Millennium Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 πιστευω με την αναβαθμιση να μην κολλαει με το παραμικρο Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.
moxalis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 ρε παιδια συνεδεσα τον υπολογιστη με το κινητο μ κ με ενημερωσε οτι υπαρχει αναβαθμιση σε ics.ακολουθησα τα βηματα κ μου ειπε οτι πρωτα θα το αναβαθμισει σε gingerbread κ μετα σε ics.μολις τελειωσε η πρωτη αναβαθμιση κ επειτα η δευτερη , το κινητο εμεινε με το gingerbread κ οταν το συνδεω μ λεει οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση κ εχω το νεοτερο λογισμικο.ακολουθησα ακριβως τις οδηγιες μονο π δεν κρατησα αντιγραφα ασφαλειας γιατι δεν ηθελα.τι να κανω τωρα για να αναβαθμιστει τωρα σε ics? Συνέχισε να προσπαθείς συνδέοντας και αποσυνδέοντας το κινητό από το pc μέχρι να βρει τη σωστή έκδοση και να σου πει ότι έχεις αναβάθμιση.. και μένα με το τελευταίο update στο Optimus 3D μου είχε βγάλει την πίστη.. Είναι για τα μπάζα τελείως το update tool. Αν δεν τη παλεύει το πρόγραμμα και δε βρίσκεις άκρη πέρνα του μία custom πάλι να ηρεμήσεις. 1
Chief90 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 βγήκαν σήμερα τα source codes .οπότε αναμένουμε 100%stable jelly bean από το cyanogenmod team.
sriver_fx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 πραγματικα δεν μπ Συνέχισε να προσπαθείς συνδέοντας και αποσυνδέοντας το κινητό από το pc μέχρι να βρει τη σωστή έκδοση και να σου πει ότι έχεις αναβάθμιση.. και μένα με το τελευταίο update στο Optimus 3D μου είχε βγάλει την πίστη.. Είναι για τα μπάζα τελείως το update tool. Αν δεν τη παλεύει το πρόγραμμα και δε βρίσκεις άκρη πέρνα του μία custom πάλι να ηρεμήσεις. πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.το λετε εσεις,το εγραφε κ το tool της αναβαθμισης οτι υπαρχει αναβαθμιση σε ics και το συνδεω το αποσυνδεω αλλα τιποτα.το πιο τραγικο ειναι οτι μιλησα με εναν υπαλληλο online και μ ειπε οτι δεν εχει βγει για το κινητο μας η ics κ οτι αναμενουν απο το εργοστασιο κατι επισημο.κ πως στο καλο μου εβγαλε χθες οτι υπαρχει δηλαδη?
photiscta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Και σε εμένα το update tool δεν βρίσκει ότι υπάρχει αναβάθμιση, ενώ το suite βρίσκει. Από το update tool από το Μενού > Υποστήριξη > υποστηριζόμενα μοντέλα, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για Europe και όχι τα Ελληνικά. Να σημειώσω ότι δεν είναι κλειδωμένο το κινητό με πάροχο, αλλά χρησιμοποιώ Cosmote. Πρέπει κάπου να δηλώσουμε Europe και όχι Greece στο κινητό; Δηλώνοντας Europe στο update tool από το μενού βοήθεια δεν είχε αποτέλεσμα. Ευχαριστώ.
Chief90 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 νέο build από cm10 http://db.tt/n4ba0dd1 για jelly bean βγήκε σήμερα . όλα καλά μέχρι στιγμής δεν έχω call bug .
sils Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον σκεφτομουν να το αλλαξω το κινητο το οποιο το εχω απο το 2010 η συσκευη που εχω κρατηση περισσοτερο ιστορικα ... Αλλα τωρα μετα την αναβαθμιση πραγματικα μεταμορφωθηκε αργησε αλλα αξιζε...
andreapaog328 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 έτσι. οι πρώτες rom που εχουν βγει ειναι μια χαρά. το κινητό πετάει πλέον. περιμένουμε και stable την cm10 χωρις σημαντικα bug...
BILL5 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 εμενα μου λεει οτι εγινε προσπαθεια σε μια λειτουργεια που δεν υποστηριζεται για να γινει η αναβαθμιση σε ics ενω εχω βαλει drivers το lg update tools και λεει οτι εχει την v20s επανω και το προγραμα δεν αφηνει να περασουμε την επομενη τι να κανω ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα