Mrcommander Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια, σημερα εκατσα τυχαια στο Laptop του αδερφο (HP CQ60) μου και το fan ακουγοταν περιεργα, δηλαδη ακουγεται σαν να ανεβαζει στροφες και να κατεβαζει αμεσως, 1 sec up -3 sec down, ειπα να δω θερμοκρασεις και μου φανηκαν υψηλες ειδικα της μιτρικης.. Motherboard : 80-93 C Cpu : 21-22 C Hdd: 60 C
salonika91 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Περιεργα πραγματα... Της μητρικης και του σκληρου ειναι παρα πολυ ψηλα και του επεξεργαστη παρα πολυ χαμηλα Κατεβασε το http://download.cnet.com/HWMonitor/3000-2094_4-10793486.html και ξανα-Postare
Mrcommander Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μα αυτο ετρεξα..... Και μενα μου φενονται περιεργα γιαυτο τα ποσταρα, οταν το ακουμπας το λαπτοπ καιει!!
Mrcommander Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Διαβασα στο φορουμ για αλαγη θερμοστατικη παστα, να το κανω και εγω? ο υπολογιστης ειναι 5ετειας αλλα τα 2-3 χρονια επαιζε συνεχεια games
άδικος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ανοίγεις όσο μπορείς για να καθαρίσεις/ξεμπουκώσεις από σκόνες τη ψήκτρα-έξοδο αέρα του ανεμιστήρα & αν δεν σου φαίνεται δύσκολο αλλάζεις & πάστα. http://www.insidemyl...60-cq70-laptop/ Αν δε νιώθεις άνετα ή δεν έχεις πείρα μη το κάνεις εσύ. Έλεγξε τις θερμοκρασίες & με κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως HWiNFO, ακόμα & από το bios, να δούμε πόσο είναι η πραγματική του cpu. 1
Mrcommander Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Καλα τόσο καιρό δεν είχα καρδιά να το κάνω, σήμερα τρέλαθηκα και το ελυσα όλο, έπαθα πλακα τι βιδες και καλώδια ήταν αυτά;;;;; Εβαλα και στοίχημα με τον αδερφό μου ότι δεν πρόκειται να λητουργησει αλλα ευτυχώς το κέρδισα! It's alive again!! Ty αδικε για τον οδηγό
άδικος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Το αποτέλεσμα; Το καθάρισες; Έπεσαν οι θερμοκρασίες;
spirosd2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Για ανέβασε και κανά screenshot απο hw info να δούμε, ο σκληρός πάντως έπαιζε στα όρια λειτουργίας πριν...
Mrcommander Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 το laptop της κολάσεως, Μotherboard->88C | CPU->22C | HDD 63C, τι παιζει ρε? θα με τρελανει!
Antwni Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε μου κατέβασε το everest (βρες το από το θείο) Και πες μας θερμοκρασίες Επίσης πες θερμοκρασίες cpu μέσα απο το bios... Το λαπτοπ καίει? 1
dimuscrossfire Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 πας για αλλαγή μητρικής σε λίγο φίλε αν συνεχίσεις να το δουλεύεις.το λαπτοπ έχει ενσωματωμένα γραφικά πάνω στην μητρική.οπότε αυτή η υψηλή θερμοκρασία δείχνει υπερθέρμανση του chipset και είναι στα τελευταία της η μητρική.ότι και να κάνεις δεν πρόκειτε να πέσει κάτω από 80 βαθμούς.θέλει refurbish ή reballing στο chipset.πρέπει να το πας σε τεχνικό.
spirosd2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 κάνε ένα κόπο και ανέβασε ένα screenshot από hw info δεν είναι δύσκολο και δεν θέλει προγράμματα από τον θείο δωρεάν είναι http://www.hwinfo.com/download32.html , τρέξε το sensors only και να μην έχεις τίποτα ανοιχτό. edit: Και σύγκρινε το με τις θερμοκρασίες bios.
Mrcommander Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 παιδια απο το hwmonitor ειναι τα temp, το λαπτοπ καιει πολυ ασχημα.. ο Dimmuscrossfire ειπε για την μητρικη θέλει refurbish ή reballing στο chipset, (τι ειναι αυτο?)
diaxeirisi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως έχεις κατεβασει κανα περίεργο προγραμματάκι τελευταια και σου pushαρει το pc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα