basilisraf Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. (εκανα ενα μικρο λαθος στο τιτλο τωρα το ειδα ) Εχω 24αρα συνδεση (φοιτητικο) στον ΟΤΕ και ολα πηγεναν γαντι μεχρι πριν λιγες μερες. πριν 2-3 μερες αρχισε να μου ριχνει κατι DNS προβληματα και οτι δεν υπαρχει προσβαση κτλ. σημερα απο το πρωι ειμαι χωρις ιντερνετ και μου εχει το κλασικο θαυμαστικο διπλα στο σημα ( ειμαι απο λαπτοπ με wireless) Επισης οταν παω να συνδεθω κατω απο το δικτυο μου πεταει ενα αλλο και μου λεει " μη αναγωρισμενο δικτυο " αρχικα δοκιμασα το κλασικο εχω τα DΝS στο αυτοματο(τοσο καιρο ετσι το ειχα).. μετα περασα οπως λεει στο site του ΟΤΕ τα DΝS που ειναι για τα φοιτητικα , παλι δεν εγινε κατι.. Τελος δοκιματα και το 8.8.8.8 & 8.8.4.4 αλλα ουτε αυτο απεδωσε καρπους. η αντιμετωπιση προβληματων δεν βοηθησε, οπως επισης δοκιμασα και καλωδιο. εκανα και update τα driver σκεπτομενος μηπως φταιει τιποτα τετοιο αλλα ..... Εχει κανεις να μου προτείνει τιποτα ? Εαν καλεσω το 13888 (που ειναι για βλαβες) θα κανουν τιποτα ή θα μου ανεβασουν την πιεση περισοτερο ? Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2012 από basilisraf
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 δεν ειναι θεμα dns υποχρεωτικα.απλα τα windows οταν δενεχεις ιντερνετ παντα σου λενε θεμα dns.αν εισαι wireless αλαξε καναλι η κλειδωμα η δοκιμασε με καλωδιο.επισης προσεχε μην σε κοβει κανα firewall.εσυ μαλλον δεν παιρνεις καν ip οχι οτι ειναι θεμα dns.δηλαδη οταν σου βγαζει το θαυμαστικο αν πας σε command prompt Και γραψεις ipconfig Λογικα δεν θα εχεις Ip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα