Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

Εχω εδω και λιγες μερες το sole της sony το οποιο ομως δεν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας.

Εξ αιτιας αυτου εχω προβλημα με τα μηνυματα και οποτε ξεπερναω τους 60 χαρακτηρες ξεκιναει αυτοματα 2ο μηνυμα.

Θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει πως μπορω να εχω υποστηριξη sms 160 χαρακτηρων και οχι 60 που ειναι τωρα χωρις να κανω root τη συσκευη.

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις ένα άλλο πρόγραμμα για μηνύματα από το Play Store. Προτείνω GO SMS Pro και από τις ρυθμίσεις του στην καρτέλα Advanced θα επιλέξεις:

Send settings > Enable locale support και μετά στην από κάτω επιλογή Supported languages θα επιλέξεις την ελληνική.

Επίσης αν θες ψάξε στις ρυθμίσεις του προγράμματος που έχει και το κινητό αν βρεις κάτι που να αναφέρει κωδικοποίηση και άλλαξε το. Μπορεί να έχει 2 ή 3 επιλογές. (Αυτόματο, GSM κλπ) Δοκίμασε κάποια άλλη επιλογή.

Δημοσ.

Πρέπει να κατεβάσεις κάποιο άλλο προγραμμα απο το google play που να υποστηριζει 160 χαρακτηρες, οποτε προτεινω είτε Handcent είτε Go Sms.

Δημοσ.

Πρέπει να κατεβάσεις κάποιο άλλο προγραμμα απο το google play που να υποστηριζει 160 χαρακτηρες, οποτε προτεινω είτε Handcent είτε Go Sms.

Σε samsung τουλάχιστον υπάρχει επιλογή και στο stock πρόγραμμα πάντως, για αυτό του είπα να κοιτάξει μιας και δε ξέρω σίγουρα για τα Sony.

Δημοσ.

στο stock προγραμμα υπαρχει η συγκεκριμενη επιλογη αλλα οχι στις παραεισαγωγης συσκευες.

Δοκιμασα με το go sms και εκανα τη συγκεκριμενη ρυθμιση που λεει ο φιλος παραπανω αλλα παλι δεν αλλαξε τιποτα...

Δημοσ.

To go sms έχει ρύθμιση για υποστήριξη 160 χαρακτήρων η οποία είναι αποδεδειγμένο(από τα σχόλια των χρηστών που τη χρησιμοποιούν) ότι λειτουργεί. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα κάτι θα παρέλειψες να κάνεις.

Πρέπει να πας στις Ρυθμίσεις Αποστολής, να τσεκάρεις το κουτάκι της επιλογής "Ενεργοποίηση Υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις", και μετά να πατήσεις πάνω στην επιλογή "Υποστηριζόμενες Γλώσσες" και να τσεκάρεις το κουτάκι της επιλογής "Λειτουργία Ελληνικών SMS".

Αφού τα κάνεις όλα αυτά κανονικά θα πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί η υποστήριξη 160 χαρακτήρων. Σε κάποιες συσκευές ή ρομς είναι πιθανόν να χρειαστεί και μια επανεκκίνηση της συσκευής.

Δημοσ.

Ενταξει ευτυχως διορθωθηκε,ειχα παραλειψει να ορισω ως προεπιλεγμενη εφαρμογη αποστολης sms το go sms,αλλα τωρα ολα καλα.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

Δημοσ.

Μηνύματα-ρυθμίσεις-εξοικονόμηση. Κοστους , δεν υπαρχει αυτή η επιλογή;στο miro ετσι ειναι

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σε όλες τις συσκευές και όλες τις ρομς. Εξαρτάται από την εταιρεία και το αν έχει παρέμβει στην εφαρμογή για τα μηνύματα, ώστε να ενσωματώσει αυτή τη λειτουργία. H εφαρμογή του android για τα μηνύματα είναι το mms.apk(αν θυμάμαι καλά), και δεν έχει εγγενώς υποστήριξη για τη μετατροπή σε 160 χαρακτήρες. Οι ελληνικές εταιρείες όμως συνήθως χρησιμοποιούν κάποιο πακέτο παραμετροποίησης το οποίο περιλαμβάνει διάφορες, σχετικές με τα ελληνικά, προσθήκες. Πάντως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο παραμετροποιημένη έκδοση της παραπάνω εφαρμογής(στο φόρουμ του MyPhone), καθώς επίσης και εναλλακτικές εφαρμογές όπως το go sms.

Δημοσ.

Σε samsung τουλάχιστον υπάρχει επιλογή και στο stock πρόγραμμα πάντως, για αυτό του είπα να κοιτάξει μιας και δε ξέρω σίγουρα για τα Sony.

Δεν ξέρω για ποιο samsung μιλάς αλλά στο δικό μου SGS2g με την 4.1.2 δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Ακόμα και όταν πέρασα την εφαρμογή mms.apk της ICS που την είχε την επιλογή, δούλεψε αλλά μετά από μία-δύο μέρες είναι λες και ξαναγυρίζει στην εργοστασιακή

Δημοσ.

Δεν ξέρω για ποιο samsung μιλάς αλλά στο δικό μου SGS2g με την 4.1.2 δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Ακόμα και όταν πέρασα την εφαρμογή mms.apk της ICS που την είχε την επιλογή, δούλεψε αλλά μετά από μία-δύο μέρες είναι λες και ξαναγυρίζει στην εργοστασιακή

SGS με stock roms έχω την επιλογή. Επίσης το έχω δει και σε ένα Galaxy Ace. Το Ace σίγουρα είχε ελληνική απείραχτη ρομ (δεν ήταν δικό μου) οπότε ίσως είναι κόλπο της samsung Hellas.

Στον γαλαξία όμως έχω την εντύπωση ότι σε οποιαδήποτε stock rom έχω βάλει υπάρχει η επιλογή. Δεν κόβω και το κεφάλι μου όμως μιας και έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω το mms.apk είτε του android, είτε της samsung :P

Δημοσ.

Με κλειστά μάτια. Αριστο στη χρηση και 160 χαρακτηρες

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...