Antwni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν αντιμετωπίζω πρόβλημα με την επέκταση εγγύησης που έκανα στο ''πασίγνωστο'' κατάστημα που λέγεται COSMODATA...Λοιπόν να πω πώς έχει η ιστορία... Πήρα το fujitsu AH532 τον Αύγουστο (όλα ωραία...ήταν στην κούτα του μόνο που δεν είχε το manual...είχε κάτι άλλα βιβλιαράκια..το λαπτοπ ήταν στην ζελατίνα...οπότε λέω εντάξει είναι....δεν έχω τελος πάντων (τώρα) πρόβλημα με το laptop) και έκανα την επέκταση εγγύησης το Σεπτέμβριο...με πήραν τηλέφωνο τότε για να μου ζητήσουν τον serial number του λαπτοπ μου (για να ενεργοποιήσουν ''λογικά'' αυτοί την επέκταση εγγύησης!!!Την επόμενη μέρα ήρθε και η απόδειξη της επέκτασης (Μένω Ηράκλειο Κρήτης)...Λέω ωραία έχω τώρα 3 χρόνια εγγύηση με μόνο 50 ευρώ!!!Βλέπω πριν κανένα μήνα (όταν φτιάχτηκε το sticky συγκεκριμένα με τις επεκτάσεις εγγύησεων....δεν το είχα ψάξει πιο πριν) ότι έχω 1 ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!Παίρνω τηλέφωνο fujitsu μπας και με γελούν τα μάτια μου και μου λένε ένα χρόνο έχετε εγγύηση...τους λέω έχω κάνει επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια....μου λέει πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα που κάνατε την επέκταση...!!Λοιπόν, παίρνω τηλέφωνο cosmodata και τους λέω έχω ενα πρόβλημα με την επέκταση εγγύησης...μου λένε τι πρόβλημα...τους λέω δεν την έχετε περάσει....εδώ να πω ότι πέρασα από 10 υπαλλήλους για να καταλήξω σε ΜΙΑ (το έχω το όνομα της...ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ αν ενδιαφέρεστε) και μου λέει οτι εγώ έκανα την ενεργοποίηση το όνομα μου είναι ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και θα σας πάρω σε 10 λεπτό τηλέφωνο....περνάνε τα 10 λεπτά δεν παίρνει....λέω αν δεν πάρει σήμερα θα τους ξαναπάρω αύριο....παίρνει τελικά ένας κύριος μετά από μισή ώρα και μου λέει έχουμε στείλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την επέκταση εγγύησης σας και μην ανησυχείται!Λέω οκ τώρα θα την ενεργοποιήσουν...Αμ δε!!Παίρνω τηλέφωνο ΞΑΝΑ την προηγούμενη εβδομάδα (Δευτέρα συγκκριμένα) και τους λέω ότι ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθει η επέκταση εγγύησης που έχω κάνει...επικοινώνησα με τον ίδιο κύριο (που είπε οτι έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση μου...το όνομα του δεν το ξέρω)...και μου λέει ότι έχει στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και θα με ενημερώσει μέσα στην εβδομάδα....Τελειώσε όπως βλέπετε η εβδομάδα και τίποτα.... Λέω ας πάρω σήμερα την fujitsu μπας ξέρει τίποτα...παίρνω λοιπόν τηλέφωνο (τους λέω τον serial και τα σχετικά ) και λέω έχω κάνει επέκταση εγγύησης απο το cosmodata...μου είπαν ότι έχουν στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δεν έχει περαστεί σε εσας γιατί αργεί το συστημα σας...μου λέει δεν ξέρω αλλά όταν περαστεί ο κωδικός της επέκτασης κατευθείαν μπαίνει η εγγύηση...δεν αργεί λέω δηλαδή το σύστημά σας έτσι?Μου λέει η κοπέλα όχι κατευθείαν μπαίνει...Ωραία πάμε τώρα τηλεφωνακι cosmodata...παιρνω τηλέρωνο μιλαω με την συγκεκριμένο κύριο πάλι (πριν λίγο) και του λέω πήρα τηλέφωνο στη fujitsu και μου είπαν ότι δεν έχει περαστεί η επέκταση εγγύησης και ότι το σύστημα δεν καθυστερεί καθόλου...μου απαντάει ότι ''εχει στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα'' (κλασσικά) και οτι περιμένει απάντηση απο την fujitsu....του λέω την προηγούμενη εβδομάδα που είπατε ότι θα με πάρετε τηλέφωνο δεν με πήρατε...μου είπατε ότι η fujitsu αργεί....του λέω είναι 4 μήνες που έχω κάνει την επέκταση εγγύησης και δεν έχει περαστεί ακόμα....μου λέει κλασσικά πάλι την πιπιλα...''εχω στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και περιμένω απάντηση απο την fujitsu'' του λέω ποια είναι τα απαραίτητα έγγραφα...μου απαντάει ο κωδικός της επέκτασης και η απόδειξη σας...του λέω τώρα κάνατε την ''ενεργοποίηση'' μόνο?...μου λέει όχι απο την πρώτη μέρα απλώς τώρα τα ξαναστείλαμε...λέω ωραία θα τα ξαναπούμε τη νέα χρονια αν δεν έχει περαστεί....μου απαντάει και την τελευταία μέρα πριν λήξη η εγγύηση μπορεί να περαστεί....Λοιπόν λέω είπατε ότι το σύστημα της fujitsu αργεί, παίρνω τηλέφωνο την fujitsu και μου λέει μόλις σταλθεί ο κωδικός κατευθείαν ενεργοποιείται η επέκταση...ποιον να πιστεψω...ΕΜΕΝΑ (φυσικά...ποιον άλλον)...σας είπα έχω στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και μην ανησυχείτε (εδώ ανέβασε τον τόνο της φωνής του λίγο...παει να βγει και απο πάνω)...του λέω καλά θα τα πούμε τη νέα χρονια και το κλείνω.... Τώρα θέλω τη βοηθεια σας!!!Είναι λογικό να ''έχει στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα'' και να μην έχει ενεργοποιηθεί η επέκταση??Τι πρέπει να κάνω?? Με σύγχυσε ο μλκας!! Edit:Sorry για το μεγάλο post...όποιος μπορεί ας με βοηθήσει...
xristoforos89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Απο συνεννοηση η κοσμοντατα παντως ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν. Τουλαχιστον σε μια περιπτωση που μου ειχε τυχει στο παρελθον.
Antwni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Καλά ναι αφού την πρώτη φορά που πήρα τηλέφωνο για να δω τι γίνεται με την επέκταση με περάσανε απο 10 άτομα σου λέω...
basilis5 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 ημεκτροτικα δεν γινεται αυτη η ενεργοποιηση; εγω σε sony-toshiba-apple την ειχα κανει ηλεκτρονικα.. και εννοειται αμεσα.
vsl Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω... Μπήκα πριν 3 μέρες να ελέγξω στο site της Fujitsu πότε τελειώνει η εγγύηση, και λήγει σε 1 χρόνο αντί για 3... (έχει περάσει πάνω από ένας μήνας που μου "πέρασαν" την επέκταση) Θα πάω την επόμενη βδομάδα στο κατάστημα της cosmodata που πήρα το laptop να δω τι παίζει. Αν και είναι σίγουρο ότι τα ίδια θα μου πουν... .
Antwni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 ημεκτροτικα δεν γινεται αυτη η ενεργοποιηση; εγω σε sony-toshiba-apple την ειχα κανει ηλεκτρονικα.. και εννοειται αμεσα. Πες μου εσύ τώρα....τι κάνουν οι μλκες τόσο καιρό?? Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω... Μπήκα πριν 3 μέρες να ελέγξω στο site της Fujitsu πότε τελειώνει η εγγύηση, και λήγει σε 1 χρόνο αντί για 3... (έχει περάσει πάνω από ένας μήνας που μου "πέρασαν" την επέκταση) Θα πάω την επόμενη βδομάδα στο κατάστημα της cosmodata που πήρα το laptop να δω τι παίζει. Αν και είναι σίγουρο ότι τα ίδια θα μου πουν... . Πήρες τηλέφωνο εσύ ή θα πας κατάστημα κατευθείαν?
coolerman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Πες μου εσύ τώρα....τι κάνουν οι μλκες τόσο καιρό?? Παντως το θεμα ειναι "σοβαρο"...μα καλα τι κανουν εκει, παιζουν με τον καταναλωτη...και στο τελος τρεχει ο αγοραστης να μαζεψει τα αμαζευτα..αντωνη εαν δεν το εκανες αυτο με το sticky στο σαιτ θα το γνωριζες οτι δεν εχεις 3 χρονια και εχεις μονο 1 χρονο;; δεν μπορω να το καταλαβω αυτο το πραγμα
Antwni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Παντως το θεμα ειναι "σοβαρο"...μα καλα τι κανουν εκει, παιζουν με τον καταναλωτη...και στο τελος τρεχει ο αγοραστης να μαζεψει τα αμαζευτα..αντωνη εαν δεν το εκανες αυτο με το sticky στο σαιτ θα το γνωριζες οτι δεν εχεις 3 χρονια και εχεις μονο 1 χρονο;; δεν μπορω να το καταλαβω αυτο το πραγμα Όχι ρε θα το κοιτούσα κάποιο στιγμή φαντάζομαι.... Μα το είχα κοιτάξει και στο παρελθόν θυμάμαι (1-2 μέρες όταν πήρα την απόδειξη...ε λέω δεν θα χρειαστεί καμια εβδομάδα να περαστεί) αλλά δεν έδωσα σημασία.... Έτυχε και το sticky και το ''θυμήθηκα''... Το θέμα μας δεν είναι αυτό όμως....το θέμα μας είναι τι κάνω τώρα?? Να το πιστέψω και να κάτσω στα αυγά μου??
coolerman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Όχι ρε θα το κοιτούσα κάποιο στιγμή φαντάζομαι.... Μα το είχα κοιτάξει και στο παρελθόν θυμάμαι (1-2 μέρες όταν πήρα την απόδειξη...ε λέω δεν θα χρειαστεί καμια εβδομάδα να περαστεί) αλλά δεν έδωσα σημασία.... Έτυχε και το sticky και το ''θυμήθηκα''... Το θέμα μας δεν είναι αυτό όμως....το θέμα μας είναι τι κάνω τώρα?? Να το πιστέψω και να κάτσω στα αυγά μου?? για μενα αστο λιγες μερες να δεις και τι θα γινει.. εαν θα καταχωρηθει! μα και ο φιλος απο πανω λεει το ιδιο..απο την στιγμη που υπαρχουν αποδειξεις αγορας και επεκτασης εγγυησης μην φοβασαι..αστο λιγες μερες
Antwni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μα το θέμα είναι ότι το έχω αφήσει ήδη 4 ΜΗΝΕΣ.... Δεν ξέρω τι να κάνω....του είπα θα τα πούμε τη νεα χρονιά ξανά και πάει και μου λέει μας σας είπα μην ανησυχείται μπορεί να ενεργοποιηθεί και μια ημέρα πριν τελειώσει ο 1 χρόνος.... ...μουρλάθηκα!!! Τι λέει??????
vsl Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Πήρες τηλέφωνο εσύ ή θα πας κατάστημα κατευθείαν? Κατευθείαν στο κατάστημα... Στο τηλέφωνο (όπως σου είχα πει) πριν 1 βδομάδα με περάσανε από 10 ανθρώπους για ένα usb που ήθελα! Όπως και σένα... Όχι ότι από κοντά πρόκειται να βγάλω άκρη, απλά θέλω να δω αν είναι ο ίδιος τύπος που είχε "περάσει" την επέκταση μπροστά μου, να δω τι θα μου πει! Καλά αυτό που σου είπε, ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί και μια ημέρα πριν τελειώσει ο χρόνος, τελείως τραγικό. 1
coolerman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μα το θέμα είναι ότι το έχω αφήσει ήδη 4 ΜΗΝΕΣ.... Δεν ξέρω τι να κάνω....του είπα θα τα πούμε τη νεα χρονιά ξανά και πάει και μου λέει μας σας είπα μην ανησυχείται μπορεί να ενεργοποιηθεί και μια ημέρα πριν τελειώσει ο 1 χρόνος.... ...μουρλάθηκα!!! Τι λέει?????? μπορει να ειναι και αυτο που λεει..σε καταλαβαινω! εαν δεν ενεργοποιηθει.. γραμμη καταναλωτη(με ομοιοκαταληξια) υπομονη φιλε μου!
panosem Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Σαν να σου λενε, οτι θα το ενεργοποιησουμε μια μερα πριν και αν δεν μας ψαξετε..αλλιως μετα αν δεν ανανεωνετε, χαιρετα μας τον πλατανο.. Πανε εκει και πεξ'το τρελα εσυ, πες ωραια αμα δεν θελατε να το ασφαλησετε, δωστε τα λεφτα πισω να κανω ανανεωση κατ'ευθειαν στη fujitsu.. Ρε κατι λαμογια που κυκλοφορουν ελευθερα........ Τωρα που το σκεφτομαι, να παρω να δω και γω για το δικο μου το ASUS αν εγινε επεκταση απ τα multirama, και εχουμε αλλα.. Αλλα μου χαν δωσει ενα κουτακι με το s/n, λογικα θα μαι οκ.
panosem Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Προχθες μου αντικατεστησαν το πληκτρολογιο λογω αστοχιας υλικου μου ειπαν. δεν ειχα την αποδειξη, παρα μονο αυτον τον κωδικο του multirama και με το που τους τον εδωσα, ηταν ολα οκ, με εντοπισαν με την μια, αρα δε νομιζω να παιζει τπτ σε μενα. Αφου ειναι εποχες για αρπαχτες τι να κανουν οι καημενοι οι ανθρωποι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα