techkid Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Έχω την εξής απορία, πολλές φορές και ενώ επισκέπτομαι διάφορα sites ξαφνικά ανοίγει κάποιο παράθυρο στο background, το βλέπω στο Task Bar, αλλά πριν προλάβω να κάνω click (από το Task Bar) και να μεταφερθώ σε αυτό, αυτό κλείνει από μόνο του και έτσι δεν μπορώ να δω τι είναι. Υπάρχει τρόπος, κάποιο registry πιθανώς, που να καταγράφει την δραστηριότητα για να δω γιατί πρόκειται; Φοβάμαι μην είναι κάποιο trojan ή κάτι κακόβουλο.
coolerman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 εχεις add ons..ablock για διαφημισεις και τα λοιπα;; αυτο θα σου κανει την δουλεια μαλλον! γιατι μου το κανει και εμενα :-D 1
techkid Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 mozilla έχω με διάφορα add ons, τι είναι το ablock;
coolerman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 mozilla έχω με διάφορα add ons, τι είναι το ablock; ειναι αυτο που μπλοκαρει της διαφημισεις!
z4rx07 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/adblock-plus/ εδώ το λινκ. Ανοιξε το με firefox και προσθεσετο
techkid Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξέρω αν είναι από adds το πρόβλημα, επειδή επισκέπτομαι διάφορα forums/fora έχω την εντύπωση ότι είναι κάποιο tracking program και δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό. υπάρχει τρόπος να το εντοπίσω;
coolerman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξέρω αν είναι από adds το πρόβλημα, επειδή επισκέπτομαι διάφορα forums/fora έχω την εντύπωση ότι είναι κάποιο tracking program και δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό. υπάρχει τρόπος να το εντοπίσω; antivirus εχεις στο υπολογιστη;;... εαν ναι. κανε μια σαρωση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα