Προς το περιεχόμενο

πολυμηχανημα ink advantage or laser


ilias1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παιδιά,

 

Ειμαι σε διαδικασία αγοράς πολυμηχανήματος και δεν ξέρω τι με συμφέρει, κ εξηγώ. Η βασική του χρήση θα έιναι η εκτύπωση φυλλαδίων για φροντιστήριο περιπου 500-700 τον μηνα και κάνοντας μια έρευνα αγοράς είδα οτι η εκτυπωση με HP ink advantage είναι οικονομικότερη σε σχέση με εναν laser(συγκρίνω μονοχρωμες εκτυπώσεις) και βέβαια αλλό να δίνεις 10€ για αγορα μελανιου και αλλο 50€ που χρειάζεται ο laser ενω και το κόστος αγοράς ενός laser ειναι υψηλότερο. Επίσης για φωτοτυπίες θα μπορέσει να ανταποκριθεί πιστεύω ο HP ink advantage.

 

Πιστευέτε οτι τα βλέπω ολα τόσο θετικά που κάτι μου ξεφεύγει ή είναι όντω προτιμότερη η αγορά ενός HP ink advantage?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερεις οτι εκτος απο μελανια ενας inkjet εχει και κεφαλες που ειναι αναλωσιμες?Σε καποιες περιπτωσεις μπορει να ειναι μελανοκεφαλη και να πετας και την κεφαλη οταν τελειωσει το μελανι ,και σε αλλες η κεφαλη να ειναι ξεχωριστη.Οταν αρχισει και τυπωνει διακεκομμενα και τοτε χρειαστει αλλαγη της κεφαλης,θα δεις οτι το κοστος της κεφαλης ειναι αρκετα υψηλο.

Αν επισης,κλεισεις το φροντιστηριο,για 15 μερες ή δυο καλοκαιρινους μηνες,υπαρχει ενα ενδεχομενο με αυτη τη μικρη αχρηστια η κεφαλη να βουλωσει,πραγμα το οποιο δεν συμβαινει σε ενα laser ακομα και ενα χρονο να μεινει αχρησιμοποιητος.

 

Ενας laser εκτυπωτης αν χαλασει μπορει να επισκευαστει σε ενα εξουσιοδοτημενο service με ενα χ κοστος.Οι inkjet δεν επισκευαζονται διοτι οι εταιρειες δεν εχουν βγαλει ποτε ανταλλακτικα γι 'αυτα τα φθηνα μοντελα,παρα μονο θα σου δοθει προσφορα για exchange μηχανημα το οποιο ειναι ενα ιδιο ανακατασκευασμενο σε τιμη που σε συμφερει να αγορασεις καινουργιο.

Δεν μπορει να συγκριθουν οι δυο αυτες κατηγοριες.Η laser τεχνολογια σε μαζικες εκτυπωσεις ειναι σαφως ανωτερη,ακομα και φθηνοτερη να σου βγαινει η σελιδα,σκεψου τι θα γινει αν σου χαλασει ο inkjet?

Εκτος και αν δεν σε ενδιαφερει ,τον εχεις αποσβεσει και τον πεταξεις στον καδο.

Επεξ/σία από Roger
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οκ.κατανοητό αυτο που λες δεν το ειχα σκεφτει το θεμα των κεφαλων. Τι εχετε να μου προτεινετε για laser πολυμηχανηματα με μαυρο τονερ μονο. μεχρι 250€ ψαχνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με ενδιαφέρει και εμένα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο (ασπρόμαυρο laser με αρκετες εκτυπωσεις ανά μήνα) , οπότε οι γνωρίζοντες παρακαλώ ας μας διαφωτίσουν!

 

σημ. είχα μεχρι τώρα γα 3 χρόνια Samsung ML-2571 που είναι low-badget αλλά τα "έβγαλε τα λεφτά του" και πλέον ζητάει να αποσυρθεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...