spirop Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας, εδω και καιρο μπηκα στο πειρασμο να βαλω mac os στο μηχανακι μου. για να μην ψαχνω αδικα θα ηθελα να ξερω νμε ποιο mac ειναι πιο συμβατο να τρεξω αν το εχει βαλει κανεις μου το λεει intel p4p800-x 512 ram Ati Radeon 9250 (256 mb) στο mb δεν εχω επιλογη για αλλαγη ide σε achi ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atapia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 πιο mac βρε φίλε ούτε win 95 δεν μπορει να τρέξει το πισι σου...χαχααχαχ Πλακα κάνω μην παρεξηγηθείς.. Ισως μπορεις να τρεξεις τα 10.5 leopard κανε μια προσπάθεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirop Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 οκ παμε στα καλα τωρα...εχω βαλει 2-3 το hotfix ss3 ss3.iso , το atkos s3v2.iso και εχθες το ipc.5.6.2 ολα βγαζουν το screen panic εκτος απο το atkos που φτανει στο μηλαρακι και μετα απο καποια ωρα βγαζει εναι stop πανω απο το μηλαρακι. εντωμεταξυ ολοι οι οδηγοι λενε να γυρισω το ide controller απο sata σε achi. εγω δεν εχω καν αυτη την επιλογη, φταιει οτι εχω εγκατεστημα τα win7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Οχι, φταιει το γεγονος οτι ειναι παλια η μητρικη. Αν δεν παιζει το macos στο μηχανημα σου, απλα δεν παιζει. Δεν υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις. Αλλα και να επαιζε, με 512 μνημη, θα εμπαινες για μια φορα, θα εβλεπες το περιβαλλον, και θα το εβγαζες κατευθειαν αφου θα ειναι τοσο αργο οσο και ο θανατος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirop Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 οκ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις