BTSGeo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Εχω κατι ακουστικα για το ipod μoυ ουτε κανα 2μηνο και μου εχουν σαλεψει τελιως ακουγονται παρασιτα και αλλα σαχλα λες και τα 'χω χωσει σε νεροχυτη ή κατι τετοιο... Φταιει το ipod ή ειναι φτηνιαρικα τα ακουστικα και τα πειραζει καποιου ειδους εναλλαγη τασης ??? (παντως γενικα τα ακουστικα τα προσεχω και δεν τα τυλιγω γυρω-γυρω απο το ipod και εχω αλλαξει ηδη 3 !!! ). Καποιου ειδους βοηθεια παρακαλω ...
iMarilina Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Τα χεις δοκιμάσει σε άλλη συσκευή; Sent from my iPhone using Insomnia
BTSGeo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Ναι τα χω δοκιμάσει και σε άλλη συκσευή (πρίν χαλασουν) και δούλευαν μια χαρά . Έπειτα ομως απο την εναλλαγη τασης ή ο,τι αλλο εγινε δουλευουν χαλια σε οποια συσκευή και να τα δοκιμασω. Θελω να πω πως η ζημιά ειναι μονιμη και όχι μονο στο ipod...
iMarilina Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Απο πού τα πήρες; Sent from my iPhone using Insomnia
BTSGeo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Απο κατάστημα Vodafone και μου χουν πει οτι δεν συγκρινεται η αποδοση και η αντοχη των ipod ακουστικων στο χρονο... τωρα να δωσεις 30 ευρωπουλα για ενα ζευγαρι ακουστικα το θεωρω πολυ αν εχεις να μου προτεινεις ακουστικα συμβατα με ipod touch 1g με τιμη<30ευρω θα σου ημουν υποχρεος!
georgeadams Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Απο κατάστημα Vodafone και μου χουν πει οτι δεν συγκρινεται η αποδοση και η αντοχη των ipod ακουστικων στο χρονο... Η αντοχή των apple ακουστικών στο χρόνο είναι ασύγκριτα... χαμηλή.
iMarilina Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Απο κατάστημα Vodafone και μου χουν πει οτι δεν συγκρινεται η αποδοση και η αντοχη των ipod ακουστικων στο χρονο... τωρα να δωσεις 30 ευρωπουλα για ενα ζευγαρι ακουστικα το θεωρω πολυ αν εχεις να μου προτεινεις ακουστικα συμβατα με ipod touch 1g με τιμη<30ευρω θα σου ημουν υποχρεος! Κοίτα εγώ του iphone ταχω δυο χρονια και δεν εχουν παθει τιποτα. Και τα κουβαλάω και τα στριβω κλπ κλπ. Απο κει και πέρα, δες στο ebay, δες στο mistore.gr, the-istore.gr, και επισης να ξέρεις οτι τα νέα earpods του iphone 5 ειναι ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ σε σχεση με τα προηγούμενα. Πάρα πολύ καλά και σε απόδοση και σε αντοχή. Sent from my iPhone using Insomnia
fylatos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 ή απλά αν πιάνει το χέρι σου άλλαξε το βύσμα
BTSGeo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 πηρα κατι καινουργια (οχι της apple ) και μεχρι τωρα παει καλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα