Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαλε το Go sms pro.

S3+S3 neo

Το δοκίμασα,εστειλα κανονικα με 280 χαρακτηρες αλλά μου το χρέωσε σαν 2 μηνυματα..Είναι νορμαλ αυτό?Εγω ήθελα ένα app που να στελνεις 320 χαρακτηρες και να στο χρεώνει σαν να εστειλες 1

Δημοσ.

Το δοκίμασα,εστειλα κανονικα με 280 χαρακτηρες αλλά μου το χρέωσε σαν 2 μηνυματα..Είναι νορμαλ αυτό?Εγω ήθελα ένα app που να στελνεις 320 χαρακτηρες και να στο χρεώνει σαν να εστειλες 1

Λογικά περιορίζεται απ' τον provider. Ρώτησέ τους.

Δημοσ.

Υπηρεσία Σύντομων Γραπτών Μηνυμάτων (SMS)

Θέλεις να επικοινωνείς απλά, γρήγορα, διακριτικά και οικονομικά;

Με την υπηρεσία σύντομων γραπτών μηνυμάτων, μπορείς να στέλνεις και να λαμβάνεις γραπτά μηνύματα, από το κινητό σου προς ένα άλλο κινητό. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη χωρίς αίτηση σε όλους τους συνδρομητές της WIND. Κάθε μήνυμα μπορεί να περιέχει ως και 160 χαρακτήρες.

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει πρωτα να το βαλεις σαν αρχικο για τα sms.Μετα πας ρυθμισεις-γενικες-προχωρημενες ρυθμισεις-συμπαγη μηνυματα(το ενεργοποιεις).

Κατεβαζεις και τα ελληνικα(αν δεν τα εχει).

Κανεις μια επανεκινησει και εισαι οκ.

Εγω παντως ξερω και το stock για τα sms εστελνε με 160.

Απλος εγω το αλλαξα γιατι ηθελα κατι αλλο.

Επεισης υπαρχει και το TEXTRA SMS και το EvolveSMS(καινουριο):http://www.doctorandroid.gr/2015/09/evolve-sms.html?m=0

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...