Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, σημερα εκατσα τυχαια στο Laptop του αδερφο (HP CQ60) μου και το fan ακουγοταν περιεργα, δηλαδη ακουγεται σαν να ανεβαζει στροφες και να κατεβαζει αμεσως, 1 sec up -3 sec down, ειπα να δω θερμοκρασεις και μου φανηκαν υψηλες ειδικα της μιτρικης..

Motherboard : 80-93 C

Cpu : 21-22 C

Hdd: 60 C

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διαβασα στο φορουμ για αλαγη θερμοστατικη παστα, να το κανω και εγω? ο υπολογιστης ειναι 5ετειας αλλα τα 2-3 χρονια επαιζε συνεχεια games

Δημοσ.

Ανοίγεις όσο μπορείς για να καθαρίσεις/ξεμπουκώσεις από σκόνες τη ψήκτρα-έξοδο αέρα του ανεμιστήρα & αν δεν σου φαίνεται δύσκολο αλλάζεις & πάστα.

http://www.insidemyl...60-cq70-laptop/

Αν δε νιώθεις άνετα ή δεν έχεις πείρα μη το κάνεις εσύ.

Έλεγξε τις θερμοκρασίες & με κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως HWiNFO, ακόμα & από το bios, να δούμε πόσο είναι η πραγματική του cpu.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλα τόσο καιρό δεν είχα καρδιά να το κάνω, σήμερα τρέλαθηκα και το ελυσα όλο, έπαθα πλακα τι βιδες και καλώδια ήταν αυτά;;;;; Εβαλα και στοίχημα με τον αδερφό μου ότι δεν πρόκειται να λητουργησει αλλα ευτυχώς το κέρδισα! It's alive again!! Ty αδικε για τον οδηγό

Δημοσ.

Φίλε μου κατέβασε το everest (βρες το από το θείο)

Και πες μας θερμοκρασίες

Επίσης πες θερμοκρασίες cpu μέσα απο το bios...

Το λαπτοπ καίει?

• Like 1
Δημοσ.

πας για αλλαγή μητρικής σε λίγο φίλε αν συνεχίσεις να το δουλεύεις.το λαπτοπ έχει ενσωματωμένα γραφικά πάνω στην μητρική.οπότε αυτή η υψηλή θερμοκρασία δείχνει υπερθέρμανση του chipset και είναι στα τελευταία της η μητρική.ότι και να κάνεις δεν πρόκειτε να πέσει κάτω από 80 βαθμούς.θέλει refurbish ή reballing στο chipset.πρέπει να το πας σε τεχνικό.

Δημοσ.

κάνε ένα κόπο και ανέβασε ένα screenshot από hw info δεν είναι δύσκολο και δεν θέλει προγράμματα από τον θείο δωρεάν είναι http://www.hwinfo.com/download32.html , τρέξε το sensors only και να μην έχεις τίποτα ανοιχτό.

edit: Και σύγκρινε το με τις θερμοκρασίες bios.

Δημοσ.

παιδια απο το hwmonitor ειναι τα temp, το λαπτοπ καιει πολυ ασχημα.. ο Dimmuscrossfire ειπε για την μητρικη θέλει refurbish ή reballing στο chipset, (τι ειναι αυτο?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...