Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως, πέρα απ' τους πολύ τρελαμένους - αρρωστημένους που θα κοιτάξουν να χρεωθούν ακόμα κι αν δεν έχουν ή έστω δεν θα ξέρουν το αν θα έχουν σε 2 - 3 μήνες μετά, υπάρχουν ακόμα αρκετοί(!) που έχουν "λίπος".

Όσο τραβηγμένο κι αν φαίνεται σε πολλούς αυτό, δυστυχώς ή ευτυχώς (μάλλον ευτυχώς), είναι αλήθεια.

Μπορεί παραέξω, να "κλέγονται" ακόμα κι αυτοί, έτσι για το ξεκάρφωμα αλλά, στην τσεπούλα τους, μπαίνει ακόμα παραδάκι! Λιγότερο βέβαια από παλιότερα αλλά υπεραρκετό για τα σημερινά δεδομένα.

Αυτό, είναι διακριτό με διάφορους πιστοποιημένους μηχανισμούς και παραέξω. Βάσει αυτού εξακολουθούν να συμβαίνουν διάφορα γύρω μας που φαντάζουν πια παρανοϊκά σε πολλούς μας αλλά, αν το ψάξετε, θα δείτε ότι όλα εξηγούνται...

• Like 4
Δημοσ.
Έτσι κι αλλιώς, η "κλάψα" είναι απ' τα πιο προσφιλή σπορ του νεο-Έλληνα.

Αυτό έχει αποτυπωθεί και στη μουσική, δε γνωρίζω ποιος άλλος ευρωπαϊκός λαός διασκεδάζει με σπαραξικάρδια τραγούδια

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό έχει αποτυπωθεί και στη μουσική, δε γνωρίζω ποιος άλλος ευρωπαϊκός λαός διασκεδάζει με σπαραξικάρδια τραγούδια

Εεε, αν δεν κάνω λάθος, κάτι Τούρκοι, Ινδοί και άλλοι... "αδερφοί" λαοί! :-D

Οκ, Ευρωπαίοι δεν θεωρούνται (ακόμα) αλλά, υποτίθεται, κι αυτοί είναι "μέσα στα πράματα" πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

μωρε δε μας.... χεζ## και η apple :D overpriced ειναι παγκοσμιως, λιγο πανω λιγο κατω... ετσι κιαλλιως τι κανουμε με τα smartphone? φωτογραφιες, browsing αντε κανενα popular app... παιρνεις ενα XPERIA P (ναι ναι το ζαχαρωνω χαχα) με 200-220 ευρω και τελειωσε η υποθεση.

• Like 1
Δημοσ.

Στο συγκεκριμενο προιον το θεμα δεν ειναι πως ειναι πιο το ακριβο διεθνως. Το θεμα ειναι πως υπαρχουν κοροιδα που το αγοραζουν.

Δεν συμφωνω. Οι χρηστες του iphone ειναι ειδικη κατηγορια. Ειναι οι trendηδες, βλαχοκυριλεδες, που θελουν να το παιξουν καποιοι. Τα τελεια θυματα δηλαδη για την τελεια διαφημιστικη πολιτικη της apple. Κοροιδα στο τετραγωνο.

Και για να μην παρεξηγηθω. Δεν αναφερομαι σε ολους τους κατοχους iphone γιατι σιγουρα υπαρχουν και εξαιρεσεις που εχουν αυτο το κινητο γιατι οντως το χρειαζονται. Η πλειοψηφια ομως εχει τα χαρακτηριστικα που λεω παραπανω.

Και εγω με την σειρα μου πιστευω πως αυτοι που δεν εχουν iphone, φορανε ασπρες καλτσες με σανδαλια ,ρουχα απο την λαικη και γενικα ειναι κακογουστοι,καγκουρες, κομπλεξικοι και σκυλαδες.Ειδες τι ωραια επιχειρηματα εχω? θες να το παμε ετσι? η εχεις να προσθεσεις κατι πιο ουσιωδες?

Δημοσ.

729 € η επίσημη τιμή του Galaxy S3 LTE από Vodafone. Οι καταναλωτές θα φταίνε :P

http://www.myphone.g...ad.php?t=351673

Ψιλο off-topic, αλλα οποιος παρει LTE τηλέφωνο τωρα τι στιγμή που οι ελληνες παροχοι με το ζορι παλευουν το 3G, τοτε ναι πεταει λεφτα δεξια και αριστερα.

Δημοσ.

Ψιλο off-topic, αλλα οποιος παρει LTE τηλέφωνο τωρα τι στιγμή που οι ελληνες παροχοι με το ζορι παλευουν το 3G, τοτε ναι πεταει λεφτα δεξια και αριστερα.

Ίσως και να μπορεί να είναι έτσι αρκεί, ο "όποιος", να τα έχει σκάσει έτσι χοντρά κυρίως για το LTE χαρακτηριστικό της συσκευής και όχι τόσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της.

Θέλω να πω, οι σύγχρονες συσκευές μεταξύ των άλλων, προβλέπεται να είναι όλο και οι περισσότερες και LTE συμβατές. Δεν σημαίνει δηλαδή πως κάποιος θα τις πάρει μόνο γι αυτό.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γιατι δεν κοιτας λιγο και την τιμη του πετρελαιου κα ασχολησε με τα iPhone

Αν και, έτσι όπως ρωτάς (κάπως απρόσωπα), δεν ξέρω και το ποιον ρωτάς, μια πιθανή και εύκολη απάντηση σε αυτό που ρωτάς θα μπορούσε να ήταν:

"Μα, επειδή ακριβώς αυτό (το iPhone) περιλαμβάνεται στο θέμα - τίτλο του το παρόντος topic - thread!"

Κατανοητός από εμένα λοιπόν ο προβληματισμός σου (στο γενικότερο) αλλά, εδώ, τυχαίνει να συζητάμε περισσότερο για τεχνολογίες και ότι σχετίζεται με αυτές...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο κ. Σκορδάς «ξέχασε» όμως να μας αναφέρει ότι το κράτος παίρνει 135€ (!) από απόδοση ΦΠΑ από κάθε πώληση iPhone 5 των 16 GiB. 

αν δεν ειχαμε ΦΠΑ τοτε και παλι το iphone 5 θα ηταν στην 'προνομιακη' τιμη των 600 ευρω (για την απλη εκδοση) και 750!!! ευρω για τα 64gb, ενω αλλα παρομοια κινητα (one x, galaxy s3) θα ειχαν 300-400 ευρω, αφου θες να το θεσεις ετσι.. και παλι με λιγα λογια θα ηταν το ακριβοτερο.

Ελλάς το μεγαλείο σου... εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ.... χτενίζεται... Τόσα μα τόσα είναι ακριβότερα στην Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, το iphone βρήκε σαν παράδειγμα;;;

το iphone δεν ειναι απλα ακριβοτερο απο εξω, ειναι και ενα κινητο που πλησιαζει (ακουσον-ακουσον) το χιλιάρικο! και παρόλα αυτά, λεφτα υπάρχουν.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Με μεγάλη ευκολία γράφουν σε πολλά σχόλια ότι η τιμή είναι σχεδόν ίδια παντού. Γύρω στα 55€ σε καθαρή τιμή είμαστε πιο ακριβοί στο κορυφαίο μοντέλο και γύρω στα 14€ στο μικρό σε σχέση με την Γερμανία.

Όποιος λοιπόν λέει ότι η τιμή είναι σχεδόν παντού η ίδια ας μου στείλει ένα 50€ στο λογαριασμό μου στο PayPal...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...