frostie Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας, έχω Vodafone σταθερό και μια ασύρματη συσκευή Sagem που δέχεται κάρτα SIM. Λόγω ηλικιωμένου ατόμου στο σπίτι που δυσκολεύεται με το ασύρματο τηλέφωνο θέλω να τοποθετήσω και μια δεύτερη συσκευή για ηλικιωμένους. Γνωρίζει κανείς αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό; Παλιότερα μου είχαν πει στη Vodafone ότι δε γίνεται να βάλω δεύτερη συσκευή. Ισχύει ή μας κοροϊδεύουν; http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=12982
nikoskon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Θα θέλεις και 2η καρτα sim. Δεν ξέρω αν μπορείς να έχει Vodafone Double στο Vodafone Για το Σπίτι. Πάρε 13830. Αλλά μπορείς να βρεις στο εμπόριο κινητά της ΖΤΕ φθηνά με μεγάλα πλήκτρα που κάνουν για την χρήση που θες. Το link που παρέθεσες δεν είναι συσκευής που παίρνεις sim.
frostie Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Σ' ευχαριστώ nikoskon . Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι τόσο τα πλήκτρα όσο το να είναι η συσκευή ενσύρματη. Δηλαδή, να "ανοίγει" και να "κλείνει" το τηλέφωνο με ένα ανεβοκατέβασμα του ακουστικού, χωρίς να ψάχνει πράσινα και κόκκινα κουμπάκια. Και εφόσον χωρίς κάρτα SIM δε γίνεται, σωστά μου τα είχαν πει από τη vodafone. Για κινητό προς το παρόν δεν ενδιαφέρομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα