Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μια που το είδα, κάντε το Symmary -> Summary . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Εγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μετα απο αρκετες δοκιμες, ανεβασα νεα εκδοση στο google code και ανανεωσα το πακετο στο aur. Συντομο changelog: - Επιλογη αν θελουμε να κρατησουμε ή οχι τα κρυφα αρχεια και φακελους του /home ( αν επιλεξουμε να εξαιρεθει) στο backup - -i, --interface argument - Υποστηριξη για paths με κενα και στα 2 scripts - Αρκετο re-ordering και μειωση κωδικα - Διαφορα fixes εδω και κει Δυστυχως θα καθυστερησω αυτες τις μερες γιατι επεσε κεραυνος μεσα στην πολη και στην περιοχη μου, εκαψε πολυ πραμα. Μου εκαψε router, server (ευτυχως σωθηκε ο σκληρος), εξωτερικη καρτα ηχου και καρτα γραφικων στον σταθερο Εμεινα με το παλιο laptop στο σπιτι της κοπελας. Damn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 war μπορεις να αλλαξεις να δειχνει την βοηθεια μονο με --help ? γιατι αν δωσω backup --he ή --hel πχ παλι βγαζει το help echo, και στα 2 scripts Επισης σκεφτομαι να 1. Ρωταει τον χρηστη αν θελει να κανει edit το fstab με νανο ή vi 2. Η επιλογη για bootloader να ειναι optional και αν δεν επιλεγει bootloader να βγαζει προειδοποιητικο μνμ μπλα μπλα. για περιπτωσεις δηλαδη που θελει καποιος να μην πειραχτει ο bootloader του, απλα να επαναφερει τα αρχεια. Τα εχω υλοποιησει τα παραπανω απλα δεν τα εχω τεσταρει. Τι λετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Ναι και στα 2, αν και θα προτιμούσα μόνο nano - το vi ακόμα δεν το έχω συνηθίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Επίσης ναι και στα δύο. Τι σε βρήκε ρε tritona?? Ευτυχώς που κάτι σώθηκε βέβαια. Δεν είχες κανένα πολύμπριζο προστασίας έστω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 ναι και στα δύο λέω και τα σκεφτόμουνα κι εγώ επίσης σκεφτόμουνα να ρωτάει αν θες κάνεις και τα partition και να ανοιγει κάνα cfdisk ή κάνα parted tritona θα το κοιτάξω και αυτό που λες για το help ούτε το είχα πάρει χαμπάρι, ούτε καταλαβαίνω γιατί γίνεται με μια πρώτη ματιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Οκ θα τα προχωρησω, ωραιο και το cfdisk. Τι σε βρήκε ρε tritona?? Ευτυχώς που κάτι σώθηκε βέβαια. Δεν είχες κανένα πολύμπριζο προστασίας έστω Σε ups τα ειχα και ηταν ολα κλειστα, μονο το ups ανοιχτο. Το ups την γλυτωσε, ολα τα υπολοιπα καηκαν. Παω για μητρικη στον σταθερο, η gpu ειναι οκ τελικα. Ηταν πολυυυ κοντα ο κεραυνος. Στο πανω σπιτι τιναξε ολες τις λαμπες και μπριζες. Σε παρα διπλα σπιτια καηκαν laptops και routers. Θυμαμαι, περπατουσα στον δρομο και μυριζε παντου καμενο. Αντικεραυνικο στον πινακα, κανει δουλεια σε περιπτωση που πεσει κεραυνος τοσο κοντα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Έλα ρε τόσο κοντά έπεσε? Καλά στα άλλα σπίτια να το καταλάβω, αλλά και σε εσένα με ups, έζησε το ups και καήκαν τα υπόλοιπα; Τι να πω... Δεν ξέρω αν κάνει τπτ αλλά για ρώτα. Δεν είναι και φθηνά αυτά τα πράγματα για να τα χαλάει ένας κεραυνός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 lexmark θα ρωταει ποιον απο τους 2 editors θελει ο χρηστης, θα ειναι και οι 2 στο menu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 lexmark θα ρωταει ποιον απο τους 2 editors θελει ο χρηστης, θα ειναι και οι 2 στο menu Α, ωραία! Τώρα είδα και τη στραβή που σου έκατσε! Λυπάμαι ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 μπηκε η επιλογη για edit το φου σου ταμπ με nano ή vi και το summary ειναι πλεον δυναμικο - δειχνει μονο οτι εχει ορισει ο χρηστης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Εβαλα ελεγχους ωστε αν δωθουν subvolumes arguments και δεν ειναι btrfs το / , να λεει στον χρηστη μπρρρρρρρ τσαπρρρρρρρρρ κιτς κιτς και να προχωραει χωρις subvolumes. war τελικα τι παιζει με το --help ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Εβαλα ελεγχους ωστε αν δωθουν subvolumes arguments και δεν ειναι btrfs το / , να λεει στον χρηστη μπρρρρρρρ τσαπρρρρρρρρρ κιτς κιτς και να προχωραει χωρις subvolumes. war τελικα τι παιζει με το --help ? τριτωνα δεν το έχω δει ακόμα αύριο δίνω οπότε από μεθαύριο θα ασχοληθώ με αυτό για να ξεχάσω το αγγούρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 την αναλυτική μην ξεχάσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα