Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλιστα. Δίνεις λίγα και ζητάς πολλά οπότε πρέπει να θέσεις κάποιες προτεραιότητες. Τι είναι σημαντικότερο, το gaming ή η παραγωγή? Από που είσαι?

Aπο Αθηνα ειμαι ..Η παραγωγη ειναι σημαντικοτερη ( λογο και της αποσβευσης χρηματων που ευελπιστω να γινει μεσω αυτης ) αλλα και το gamingωειναι εξισου σημαντικο για μενα.. :unsure: ..

Απ όσο ξέρω τα ίδια μπορείς να κάνεις και στο visionstudio και θα έχεις την εγγύηση όλων των parts. Γνώμη μου είναι να κάνεις λίγο υπομονή και να ανεβάσεις το μπάτζετ ένα κατοστάρικο. Τώρα θα βγει κάτι πολύ στριμωγμένο. Αν δεν μπορείς να ανέβεις, άσε τον ssd για αργότερα και πάρε τότε έναν 120αρη+

Σκληρό έχεις? Ποιόν?

Τον ssd το παιρνω για να βαλω μεσα μονο ta windows και το cubase..Σκλιρο εχω εναν εξωτερικο 500gb hdd..

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να τον πάρεις αργότερα. Αλλιώς θα γίνουν σημαντικές αποχωρήσεις. Εσύ αποφασίζεις. Σε κάθε περίπτωση, μην πάρεις την πρώτη σύνθεση που πόσταρες. Εχει θέματα με κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό, μητρική.

Δημοσ.

Με τη συνθεση του GP7 συμφωνεις? Και δν εχω καταλαβει ακομα στο θεμα του επεξεργστη amd ή intel? Και ο αντιστυχωσ του i5 poios einai..Και αν θες πεσ μου τι πιστευεισ για τις καρτες που ειχα ποσταρει στην αρχικη μου δημοσιευση..

Δημοσ.

Σε intel πας για τη δουλειά που θες και σε κάρτα στην 7770 τη φτηνότερη που θα βρεις. Γενικά αντίστοιχος του i5 είναι αυτός: http://www.skroutz.g...X-8350-Box.html αλλά και ακριβότερος είναι και πίσω στο cubase.

Ρίξε μια ματιά σε αυτό, είναι από το digital master (δωρεάν μεταφορικά - κατάστημα με καλές κριτικές). Δεν ξέρω για δόσεις αλλά δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις: (είναι με 120αρη ssd)

post-228313-0-77236200-1354981033_thumb.jpg

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...