Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο newsletter - NOKIA LUMIA 900 - 369,00 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.plaisio.g...urce=Newsletter

Από 599€ στα 369€, είναι νομίζω καλή τιμή, όχι βέβαια όσο να το πάρεις από εξωτερικό αλλά και πάλι είναι μεγάλη η τπώση.

Για να προλάβω, στο skroutz υπάρχουν πολύ φθηνότερες προσφορές αλλά νομίζω πως πολλά από αυτά είναι εισαγωγές από άλλες χώρες και δεν παρέχουν ελληνικά κλπ. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Δημοσ.

Για να προλάβω, στο skroutz υπάρχουν πολύ φθηνότερες προσφορές αλλά νομίζω πως πολλά από αυτά είναι εισαγωγές από άλλες χώρες και δεν παρέχουν ελληνικά κλπ. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Και?

Σημαινει κατι αυτο?

Αν ειναι απο εισαγωγη απο αλλη χωρα της Ε.Ε. , μια χαρα και εγγυηση εχει και γλωσσα και τα παντα.

Τελος παντων, εντελως ακυρο το τοπικ πραγματικα.

Αφηστε επιτελους αυτα τα παλιομαγαζα που τοσα χρονια πινουν το αιμα μας, με αισχροκερδειες και τουρμποεξοειδεις αηδιες. Δε θελετε να ψωνιζετε απο αμαζον, που τα εχουν ολα σχεδον παντα φθηνοτερα, και αξιοπιστα? Εστω ψωνιστε φθηνοτερα μεσω του Σκρουτζιδη.

Τσακ μπαμ θα πεσει το κλεισιμο

• Like 1
Δημοσ.

Δεν δίνεις 370€ για windows phone 7.X. Κρατάς τα λεφτουδάκια σου και πας σε Win8, Android ή iOS, σε κάτι σύγχρονο τέλος πάντων. 370€ για περσινά ξινά σταφύλια δεν έχει λογική. Αν τώρα το OS δεν έχει σημασία, δίνεις 50€ και παίρνεις ένα απλό τηλέφωνο!!!

Δημοσ.

...προσβάλει την έννοια ξεστοκάρισμα,

το ίδιο το ΠΛΑΙΣΙΟ έχει το htc 8s , που ανεξαρτήτως + / - μεταξύ τους είναι WP8 συσκευή στα..... €329 (και 327 η κατώτερη στο skroutz)

Τρελοί είναι ή για τρελούς ψάχνουν ?

• Like 6
Δημοσ.

Ψάχνουν για το ίδιο που ψάχνουν όλοι. Άτομα που μόλις δουν την λέξη "έκπτωση", "δώρο", "προσφορά" βάζουν τον διακόπτη της λογικής στο off.

• Like 4
Δημοσ.

Πλεον το newsletter του plaisio το εχω βαλει στα spam γιατι ουτε που θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια αληθινη προσφορα.

• Like 2
Δημοσ.

Ξεστοκάρισμα εν όψει άφιξης Win8! Αλήθεια πότε θα έρθουν τα lumia 820 και 920 στο Ελλάντα ( σε μεγάλες αλυσίδες εννοώ και στημένα για να μπορούμε να τα δούμε live) ενώ κυκλοφορούν σε όλη την Ευρώπη??? Τόσο κλ@σμένη την έχει την Ελλάντα η Nokia?

Δημοσ.

το βλέπω απο Δευτέρα να σκάσει αξιολόγηση στο πλαίσιο και να λέει, "πολύ καλο το κινητο ειδικά εγω που το τσίμπησα με την προσφορά στα 369€ αξίζει"...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...