάνει γι' αυτό. Σε δευτερόλεπτα είχε γίνει η αλλαγή και μου έκοψαν 10 ευρώ. Και δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος περιορισμός στα λεπτά προς εξωτερικό γιατί μιλάμε γύρω στη 1 ώρα με Αγγλία και Κύπρο καθημερινά προς 2 συγκεκριμένους αριθμούς. Εντάξει, βέβαια στο συμβόλαιό μου, δεν υπήρχε όρος πολιτικής ορθής χρήσης με αναφορά σε αριθμό λεπτών, όπως ανακοίνωσε άλλη ανταγωνίστρια εταιρεία.

On-topic: Κανένας περιορισμός. Κατεβάζω αρχεία που μου στέλνει το Πανεπιστήμιο μέσω torrent με πλήρη ταχύτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...