warriorgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Έχω αγοράσει αυτά τα ηχεία logitech x-530. Από όταν τα πηρά άρχισα να ακούω κάποιους παράξενους ήχους ανά διαστήματα κύριος όταν δεν χρησιμοποιούσα τα ηχεία. Ο ήχος που άκουγα ήταν κάτι σαν ένα «τακ» δυνατό. Σιγά σιγά κατάλαβα ότι κάποιες φορές ο ήχος δεν ήταν τυχαίος δηλαδή στο σπίτι μου έχω ηλεκτρικά πατζούρια όπου ανοιγοκλείνουν με κουμπί. Έτσι πατούσα το κουμπί να ξεκινήσει το πατζούρι και όταν πατούσα να σταματήσει ακούγονταν και ένα «τακ» από τα ηχεία σε οπουδήποτε δωμάτιο και αν ήμουν. Τον ήχο αυτό μου τον έκανε κάποιες φορές όταν έκλεινα από τους διακόπτες τον φούρνο. Παρόλα αυτά και άλλες φορές ακούγεται ο ήχος χωρίς να ξέρω προς το παρόν γιατί. Μπορεί κάνεις να μου πει γιατί γίνεται αυτό;
mourgolukos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 παράσιτα είναι από τον σπινθιρισμό του διακόπτη. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Απλά όσο τα δούλευα το ανεχόμουν. Μία λύση χωρίς να είμαι σίγουρος είναι να πάρεις πολύμπριζο με φίλτρο για ηχοσυστήματα. Καλό θα ήταν πριν το πάρεις να ρωτήσεις και σε ένα μαγαζί. Αλλά νομίζω ότι με αυτό θα σωθείς. Και φυσικά ανέφερέ τους την τιμή του ηχοσυστήματός σου μην σου δώσουν κάνα Furutech (ξεκινάνε από 300€)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα