Mrcommander Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Οχι ρε παιδια, Στο FB μπανει μονο ο αδερφος μου και κανενα youtube, Αλλα η μανα μου λιωνει στο DoD (παλι καλα εχουμε ησυχια οταν καιγεται)
spirosd2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 screenshot απο hw info με τα παντα κλειστά για να δούμε σε τι θερμοκρασίες παιζει και με τι usage...
dimuscrossfire Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 το refurbish και το reballing είναι τρόποι επισκευής,μόνο εξειδικευμένοι τεχνικοί το κάνουν.update στους drivers κάνεις συχνά?
doakes Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 το refurbish και το reballing είναι τρόποι επισκευής,μόνο εξειδικευμένοι τεχνικοί το κάνουν.update στους drivers κάνεις συχνά? Τα χεις μπερδεψει μου φαινεται!Τι σχεση εχει φιλε μου το refurbish με το reballing? Refurbished προιοντα ειναι τα μεταχειρισμενα που ειναι ανακατασκευασμενα και το reballing ειναι μεθοδος επισκευης του chipset.
dimuscrossfire Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 βασικά έχεις δίκιο..και το reballing refurbish είναι.είναι γενικά η επισκευή το refurbish σαν έννοια.ενώ το reballing είναι συγκεκριμένη μέθοδος
doakes Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Οχι δεν ειναι το reballing refurbish.Το reballing ειναι το βγαλσιμο του chipset περασμα νεων μπιλιων απο καλαϊ και επανακολληση του.Refurbished προιοντα ειναι γενικα μεταχειρισμενα που εχουν ειτε καθαριστει ειτε ανακατασκευαστει οπως refurbished δισκοι, refurbished πυργοι κλπ.Εσυ εννοουσες reflow η reballing, το refurbish δεν κολλαει. 1
dimuscrossfire Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 ναι ξέρω τι είναι το reballing ακριβώς.με αυτό θα ασχοληθώ από εδώ και πέρα στα σοβαρά.έχεις δίκιο φίλε μου για το refurbish.απλώς δεν το έθεσα σωστά.το θέμα είναι τώρα να συμφωνείς με αυτό που του είπα του φίλου μας για το λαπτοπ ή αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις
doakes Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Οχι δεν πιστευω οτι θελει reballing εφοσον ακομα λειτουργει κανονικα.Πρεπει να βγαλει τον ανεμιστηρα να τον φυσηξει ειτε με σπρει πεπιεσμενου αερα η σε κανενα βενζιναδικο κι αν δε βελτιωθει σημαντικα η θερμοκρασια να βγαλει και το heatsink να αλλαξει και παστες η να βαλει νεο thermal pad αν εχει pads.
άδικος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Οχι δεν πιστευω οτι θελει reballing εφοσον ακομα λειτουργει κανονικα.Πρεπει να βγαλει τον ανεμιστηρα να τον φυσηξει ειτε με σπρει πεπιεσμενου αερα η σε κανενα βενζιναδικο κι αν δε βελτιωθει σημαντικα η θερμοκρασια να βγαλει και το heatsink να αλλαξει και παστες η να βαλει νεο thermal pad αν εχει pads. Αυτά δε τα έκανε; Ας μας πει γιατί το μόνο που ανέφερε είναι πως το άνοιξε.
Mrcommander Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά το άνοιξα τι καθάρισα απο ότι σκόνη υπήρχε, φυσηξα και το ανεμιστήρακι με το κονφλερ, το καθάρισα πολυ καλα, πάστα δεν αλάξα όμως, αλλα η μητρική εχει ανεβασμένες θερμοκρασίες όχι ο επεξεργαστης..
dimuscrossfire Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 το chipset της μητρικής έχει κι αυτό ή πάστα ή αυτό το thermal pad το οποίο είναι ένα μπλε σαν τσίχλα.μπορεί να θέλει άλλαγμα κι αυτό.αν το μέρος που ακουμπάει πάνω στο chipset είναι χάλκινο τότε βγάλε το thermal pad και βάλε πάστα και σε αυτό.αν δεν είναι βρες να αγοράσεις καινούριο thermal pad
άδικος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 ...βγάλε το thermal pad και βάλε πάστα και σε αυτό.... Μην το κάνεις ποτέ αυτό. 1
άδικος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί πιθανόν να έχει πρόβλημα επαφής αν αντικαταστήσει το pad με πάστα. Τότε είναι που θα ανάψει στη κυριολεξία. Γενικά αλλάζουμε ότι βρήκαμε με ίδιο ή αντίστοιχο, εκτός αν έχουμε αρκετή εμπειρία & ξέρουμε τι κάνουμε. Στη περίπτωση του φίλου που δεν το είχε ξανανοίξει, ούτε καν έχει αλλάξει ποτέ θερμαγώγιμο μέσο, καλύτερα να ακολουθήσει τη περπατημένη για να μην ψάχνεται μετά.
Antwni Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 καλύτερα να ακολουθήσει τη περπατημένη για να μην ψάχνεται μετά. Με λίγα λόγια πήγαινέ το σε τεχνικό να το δει αν δεν έχεις γνωση/εμπειρία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα