darkside44 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 καλησπέρα παιδιά ειμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο κινητά μου αρέσουν και τα δυο το ενα ειναι καινούριο μοντέλο μπορώ να το πάρω και καινούριο το αλλο ( nexus) ποιο παλιό αρα μόνο μεταχειρισμένο εχω βρει βασικά ενα με εγγύηση ακόμα 7 μήνες σε καλή κατάσταση. τωρα αυτα που θελω περισσότερο σε ενα τηλ ειναι : 1) music καλη ποιότητα στα hands free και αν ειναι δυνατών απο τα ακουστικά να αλλαζω και το κομματι οπως στο iphone . 2) να μπαίνω στο ίντερνετ και να μην βγαζω τα ματια μου . 3) και καλες φωτο αν χρειαστεί να βγαλω καμια αν και τα ιδια ειναι νομηζω πανω κατω για να ακούσω κάποιους κατόχους η κάποιους έμπυρους σε αυτα. ευχαριστώ και συγχωρέστε με για το σηντακτικο μου α και ποιο ειναι ποιο όμορφο και βολικό ως προς την αφή και χρηστικότητας
disqualified Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Από android μόνο nexus οποιον δεν τον ενοχλεί το μεγεθος του. Φαντάζομαι μιλάς για το nexus και όχι το nexus s
darkside44 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 για το nexus s μιλάω αδερφε αυτη τι στιγμή εχω ενα 3gs και το δίνω θα βάλω και κατι ψηλά και παίρνω το sola 190e απο κατάστημα το nexus s μου το κάναν πρόταση να το ανταλλάξουμε μια η αλλη με το gs απλα άκουσα οτι με το nexus δεν μπορώ να αλλάξω κομμάτι απο τα hands free αληθεύει? στο sola μπορώ? γιατί οδηγώ και δεν μπορώ να βγάζω το κινητό απο την τσεπι για να αλλάξω κομμάτι
forgotten Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 απο μενα το nexus s μια και μιλαμε για καθαρη εμπειρια χρησης και το νεωτερο update
darkside44 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέχρι πόσα διαθέτεις; ε κανα 200αρη το πολύ αυτο ειναι παιδια το nexus http://www.gsmarena.com/sony_xperia_sola-4408.php εδω το sola
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα