tritonas00 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 ναι αλλά μετά για το γραφικό αν τα έχουμε όλα σε args θα γίνει μπαμ μπαμ Ok i didnt knew that
tritonas00 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μιας και πιασαμε στο στομα μας την λεξη γραφικο, και μιας και πλησιαζει η ωρα...τι γραφικο θα μπει ? Θελουμε ποιοτητα ιδια με τον installer του OSX
tritonas00 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μπουταρουμε πλεον και με syslinux σε btrfs subvolume root, με ξεχωριστο /boot partition. Μονο που, για να δουλεψει πρεπει το subvolume να εχει ονομα __active Οτιδηποτε αλλο και αν εβαζα δεν δουλευε. Γιατι αυτο ? Επισης γιατι εφοσον εχει βγει εδω και καιρο grub 2.00 , το debian testing και η fedora εχουνε ακομη παλιοτερες εκδοσεις ? Μου γ@ναμε το compress=lzo Aκυρο, με ξεχωριστο /boot παιζουν οκ. Απλα στο arch παιζει και χωρις ξεχωριστο /boot. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2012 από tritonas00
mandos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 το syslinux έχει κάτι θεματακια απο οτι διαβαζω με τα subvolumes, δεν το χρησιμοποιω στο desktop και δεν ξερω να πω λεπτομεριες. Οσο για το __active ετσι οριζει και το wiki να κανουμε. Εχω καταλαβει οτι ειναι για συμβατοτητα με το btrfs απο το aur που περιμενει να βρει __active και __snapshot
tritonas00 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ετοιμο και σε debian και fedora boot με syslinux απο subvolumed root. Mολις τα τεσταρα σε vbox. Ανεβαζω σε λιγο νεο video. Τελειωνουμε σιγα σιγα κυριοι! mandos παντως ο grub παιζει με οτι ονομα και να του βαλω ------------------------------------------------------------------------ Υπο την αιγιδα του πολυαγαπημενου μας GNOME 3 μπλιεεεεχ fedora με syslinux και btrfs root με subvolumes. http://www.youtube.com/watch?v=eoGKI1Ls1ng Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2012 από tritonas00 4
warlock9_0 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 δεν το έχω δει αλλά εγώ τα κάνω με ffmpeg σκέτο
firewalker Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Με ενοχλεί λίγο το ffmpeg διότι δεν έχω κάτσει να γράψω κάποιο script να εντοπίζει παράθυρα, πλαίσια κ.τ.λ. Και κάθε φορά το πάω ψάχνοντας.
tritonas00 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Για το screen casting; XvidCap; Και γω με ffmpeg κανω αλλα επειδη ηθελα κατι να επιλεγει παραθυρο χρησιμοποιησα το gtk-recordMYDesktop. Μετατροπη σε h264 απο kdenlive.
martinoff Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 remote: Counting objects: 129, done. remote: Compressing objects: 100% (76/76), done. remote: Total 125 (delta 53), reused 121 (delta 49) Receiving objects: 100% (125/125), 17.58 KiB, done. Resolving deltas: 100% (53/53), completed with 3 local objects. From git://github.com/tritonas00/system-tar-and-restore * branch master -> FETCH_HEAD Updating e3499ff..1b8bc98 Fast-forward README.md | 122 ++++++++++++++++++++++++- backup | 27 ++++-- restore | 382 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++---------------------- 3 files changed, 415 insertions(+), 116 deletions(-) τι κάνατε πάλι κανε branch, τώρα παίζει νομίζω και εσείς συνεχίστε στο master οι του μη γραφικού θα τραβάμε το branch test time 1
tritonas00 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) war βγαλε καλυτερα την -y argument. Δεν ειναι μονο η def (η οποια αναγκαστικα γινεται unset στην 597) ειναι και αλλες που περιμενουν y ή n (BRrootsubvol BRhomesubvol BRvarsubvol BRusrsubvol, η BRrootsubvolname που ζηταει ονομα) Οποτε δεν δουλευει και ειναι καπως επικινδυνη. Επισης δεν μου ανοιγει το γραφικο οταν εχουμε exclude το /home στο backup. (error locking το .Xauthority)-Μισο ομως να δοκιμασω ξανα γιατι εχω παλιο backup Ακυρο δουλευει μια χαρα. martinoff ναι θα κανουμε ενα GUI branch οταν ειναι. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2012 από tritonas00
martinoff Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 όλα καλά :thumbup με btrfs και subvol πήρε μόνο τα κρυφά από /home requests: αν μπορεί να μπει backup/restore --help να βγάλει τις επιλογές θα ήταν βολικό 3
warlock9_0 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 τρίτωνα εγώ να το βγάλω αλλά θέλουμε κάποιο τρόπο με τον οποίο όταν θα βάζεις τα arguments να μη σε ρωτάει τίποτα, να τα κάνει κατευθείαν τώρα που το κοιτάω λίγο, όταν βάλω arguments για τα btrfs volume, θα αλλάξω τις μεταβλητές για τα yes/no τους και θα είναι πάλι έτοιμο για να πάρει το yes to all martinoff ωραίο το help, θα γίνει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα