Προς το περιεχόμενο

gears of war 3 vs Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιο απο τα 2 να παρω για το xbox 360 ( τα εχω βρει 20 ευρώ to καθενα στα public ) ποιο να παρω ? τι μου προτείνεται ??

Δημοσ.

Φιλε εχω το GOW3 τα σπαει απιστευτο παιχνιδι, αλλα το B3 εχω ακουσει πως ειναι καλύτερο...(ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ) Βασικα το GOW 3 αμα το μαθεις καλα ειναι ισως το μεγαλυτερο κολλημα που εχω φαει, αλλα σου λέω υστερει απο άλλα παιχνιδια...

Δημοσ.

το gears of war 3 ειναι πολυ καλυτερο σε ολους μα ολους τους τομεις εκτος multiplayer χωρις δευτερη σκεψει πανε για το gears

Δημοσ.

Εξαρτάται τι στιλ σου αρέσει, βασικά. Εγώ προτιμώ το Gears στα πάντα από το BF3, ας πούμε, επειδή προτιμώ αυτό το στιλ gameplay από το fps.

'Η πάρε και τα δύο κι έλυσες το δίλημμά σου :)

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα δεν ξερω αν μπορεις να συγκρινεις τα 2 παιχνιδια.

Τελος παντων δεν εχω παιξει κανενα gears of war, εχω παιξει και εχω τελειωσει ομως το battlefield 3 απο το οποιο εμεινα εκπληκτος.Φοβερα γραφικα, εγω προσωπικα πορωθηκα με τον ηχο του παιχνιδιου γιατι στα περισσοτερα σημεια νομιζες οτι βρισκοσουνα ο ιδιος μεσα στον πολεμο και εσκαγαν σφαιρες δεξια και αριστερα σου, πολυ καλο gameplay φυσικα ανωτερο παιχνιδι απο το COD MW3 που βγηκανε την ιδια περιοδος (το οποιο πηγα να το δοκιμασω αφου ειχα τελειωσει το bf3 και επαιξα 20 λεπτα και το απεγκατεστησα).

Υ.Γ.το bf3 το επαιξα στο Pc μου με ολα στο very high και full αναλυση, στο x360 ισως το GeOW3 αξιζει περισσοτερο μιας και ειναι και αποκλιστηκοτητα του.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα δεν ξερω αν μπορεις να συγκρινεις τα 2 παιχνιδια.

Τελος παντων δεν εχω παιξει κανενα gears of war, εχω παιξει και εχω τελειωσει ομως το battlefield 3 απο το οποιο εμεινα εκπληκτος.Φοβερα γραφικα, εγω προσωπικα πορωθηκα με τον ηχο του παιχνιδιου γιατι στα περισσοτερα σημεια νομιζες οτι βρισκοσουνα ο ιδιος μεσα στον πολεμο και εσκαγαν σφαιρες δεξια και αριστερα σου, πολυ καλο gameplay φυσικα ανωτερο παιχνιδι απο το COD MW3 που βγηκανε την ιδια περιοδος (το οποιο πηγα να το δοκιμασω αφου ειχα τελειωσει το bf3 και επαιξα 20 λεπτα και το απεγκατεστησα).

Υ.Γ.το bf3 το επαιξα στο Pc μου με ολα στο very high και full αναλυση, στο x360 ισως το GeOW3 αξιζει περισσοτερο μιας και ειναι και αποκλιστηκοτητα του.

Για γραφικά μιλας??

Διαφορετικά μην συγκρίνεται αυτά τα 2 παιχνίδια!!!Έχουν τελείως διαφορετικό gameplay!!

Δημοσ.

Για γραφικά μιλας??

Διαφορετικά μην συγκρίνεται αυτά τα 2 παιχνίδια!!!Έχουν τελείως διαφορετικό gameplay!!

γραφηκα απο την αρχη οτι δεν συγκρινετε το gears of war με το battlefield.

παρακατω γραφω για την διαφορα του battlefield με το call of duty modern warfare 3 τα οποια μπορεις να τα συγκρινεις γιατι ειναι και τα δυο τους FPS και πανω κατω ειναι ιδια παιχνιδια με διαφορετικο story.και μιλαω ναι για τα γραφικα αλλα και για ολη την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...