Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κονσόλα ήχου σε software? βέβαια θα με ενδιέφερε κάποια απλή εφαρμογή γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο να ασχοληθώ με τα settings

ευχαριστώ

Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς κονσόλα ήχου; equalizer η μεικτη ηχου; μεικτή ήχου έχουν τα windows τον ανοίγεις από το εικονιδιο κάτω δεξιά και equalizer έχει συνήθως το πρόγραμμα το οδηγού της κάρτας ήχου σου

Τι ακριβώς εννοείς κονσόλα ήχου; equalizer η μεικτη ηχου; μεικτή ήχου έχουν τα windows τον ανοίγεις από το εικονιδιο κάτω δεξιά και equalizer έχει συνήθως το πρόγραμμα το οδηγού της κάρτας ήχου σου

Δημοσ.

Επειδή από το θέμα είμαι τελείως άσχετος, θα σου πω τι θέλω να κάνω και ελπίζω να καταλάβεις. :-)

Έχω στο pc συνδεδεμένα τα 5,1 ηχεία πάνω στην κάρτα ήχου. Επιπλέον έχω συνδέσει στο pc μια εξωτερική κάρτα ήχου της Line6 η οποία έχει το σχετικό jack για να συνδέω την κιθάρα. Πάνω σε αυτή την κάρτα λοιπόν έχω δύο ηχεία αυτόενισχυόμενα. Η εξωτερική κάρτα έχει και δικό της software που όταν το ανοίγω στέλνει τον ήχο στα ηχεία. Τέλος έχω και δύο αυτοενυσχιώμενα ηχεία στο δίπλα δωμάτιο τα οποία συνδέονται με Bluetooth στο pc (ως τώρα πρέπει να έχεις πεθάνει στα γέλια, νομίζω) :-D .

Το pc γενικά έχει ήχo μόνο στα 5,1 by default. Τα υπόλοιπα δουλεύουν όποτε ανοίξω την κιθάρα ή συνδέσω το Bluetooth. Επειδή το Bluetooth υποθέτω δημιουργεί «εικονική» κάρτα ήχου το pc στέλνει τον ήχο εκεί και απομονώνει τα 5,1. Επίσης τα ηχεία της line6 παίζουν μόνο αν ανοίξω το πρόγραμμα της κιθάρας ή αν ορίσω ως default την εν λόγω κάρτα, οπότε δεν παίζουν τα υπόλοιπα.

Εγώ θέλω με κάποιο τρόπο να τα συνδέσω να παίζουν όλα μαζί όποτε θέλω και επιπλέον αν αγοράσω ακόμα ένα ζευγάρι ηχεία Bluetooth να μπορέσω να τα συνδέσω και αυτά και να παίζουν και αυτά μαζί με τα άλλα ώστε να ακούω μουσική σε όλα τα δωμάτια :unsure: .

Γίνεται ? ζητάω πολλά?

Σημείωσε ότι θέλω να πάρω και ένα γούφερ να συνδέσω σε όλα αυτά …….αν υπάρχει τρόπος (δεν ξέρω που ή πως αλλα πιστεύω ότι κάπως θα γίνεται)

Καμιά ιδέα?????? :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

η αλήθεια είναι ότι κατάλαβα τι θες. Το θέμα μου είναι πως δεν μπορώ να σου πω πάτα αυτό και εκείνο γιατί δεν ξέρω το τι ρυθμίσεις έχει η κάθε συσκευή σου.

Με την συσκευή BT πιθανόν να την βλέπει ως άλλη συσκευή ήχου, όπως επίσης και σαν ακουστικα(::) και για αυτό να απομονώνει.

Καλύτερα περίμενε να σου απαντήσει και κάποιος άλλος μήπως και σου προτείνει λύση

Η BT συσκευή παίρνει εξωτερικό ρεύμα και ήχο από το Jack της usb κάρτας ήχου;

Εχεις πμ

Δημοσ.

ta BT ηχεία παίρνουν ρεύμα από εξωτερική πηγή και σήμα από το ΒΤ του Υ/Η. Βασικά χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που να μπορώ να ενεργοποιώ και τις τρεις πηγές στη φωτο και να τις θέτω default ταυτόχρονα ή κατί τέτοιο

Δημοσ.

είσαι άψογος

δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει , αλλα κάνει αυτό που θέλω ακριβώς

σε ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...