alex999 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 θα ηθελα να μου προτεινετε μερικες τηλεορασεις η τv-monitors (γιατι ενδεχεται να την χρησιμοποιησω στο pc μου)απο 19-24 ιντσες απλα θα προτιμουσα να ειναι απο το Πλαισιο γιατι εχω μια δωροεπιταγη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ θα προτιμούσα αυτήν, είναι και web-offer http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-T24B300EW-LED-TV-Monitor-24-LT24B300EW-EN.htm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex999 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Aυτη εδώ πως σου φαίνεται; http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Turbo-X-TXV-22-LED-TV-22-22inches-LED-FHD-132-BMS-PVR-READY.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δεν την ξέρω καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex999 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Νομίζω εχω καταληξει σε αυτην http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Philips-22PFL3507H-12-LED-TV-22.htm απλα δεν καταλαβαινω ποια η διαφορα ανάμεσα σε αυτη και σε μια αλλη smart tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Philips τελικά πας; Σ' άρεσε η εικόνα της; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δεν φαντάζομαι να επιλέξεις πριν τις δεις ζωντανά. Θα ηταν απαράδεκτο να διαλέγουμε tv η monitor απο την καρέκλα μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex999 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ναι είναι αρκετα καλή η philips πηγα και τις είδα,οσες υπήρχαν δηλαδη στο καταστημα Graphist εχεις καποια να μου προτείνεις,υποψην οτι θα την χρησιμοποιησω περισσοτερο σαν tv και η αποσταση θεασης θα ειναι γυρω στα 2 μετρα μπορει και παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Παρόλο που οι φετινές τους tv είναι ψιλό χάλια, στα monitor ακόμα προτιμώ LG. Και τα Samsung είναι καλά, αλλα παρόμοια με τα LG τα οποια κερδίζουν λόγω εγγύησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ναι, το zero pixel που δίνουν είναι μια σοβαρή παράμετρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1071 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 έχω την εντύπωση ότι αυτήν την περίοδο σε tv-monitor η LG M2732D ξεφεύγει του ανταγωνισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα