Swimmer21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπον, Προχθες αναβάθμισα την συνδεση μου με την HOL, απο τα 6mbps στα εως 24mbps.. στο πακετο Double Play.. Σημερα μου στειλανε ενα SMS στο οποιο με ενημερωσανε πως η αναβαθμιση μολις εγινε.. Μπαινω λοιπον υπολογιστη, κανω ενα Speedtest και βλεπω οτι εχω ταχυτητα 11-12mbps, και ειμαι ευχαριστημενος.. Κατεβαζω τα παντα σε αυτες τις ταχυτητες, εκτος απο torrent αρχεια με τον μtorrent.. η οποια ταχυτητα ειναι μονιμα κολλημενη στα 150kb/s! Και λεω μονιμα γιατι συμπεριφερεται οπως οταν του βαζω οριο στο κατεβασμα ή στο ανεβασμα.. ειναι δηλαδη μεταξυ 149,8 και 150,1kb/s συνεχεια! Οι ρυθμισεις ειναι ολες οκ, εκανα Speedtest και στο Speedtest.net και στο επισημο της HOL, με τα παντα κλειστα, ειμαι οκ.. και οταν κατεβαζω αρχειο torrent εχω αυτο το προβλημα.. Οι ρυθμισεις και στον μtorrent ειναι σωστες, κατεβαζω χρονια.. και Port forwarding ολα οκ.. Τι συμβαινει? Ειναι νομιμο να μπλοκαρουν τις συνδεσεις p2p? Μπορω να τους παρω τηλεφωνο για να το ενεργοποιησουν? Στην συνδεση που ειχα με τα 6mbps κατεβαζα 2 χρονια με 580-600kb/s, και η αναβαθμιση της συνδεσης εγινε τηλεφωνικως, δεν υπεγραψα κατι.. Ευχαριστω πολυ και περιμενω τις απαντησεις σας για να δω τι θα κανω!
alex00a Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 εχω παντως με την forthtnet εχω μια χαρα ταχυτητες
z4rx07 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 δεν νομίζω η hellas online να εφαρμόζει πολιτκη εξοικονομησης bandwidth. Μηπως σου συμβαίνει με καποιο συγκεκριμενο αρχειο τορρεντ αυτο; Λες οτι οι ρυθμισεις ειναι ενταξει, δεν ριχνεις ακομη μια ματια στο mtorrent? Τελος μπορεις να παρεις την εξυπηρετηση και να σου πουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 κατά καιρούς πέφτει traffic shaping πάντως...
Swimmer21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Επισης, απεγκατεστησα το μtorrent και εβαλα το bittorrent.. τα ιδια.. Να πω πως καταφερα και πηρα το Double Play εως 24mbps + HOL TV + HOL Video Club (δωρεαν για 6 μηνες, χωρις υποχρεωση για ανανεωση) + Δωρεαν Αστικα και Υπεραστικα + Δωρεαν 60 λεπτα προς κινητα, με 23 ευρω.. Ολα αυτα μονο επειδη τους πηρα τηλεφωνο για να ακυρωσω την συνδεση, ωστε να εβαζα το χριστουγεννιάτικο πακετο Forthnet + Nova με 29,90 ευρω.. Λετε να μου βαλανε οριο επιτηδες για να αντισταθμίσουν καπως το κοστος?
Swimmer21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 κατά καιρούς πέφτει traffic shaping πάντως... Ειναι νομιμο? Μπορω να τους παρω τηλεφωνο να τους πω να μου το απενεργοποιησουν? Για να μην ψαχνομαι τοσες ωρες αδικα, κανω τεστ, κατεβαζω προγραμματα για να δουν αν μου κανουν traffic shaping κλπ.. Επισης, απεγκατεστησα το μtorrent και εβαλα το bittorrent.. τα ιδια..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 δεν πρόκειται να το παραδεχτούν καταρχάς και δεν το λες παράνομο...
Swimmer21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Επισης, απεγκατεστησα το μtorrent και εβαλα το bittorrent.. τα ιδια.. Να πω πως καταφερα και πηρα το Double Play εως 24mbps + HOL TV + HOL Video Club (δωρεαν για 6 μηνες, χωρις υποχρεωση για ανανεωση) + Δωρεαν Αστικα και Υπεραστικα + Δωρεαν 60 λεπτα προς κινητα, με 23 ευρω.. Ολα αυτα μονο επειδη τους πηρα τηλεφωνο για να ακυρωσω την συνδεση, ωστε να εβαζα το χριστουγεννιάτικο πακετο Forthnet + Nova με 29,90 ευρω.. Λετε να μου βαλανε οριο επιτηδες για να αντισταθμίσουν καπως το κοστος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 στα πόσα κλειδώνει το router btw? έχεις κάποιον private tracker που ξέρεις ότι seedάρουν καλά για να testάρεις την γραμμή ?
z4rx07 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 από άλλους servers κατεβαζεις με full ταχυτητα;
Swimmer21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 από άλλους servers κατεβαζεις με full ταχυτητα; Ναι! Βρηκα ενα προγραμμα πχ, adobe Photoshop Trial, που ειναι και μεγαλο και το κατεβαζα με 1,1 Mb/s.. απο firefox
Swimmer21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 στα πόσα κλειδώνει το router btw? έχεις κάποιον private tracker που ξέρεις ότι seedάρουν καλά για να testάρεις την γραμμή ? Κλειδωνει στα 13443kb/s (αν ειναι η ταχυτητα που γραφει στο Status του router) Εγω που εχω 11-12mbps ειναι καλο για την ταχυτητα που κλειδωνει το ρουτερ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 αν κατεβάζεις με 1.2-1.3ΜΒ/sec είσαι μια χαρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα