tritonas00 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Βγάζεις το boot έξω? Ναι. Φαινεται και στο video στην αρχη που κανω τα partitions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Ετοιμο και το --help echo. αλλαξα και το "use fedora's patched tar" σε κατι πιο λογικο: Activate --acls --selinux --xattrs (Required for Fedora) war θα βαλεις -- και στο backup ? Επισης γιατι το syslinux το εκανες -S ? Καποιο limitation ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 ωραίο το echo τρίτωνα θα βάλω και στο backup απλά από βδομάδα γιατί δεν προλαβαίνω τώρα το syslinux το άλλαξα γιατί δε μου κόλλαγε αυτό που είχε, l ήταν νομίζω? αν υπήρχε τρόπος θα ήθελα και το username να μπορουσα να το κάνω κάτι άλλο σε σχέση με u αλλά είναι όλα πιασμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 νταξει χαλαρα δεν μας κυνηγαει κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δοκιμαζα το script του pav. Οντως πολυ πιο καθαρος κωδικας. Αλλα ποιος καθεται να το ξαναγραψει σε python Ειδικα το restore. Εφτιαξα και ενα arch live cd με το archiso με το script μεσα, εκανα και αλλες δοκιμες, δεν παρατηρησα καποιο προβλημα. Τα arguments ειδικα ειναι η ζωαρα. Οποτε μαλλον να βγαλουμε μια stable εκδοση. Απο κει και μετα, τι κανουμε ? Θα προχωρησουμε σε gui ή το αφηνουμε ως εχει ? Σκεφτομαι να μπει και ενα UEFI mode, θα δειξει. Επισης σκεφτομανε...να συγχωνευσουμε τα 2 scripts σε ενα (backstore) και να ρωταει στην αρχη Select Mode: 1. Backup 2. Restore ή θα γινεις της @@ανας ? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2013 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 τρίτωνα γίνονται σε ένα σχετικά εύκολα πρέπει απλά να μπει η ερώτηση και να συνδυαστούν τα arguments επίσης όπως το σκέφτομαι τώρα μπορεί να κάνει και backup και στα καπάκια restore χωρίς να χρειάζεται να το ξανατρέξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Εγώ θα ήθελα να έχει GUI και αν μπορούσατε να το φτιάξετε θα ήταν τέλειο. Ξέρω ότι ήδη έχετε παιδευτεί πολλές ώρες, έχετε κάνει τρομερή δουλειά, και έχετε κουραστεί αρκετά. Παρόλα αυτά αν έχετε ακόμα όρεξη φτιάξτε το. Θεωρώ ότι θα το πάει ένα βήμα παραπέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δοκιμαζα το script του pav. Οντως πολυ πιο καθαρος κωδικας. Αλλα ποιος καθεται να το ξαναγραψει σε python Ειδικα το restore. Ποιος ειναι αυτος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εκ παραδρομης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εγώ θα ήθελα να έχει GUI και αν μπορούσατε να το φτιάξετε θα ήταν τέλειο. Ξέρω ότι ήδη έχετε παιδευτεί πολλές ώρες, έχετε κάνει τρομερή δουλειά, και έχετε κουραστεί αρκετά. Παρόλα αυτά αν έχετε ακόμα όρεξη φτιάξτε το. Θεωρώ ότι θα το πάει ένα βήμα παραπέρα. Δεν ειναι θεμα κουρασης, θεμα γνωσεων ειναι. Πρεπει να το αναλαβει καποιος που ξερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Σε ποια γλωσσα μπορεί να γίνει το gui(γιατί προφανώς το zenity δεν αρκεί); Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε γλώσσα. Αλλά μάλλον θα χρειαστεί αρκετό refactoring για να γίνει. Στο GUI το input θα το παίρνεις από το γραφικό. Ουσιαστικά πρέπει να ξεχωρίσει τελείως το κομμάτι που παίρνεις input από το κομμάτι που εκτελεί την tar. To backup που το κοίταξα είναι αρκετά εύκολο να γίνει. Το restore το κοίταξα πιο λίγο. Λογικά και εκεί γίνεται, αλλά δεν ξέρω καθόλου περι SSD, subvolumes κτλ και δεν καταλαβαίνω πάντα τι κάνει (ο κώδικας δεν έχει και comments...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 pvman για αυτό μπήκαν τα arguments το γραφικό ανάλογα τις επιλογές θα καλεί το script με τα κατάλληλα arguments 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) εβγαλα τον ελεχγο για grub και ανανεωσα το πρωτο echo στο backup. στο debian τα πακετα ειναι grub-pc και syslinux extlinux ? pmav αν θες κανε μια προσπαθεια το backup να δουμε τι και πως, και για το restore βλεπουμε. Eπισης μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και τον xdialog, ειναι πιο light και νομιζω δεν θελει ενα σκασμο εξαρτησεις σαν το zenity. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2013 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 pmav αν θες κανε μια προσπαθεια το backup να δουμε τι και πως, και για το restore βλεπουμε. Οκ. αλλά μόνο άμα μου πεις το μυστικό σου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα