Skylined Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 O κατασκευαστής εξαρτημάτων υπολογιστών Mushkin, γνωστός κυρίως για τις μνήμες RAM, ανακοίνωσε σχέδια για αποστολή mSATA SSD με χωρητικότητα 480GB στις αρχές του επόμενου μήνα για εκείνους που θέλουν να ξεπεράσουν το όριο των 256GB σε Ultrabook και notebook.Η τιμή του αμερικανικής κατασκευής Atlas SSD ορίζεται στα 500 δολάρια, περιλαμβάνει SandForce SF-2281 controller, SATA III (6Gb/s) interface και τρία χρόνια εγγύηση. Site: engadget
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 γιατί πόσα περίμενες για 480gb? 300? 1
aleyros Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 σιγα τα λεφτα !!! μονο 500$ τσαμπα πραμα.. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 $500 δηλ. 390 ευρώ για 480GB SSD. Μια χαρά τιμή θα έλεγα,πρίν από 1,5 χρόνο ήθελες 350+ για 240-256GB. Άντε να βγούν και στο 1ΤΒ. Νομίζω την επόμενη 3ετία με μια 300αρα θα χτυπάμε τέτοιο μέγεθος.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Παραδεχομαι απο την αρχη οτι ειμαι ψιλοασχετος με το θεμα αλλα δεν υπαρχουν ηδη SSD 500αρηδες;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Παραδεχομαι απο την αρχη οτι ειμαι ψιλοασχετος με το θεμα αλλα δεν υπαρχουν ηδη SSD 500αρηδες; mSATA όχι, δλδ τέτοιο μέγεθος https://www.google.g...w=2560&bih=1315
Skylined Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 mSATA όχι, δλδ τέτοιο μέγεθος https://www.google.g...w=2560&bih=1315 μια καλή φωτογραφία απ΄το Google search: σύγκριση mSATA SSD με κλασικό HDD
re333m Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 παιδες μην μπερδευομαστε...ο ssd για να κατασκευαστει θελει πολλα λεφτα και ετσι ειναι λογικη η τιμη του. το αστειο σε ολη την υποθεση ειναι οτι ολοι μας θελουμε να εχουμε ενα γρηγορο pc ξοδευουμε λεφτα σε μνημες και επεξεργαστες και αφηνουμε ενα παλιο δισκο. οποιος εχει ssd θα καταλαβει οτι ειναι δικαιολογιμενη η τιμη του συμφωνα με τις επιδοσεις του...μην βιαζεστε να κρινετε αρνητικα.... 1
bisbirikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Εκτός από το παλιό MacBook Air, ποιος άλλος φορητός έχει υποδοχή mSata;
eliask Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Αρχίζουν και έχουν και άλλα laptop υποδοχή msata . το καλό είναι πως με αυτό το τρόπο μπορείς να έχεις και ssd και ενα δευτερο δισκο για αποθηκευση δεδομένων πράγμα που παλιοτερα στα laptop δεν μπορούσες.
kfyros Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 guys ξεκολλάτε .. Msata . 1,8 ίντσες δηλαδή.. Όλα τα Ultrabooks τέτοιους φοράνε, και όλες οι ταμπλέτες με win8 και τα τύπου surface μηχανήματα τέτοιους θα φοράνε.. Με αυτή τη χωρητικότητα, γίνονται κανονικά Workstations..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Εκτός από το παλιό MacBook Air, ποιος άλλος φορητός έχει υποδοχή mSata; google it hint, ultrabooks
John-lamia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 το μονο που μου άρεσε προς το παρών ειναι το: made in USA!!!!
cyberrobot Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 το μονο που μου άρεσε προς το παρών ειναι το: made in USA!!!! true story..... και μερικές μητρικές έχουν αλλά είναι ανούσιο μάλλον... μόνο Ultrabook. Εκτός και αν στείλουν αδιάβαστες τις express cards (που στο ευρύ κοινό είναι ολίγον τι άχρηστες) στα φορητά και βάλουν καμία τέτοια υποδοχή για δεύτερο σκληρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα