Pokemon640 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 δουλέψτε 12 ώρες στην Eizo (κείμενα-PDF) και 12 ώρες στην Dell και μετά εξακριβώστε ότι λέτε. Μη λέτε πράγματα στον αέρα, έχω δουλέψει και την Dell αλλά το πάνελ της είναι μέτριο για πολύωρη ανάγνωση κειμένων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 τι εννοείς μέτριο για πολύωρη ανάγνωση κειμένων? τι είναι αυτό που κάνει ένα panel/monitor καλό για ανάγνωση κειμένων? έλλειψη AG coating? τεκμηρίωσέ το τουλάχιστον, μην περιμένεις να το καταπιούμε αμάσητο, γιατί κάλιστα μπορεί κάποιος να ισχυρίσει το αντίστροφο βάση της "εμπειρίας" του...
Millennium Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Εγω παντως εχω χρησιμοποιησει tn,pva,ips panel και λογω κα**** αλλα και δουλειας παλιοτερα και αυτο που ειδα ειναι οτι ενα πολυ καλο tn δεν μπορει να ανταγωνιστει ενα μετριο ips...
kostass13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 εγω δεν εχω ψαχτει ακομα για ips πανελ γιατι η φτωχη μου samsung 2032BW απο το 2008 δεν εχει κανενα προβλημα ούτε με κουρασε ποτε...εγω προτεινω ips πας σε κατι τεχνολογικα ανωτερο ...(εκτος αν εισαι eizo fanboy οποτε δεν εχει νοημα η συζητηση..) δουλέψτε 12 ώρες στην Eizo (κείμενα-PDF) και 12 ώρες στην Dell και μετά εξακριβώστε ότι λέτε. Μη λέτε πράγματα στον αέρα, έχω δουλέψει και την Dell αλλά το πάνελ της είναι μέτριο για πολύωρη ανάγνωση κειμένων. αγαπητε στο site σου μπορεις να υποστιριζεις και να και να λες αυτο που πιστευεις χωρις να υπαρχει αντιλογια..εδω ομως εχουν κ αλλα ατομα αποψη και υπαρχει ελευθερια εκφρασης της...οποτε μην προσπαθεις να επιβληθεις....φιλικα
Pokemon640 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Ναι η eizo έχει λίγο καλύτερο AG coating και πολύ καλύτερες διαβαθμήσεις contrast/brightness. Για τις διαφορές μπορείτε να τις δείτε =0&8[]=0&10[]=0&12[]=0&13[]=0&14[]=0&15[]=0&16[]=0&17[]=0&18[]=0&19[]=0&20[]=0&21[]=0&22[]=0&23[]=8137&23[]=8042&24[]=7229&25[]=0&26[]=0&27[]=0&28[]=0&29[]=0&30[]=0&32[]=0&36[]=0&37[]=0&38[]=0&40[]=0&42[]=0&43[]=0&45[]=0&46[]=0&47[]=0&50[]=0&52[]=0&55[]=0&56[]=0&57[]=0&60[]=0&65[]=0&70[]=0&75[]=0&80[]=0&82[]=0&108[]=0&order_by=price&order_order=asc&Submit=compare"]εδώ. Υπέρ: Tco 5.1 DisplayPort cable headphones connector screen manager software, εύκολη αυτόματη εναλλαγή προφίλ χρωμάτων όταν αλλάζεις εφαρμογές μεταξύ τους (Word <> media player <> game) αντί να ψαχουλεύεις το μενού συνέχεια. 5 Years Warranty gamma correction πολύ καλό response time (r+f) κατά: Δεν είναι IPS. Αυτό δεν ενοχλεί αν δεν ασχολείσαι επαγγελματικά με Photoshop και κάνεις προχωρημένο Color management, στα υπόλοιπα δεν σε αφήνει παραπονεμένο. Με μια μικρή υπέρβαση φτάνεις σε FS2333 και αμέσως έχει και διπλό HDMI + 10-Bit panel. Λόγω ότι το κομμάτι μου είναι το Color management και το Photoshop επαγγελματικά, έχουν περάσει αρκετές οθόνες από δοκιμή. Την dell την έχω δουλέψει, είναι μια low budget ips οθόνη που συνδιάζει λίγο-απ-όλα και κάτι ψιλά από ερασιτεχνικό photoshop η gaming. Αλλά το γεγονός ότι απουσιάζει το gamma correction είναι μεγάλο πρόβλημα. (εδώ το sRGB δεν καλύπτει σε % συγκριτικά) Ας διαβάσει πολύ σχολαστικά τα Review από το Prad πρωτού αποφασίσει. http://www.prad.de/e...ml#Introduction και δεύτερο σημαντικό : Να πάει και στο Demo room της Eizo να δεί και τις υπόλοιπες οθόνες. Όπως επίσης να δει και την Dell από κάποιο κατάστημα και να τη ψαχουλέψει λίγο. Ότι και να λέμε εδώ δεν έχει νόημα αν δεν την δει-ψάξει σχολαστικά μια οθόνη ο οποιοσδήποτε. Plus : να και είσαι στο forum, ψάξε και τις "τρύπες" της dell στο θέμα service-ποιότητας εδώ. Άλλο ένα κινέζικο Dell και άλλο το made in Japan (Eizo) έχουν διαφορά στην ποιότητα.
Millennium Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Καλα 90 ευρω διαφορα δεν ειναι μικρη υπερβαση , ειναι αρκετα Οσο για το service της Dell ειναι απο τα καλυτερα στον χωρο.Φυσικο ειναι οταν μεγαλο μερος του φορουμ εχει αγορασει Dell να παρουσιαζονται topics με προβληματα Dell,που δεν ειναι καν προβληματα Dell πολλες φορες αλλα τεχνολογιας panel. Για Κινεζικα Dell χαμηλοτερης ποιοτητας δεν θα σχολιασω.
Pokemon640 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Καλα 90 ευρω διαφορα δεν ειναι μικρη υπερβαση , ειναι αρκετα Σε βάσει το χρόνο που θα σπαταλήσεις μέχρι να πέσεις σε άρτιο κομμάτι, χωρίς καμένα pixel και backlight blend είναι Ψ-Υ-Χ-Ο-Υ-Λ-Α.Και το γεγονός να έχεις συν 2 χρόνια στην εγγύηση και στην υποστήριξη να σου δίνουν Brand new monitor και όχι refurbished είναι μεγάλη υπόθεση και δικαιολογεί με το παραπάνω τη διαφορά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Για τις διαφορές μπορείτε να τις δείτε εδώ. 178 μοίρες γωνία θέασης? not really... κατά: Δεν είναι IPS. Αυτό δεν ενοχλεί αν δεν ασχολείσαι επαγγελματικά με Photoshop και κάνεις προχωρημένο Color management, στα υπόλοιπα δεν σε αφήνει παραπονεμένο. στα Υπερ επίσης ότι γράφει Eizo, μεγαλύτερο e-penis... Δεν ενοχλεί το ότι δεν είναι IPS αν δεν ασχολείται επαγγελματικά? Sorry but once you go IPS/VA/PLS you never go back to TN... Με μια μικρή υπέρβαση φτάνεις σε FS2333 και αμέσως έχει και διπλό HDMI + 10-Bit panel. 8bit + A-FRC θες να πεις, δεν είναι true 10bit το συγκεκριμένο... Αυτό μάλιστα όμως, αξίζει να δώσει +40 euro παρά +9 για το Eizo με το ΤΝ... Ας διαβάσει πολύ σχολαστικά τα Review από το Prad πρωτού αποφασίσει. http://www.prad.de/e...ml#Introduction λάθος οθόνη, αυτό ήθελες να βάλεις http://www.prad.de/e...ell-u2412m.html Plus : να και είσαι στο forum, ψάξε και τις "τρύπες" της dell στο θέμα service-ποιότητας εδώ. Άλλο ένα κινέζικο Dell και άλλο το made in Japan (Eizo) έχουν διαφορά στην ποιότητα. wow, αυτό είναι στατιστικό δείγμα... 1
Millennium Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ενοχλεί το ότι δεν είναι IPS αν δεν ασχολείται επαγγελματικά? Sorry but once you go IPS/VA/PLS you never go back to TN... Αντιγραφεα
dolph Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για την βοήθεια - ακόμα δεν έχω αποφασίσει, αλλά είναι πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες. Ναι, δεν θα πεθάνουμε αν πάμε στα 340 ευρώ και είναι κάτι πραγματικά καλό. Ερωτησούλα: Θυμάμαι πριν από χρόνια, για το monitor που έχω σπίτι (ένα Samsung SyncMaster 215TW) που κάτι διάβαζα για διαφορά των 23" με τις 24". Υπάρχει κάτι επιπλέον που πρέπει να ξέρω, ή απλά έχουν την ίδια εικόνα με διαφορά μιάς ίντσας μόνο;
Pokemon640 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Είναι ακριβώς η ίδια εικόνα, με διαφορά μιας ίντρας. Καμία άλλη διαφορά. 23άρι να αγοράσεις, θα έχεις ποιο πυκνά πίξελ και λίγο μεγαλύτερο χώρο στο γραφείο. Προσωπικά θα επέλεγα 23', γιατί 24άρι 1080p είναι φανερά τα πίξελ αν έχεις μάτι με υψηλό zoom η είσαι πολύ ψείρας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 εκτός αν πάει σε 16:10 24αρι που βολεύει ακόμα παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα