corrupted Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μετατρεπω μια ταινια αυτη τη στιγμη απο avi σε mp4 για να την δω στο κινητο. Παρατηρησα οτι εχει ζεσταθει το πληκτρολογιο στη μερια που ειναι το ανεμιστηρακι του laptop και ειπα να τσεκαρω τις θερμοκρασιες... Βαραει 95αρια και 100αρια! Το περιεργο της υποθεσης ειναι πως το ανεμιστηρακι του laptop συμπεριφερεται λες και δεν τρεχει τιποτα, δεν ακουγεται καν να γυρναει πιο γρηγορα ή εστω να γυρναει. Δεν ειναι χαλασμενο, μια χαρα δουλευει και ακουγεται οταν ανοιγω το laptop. Ειναι πραγματικες αυτες οι θερμοκρασιες? Πρεπει να ανησυχω? Το ανεμιστηρακι γιατι δεν γυρναει? Πληροφοριες συστηματος...
netcc Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει ο θερμοστατης που δίνει εντολή στον ανεμιστήρα να ξεκινήσει. Αν ισχύει αυτο ειναι επικίνδυνο, όπως επίσης θα το παθαίνει σε οποιαδήποτε χρήση. Όχι μόνο στην μετατροπή του avi . Sent from my iPhone using Insomnia
corrupted Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Τετοια λεγε μου τωρα... Και πως το ελεγχουμε αυτο το πραγμα, το αν ο θερμοσταστης δεν δουλευει?
tenoros10 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 εγώ με το pc μου αντιμετωπίζω προβλήματα "ρεσταλτ" σας δίνο θερμοκρασίες νομίζω είναι cpu GPU:68c to orio mou to dini sta 100c *dixni fotia to spped fan programa* system:37c CPU:57*dixni fotia* AUX:45 HD:30 Core:69 me 73 *dixni fotia* to sistima otan ixe problima mou ekane restal tote stous 100 bathmous ine pentium4 ht Ambient:0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα