Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Το Desktop μου έχει Windows 8 Pro και το Netbook Windows 7 Ultimate. Είναι σχετικά απλή η ερωτησή μου.

Μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση μέσω του δικτύου φυσικά στα αρχεία του σκληρού που είναι συνδεδεμένος στο Desktop από το Netbook και να μπορώ να κάνω επεξεργασίες (Π.χ αντιγραφές, μετονομασίες κτλ)?

Νομίζω τα windows έχουν κάποια λειτουργία σχετικά με κοινή χρήση αρχείων...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Να μπορω να βλεπω μεσω του file manager των windows (στο netbook) τα αρχεια που εχω στο desktop και να τους αλλάζω ονομασίες κτλ.

Γίνεται? Αν ναι, πώς?

PS: Δεν θελω το teamviewer.

Ευχαριστώ.. :)

Δημοσ.

Καλησπέρα. Το Desktop μου έχει Windows 8 Pro και το Netbook Windows 7 Ultimate. Είναι σχετικά απλή η ερωτησή μου.

Μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση μέσω του δικτύου φυσικά στα αρχεία του σκληρού που είναι συνδεδεμένος στο Desktop από το Netbook και να μπορώ να κάνω επεξεργασίες (Π.χ αντιγραφές, μετονομασίες κτλ)?

Νομίζω τα windows έχουν κάποια λειτουργία σχετικά με κοινή χρήση αρχείων...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Να μπορω να βλεπω μεσω του file manager των windows (στο netbook) τα αρχεια που εχω στο desktop και να τους αλλάζω ονομασίες κτλ.

Γίνεται? Αν ναι, πώς?

PS: Δεν θελω το teamviewer.

Ευχαριστώ.. :)

Αυτό να το γράψεις στο google δηλαδή δεν μπορούσες;;;

Τα πρώτα 3-4 λινκ που βγάζει είναι της microsoft και τα εξηγούν όλα με πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια από ό,τι θα μπορούσε να τα εξηγήσει ο οποιοσδήποτε εδώ,διάλεξε απλά το λινκ που λέει για 7.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...