Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι άσχετος που μπορώ να βρω και πόσο κοστίζει μία μητρική πλακέτα??

geopolit αυτό το laptop που μου προτείνεις είναι καλός για gaming? Όχι πολύ απαιτητικά, για lineage και άντε μέχρι του 2010 παιχνίδια ενδιαφέρομαι. :)

Δημοσ.

λογικά θα σου κοστίσει πάνω από 200€ και δεν νομίζω να αξίζει , καλύτερα να πας σε κάτι τέτοιο http://www.skroutz.g...-2GB-320GB.html και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου

Επειδή είμαι άσχετος που μπορώ να βρω και πόσο κοστίζει μία μητρική πλακέτα??

geopolit αυτό το laptop που μου προτείνεις είναι καλός για gaming? Όχι πολύ απαιτητικά, για lineage και άντε μέχρι του 2010 παιχνίδια ενδιαφέρομαι. :)

Μπαααααααα ούτε για αστείο. Αν τα βάλεις στο ultra low και κάνεις και ευχέλαιο κάτι μπορεί να γίνει

Lineage θα παίζεις σε native ανάλυση αλλά δλιχως να φουλάρεις γραφικά

Δημοσ.

και εγώ έχω ένα hp με καμένη κάρτα γραφικών, 1300€ το είχα πάρει :fear: , με τις τιμές τον laptop τώρα καλύτερα να αγοράσεις καινούριο

Δημοσ.

ασε φιλε θα σου παει ο κουκος αηδονι να αλλαξεις μητρικη!!!!!!!! εχουν πεσει τοσο οι τιμες των λαπτοπ που με 500-600 ευρω παιρνεις ενα αξιοπρεπες μηχανημα B)

Δημοσ.

Να την επισκευάσεις με €100 και να κρατήσεις το laptop σου.

Έχει ανθρώπους που δίνουν εγγύηση 6 μηνών σε καλό raballing και αν καθαρίζεις το σύστημα ψύξης μια φορά το χρόνο (κόστος €20-€30) δε θα έχεις ξανά πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει ανθρώπους που δίνουν εγγύηση 6 μηνών σε καλό raballing και αν καθαρίζεις το σύστημα ψύξης μια φορά το χρόνο (κόστος €20-€30) δε θα έχεις ξανά πρόβλημα.

θα συμφωνησω με τον φιλο απο πανω..δεν ειναι καιρος για σπαταλες!! εαν εχεις ανθρωπο με λογαριασμο στο ebay αγοραζεις καινουρια μητρικη με 63 ευρω..και ερχεται στην πορτα σου. και εχεις ησυχο το κεφαλι σου! http://www.ebay.com/itm/New-Original-HP-Pavilion-DV6-1247C-DV6-1200-Intel-Motherboard-518433-001-/350572597667?pt=Motherboards&hash=item519fc151a3

Δημοσ.

reballing λέγεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...