Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Ένας φίλος θέλει να δώσει το Laptop του και θέλει να περάσει τα αρχεία στο PC μου για να ξαναπεράσει όταν πάρει σταθερό PC αλλά τα αρχεία συνολικά είναι 120GB, εξωτερικό σκληρό δεν έχω οπότε πως μπορώ να τα περάσω αρκετά γρήγορα από το Laptop στο PC μου? και τα δυο φορανε Windows 7 (το PC μου 32Bit και το Laptop 64Bit).

Δημοσ.

Τοπικό δίκτυο.

Κουμπώνει το laptop πάνω στο router από το οποίο μας γράφεις αυτή τη στιγμή & τα περνά στον υπολογιστή σου μέσω του δικτύου των windows. Μπορεί να συνδεθεί & ασύρματα αν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Δημοσ.

Εφοσον εχουν και τα δυο pc gigabit καρτες δικτυου, με ενα καλωδιο CAT5e FTP crossover εισαι κομπλε.

(Συνδεεις απευθειας τα 2 pc)

Αλλιως, θα πρεπει να αρκεστεις στα 10-11MB/sec του τοπικου δικτυου (εκτος αν εχεις Gigabit Router/Switch) ή στα 3MB/sec του ασυρματου...

Δημοσ.

Το έχουμε ξανακάνει ασύρματα αλλά πήγαινε πολύ αργά (δεν έχω και πολύ καλό internet)

δεν εχει σημασία που έχεις αργό ιντερνετ!όταν τα περνάς ασύρματα κάνει αρκετό χρόνο όπωες και να 'χει!

όπως είπε ο φίλος από πάνω με ενα καλώδιο ethernet σστο τοπικό δίκτυο γίνεται η δουλειά αρκετά γρήγορα!

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με το ιντερνετ σου. Μέσω τοπικού δικτύου μιλώ. μπορείς & με ethernet καλώδιο (100mbps).

φίλε corrupted κάτι του είπες τώρα για 5e ftp crossover. Keep it simple ;)

Καλώδιο από το laptop στο ρούτερ & ξεμπερδέψανε...

Δημοσ.

φίλε corrupted κάτι του είπες τώρα για 5e ftp crossover. Keep it simple ;)

Καλώδιο από το laptop στο ρούτερ & ξεμπερδέψανε...

Συμφωνω με την λογικη KIS, απλα η ερωτηση ειναι "Γρηγορότερος τρόπος μεταφοράς" και σε αυτο απαντησα. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...