avacan23 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις εκανα δωρο σε 3 Νίκους. Ελπιζω να ειναι δωρεάν. https://xmas.cosmote.gr/login. Στείλε πακέτα χρόνου ομιλίας, SMS, και ΜΒ σε 3 συνδρομητές COSMOTE της επιλογής σου, εντελώς δωρεάν. Η διαδικασία είναι απλή! Στείλε δωρεάν από το κινητό σου, το μήνυμα ΔΩΡΑ στο 1256 και θα λάβεις αμέσως τον κωδικό σου. Συμπλήρωσε τον αριθμό του κινητού σου και τον κωδικό που έχεις λάβει στα αντίστοιχα πεδία παρακάτω. Διάλεξε 3 αγαπημένα σου πρόσωπα και πρόσφερέ τους χαρά, μοιράζοντας Δώρα Επικοινωνίας! 12
taroutatsou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δωρεάν είναι. Έστειλα και γω και μου έστειλαν και μένα. Δουλεύει.
outlaw star Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 δουλευει και για αριθμους whatsup? τα παντα ολα ..αλλα ισχυει μονο για μια εβδομαδα τα δωρα
tiniakos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Καλά είναι χρειαζότανε γιατί η wind τα έχει δώσει όλα με τις προσφορές τις.
esertas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Έστειλα από την σύνδεσή μου σε whatsup και όλα εντάξει. Έστειλα από της γυναίκας μου το whatsup και ήρθε μήνυμα λάθους.Συγκεκριμένα έλεγε ότι η εντολή που έστειλα ήταν λανθασμένη.
outlaw star Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Έστειλα από την σύνδεσή μου σε whatsup και όλα εντάξει. Έστειλα από της γυναίκας μου το whatsup και ήρθε μήνυμα λάθους.Συγκεκριμένα έλεγε ότι η εντολή που έστειλα ήταν λανθασμένη. εγώ έστειλα από whats up σε whats up και cosmocarta κανενα προβλημα!
leros2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Η προσφορά ισχύει μέχρι 07/01/2013, από και προς συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής COSMOTE. Η διάρκεια ισχύος των δώρων είναι 7 ημέρες από την ενημέρωση του αποδέκτη του δώρου.
kalmik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Η προσφορά ισχύει μέχρι 07/01/2013, από και προς συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής COSMOTE. Η διάρκεια ισχύος των δώρων είναι 7 ημέρες από την ενημέρωση του αποδέκτη του δώρου. ΠΑΡΑΞΟΔΕΥΤΗΚΕ Η COSMOTE. ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΝ... ΤΣΙΠΗΔΕΣ
kostas_dr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μπράβο στον topic starter. Την συγκεκριμένη προσφορά δεν την είχα ακούσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα