Gegeor Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Καλημέρα :) Εδώ και λίγες μέρες είμαι ένας "ευτυχής" κάτοχος γραμμής ADSL (Sparknet) Το Modem που έχω είναι το JetSpeed 500i (ΕtherNet) Ολα είναι μια χαρά εκτός από συγκεκριμένες εργασίες τις οποίες όταν προσπαθώ να εκτελέσω χάνω επαφή με το δίκτυο... Για παράδειγμα το Ms FrontPage δεν δουλευει πλέον σωστά....Ενώ μπορώ να φτιάξω μια απλή σελίδα κειμένου και να την σώσω επιτόπου ΕΑΝ στην ιδια σελίδα προσθέσω κάποια φωτό (jpg - gif) τότε το δεν έχω την δυνατότητα να σώσω την σελίδα.... Επίσης Έχω πρόβλημα με Forum (PhpBB Forum)στο οποίο πάω να κάνω εγγραφή και πάλι σταματάει να υπάρχει η επαφή με το δίκτυο... Παράδειγμα: Για να κάνω Post αυτό εδώ το μήνυμα που διαβάζετε τώρα ΑΝαγκάστηκα ΝΑ ΚΑΝΩ ISDN DIALUP !!!!! δίοτι η Adsl αρνείται πεισματικά να με αφήσει........... :( Το λειτουργικό μου σύστημα είναι Win Xp Pro. Το Modem δεν χάνει την ΙΡ και "κελιδώνει" με την Sparknet πάντα μια χαρά -δεν ειναι πρόβλημα ΙΡ δηλαδή..... Ολες οι παραπάνω εργασίες εκττελούνται κανονικά όταν χρησιμοποιώ απο την ιδια γραμμή την ISDN σύνδεση...... Οποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει ας κάνει ένα Post....... Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisKTM Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Με την sparknet μιλησες? Τεχνικη υποστηριξη? Λογικα αυτοι θα ξερουν οσον αφορα το συγκεκριμενο montem.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.