vitalogy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Σημερα απεκτησα το apple tv εχοντας σκοπο να του εγκαταστησω μια εφαρμογη σαν το beamer ωστε να γινει πληρες λειτουργικο και να υποστηριζει ολα τα αρχεια αφου σε καμια περιπτωση δεν το θελω για να νοικιαζω ταινιες απο το iTunes. Mετα λυπης μου διαπιστωσα οτι το beamer εκτος απο wifi θελει και την λειτουργια airplay που υποστηριζουν ολα τα mac απο το 2011 και μετα. Εμενα δυστηχως ειναι παλαιοτερο κανα δυο χρονια οποτε εκει ειναι και το προβλημα. Πριν λοιπον βαλω το apple tv σε αγγελια πωλησης υπαρχει μηπως καποια λυση? Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον απαντησει..
vitalogy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 τελικα το θεμα λυθηκε με μια επανεκινηση στο modem.
vitalogy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 το airparot νομιζω πως απλα κανει mirroring την οθονη του υπολογιστη. Δοκιμασα να το δουλεψω αλλα κολαγαν τα παντα και δεν εβγαλα ακρη.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 το airparot νομιζω πως απλα κανει mirroring την οθονη του υπολογιστη. Δοκιμασα να το δουλεψω αλλα κολαγαν τα παντα και δεν εβγαλα ακρη. Πληροφοριακά, το AirParrot κάνει και media streaming στην οθόνη που έχεις συνδέσει στο Apple TV, όχι μόνο mirroring της οθόνης του υπολογιστή.
cmak Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μεγάλο πλεονέκτημα για εμένα μεταξύ Beamer & air parrot οτι το με το πρώτο μπορείς και χρησιμοποιείς το remote control του appletv.
iMarilina Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Σημερα απεκτησα το apple tv εχοντας σκοπο να του εγκαταστησω μια εφαρμογη σαν το beamer ωστε να γινει πληρες λειτουργικο και να υποστηριζει ολα τα αρχεια αφου σε καμια περιπτωση δεν το θελω για να νοικιαζω ταινιες απο το iTunes. Mετα λυπης μου διαπιστωσα οτι το beamer εκτος απο wifi θελει και την λειτουργια airplay που υποστηριζουν ολα τα mac απο το 2011 και μετα. Εμενα δυστηχως ειναι παλαιοτερο κανα δυο χρονια οποτε εκει ειναι και το προβλημα. Πριν λοιπον βαλω το apple tv σε αγγελια πωλησης υπαρχει μηπως καποια λυση? Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον απαντησει.. Καλησπέρα, τί apple TV έχεις? το 2 ή το 3? Αν έχεις το 2, μπορείς να μου στείλεις πμ να σου δώσω όλες τις οδηγίες αναλυτικά και όλα τα προγράμματα για jailbreak και θα παίζει τα πάντα. Έχω το 2 και το έχω ψάξει πολύ και έχει γίνει τούμπανο.
enas_bibikos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Περασα το jailbreak ολα καλα.Μετα εγκατεστησα το XMBC και το NITO.Το θεμα μου ειναι πως τα χρησιμοποιω???? Υπαρχει καποιο wiki για το πως να βαλεις paths για τους δισκους που εχεις,πως παιζει υποτιτλους? Γενικα ενας οδηγος γιατι ακρη δεν βρισκω. Ευχαριστω
iMarilina Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 <p>Περασα το jailbreak ολα καλα.Μετα εγκατεστησα το XMBC και το NITO.Το θεμα μου ειναι πως τα χρησιμοποιω????</p> <p> </p> <p>Υπαρχει καποιο wiki για το πως να βαλεις paths για τους δισκους που εχεις,πως παιζει υποτιτλους? Γενικα ενας οδηγος γιατι ακρη δεν βρισκω.</p> <p> </p> <p> </p> <p>Ευχαριστω</p> Καλησπέρα πρέπει να περάσεις χειροκίνητα τα repo. Sent from my iPhone using Insomnia
Ykardis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, τί apple TV έχεις? το 2 ή το 3? Αν έχεις το 2, μπορείς να μου στείλεις πμ να σου δώσω όλες τις οδηγίες αναλυτικά και όλα τα προγράμματα για jailbreak και θα παίζει τα πάντα. Έχω το 2 και το έχω ψάξει πολύ και έχει γίνει τούμπανο. Καλησπερα εχω και εγω το apple tv2 με jail, nito, xbmc ηθελα να σε ρωτησω μιας και το ανεφερες εχεις κατι παραπανω εσυ? Επισης εχεις ασχοληθει με pvr καθολου η με tv reception στο apple tv? Μηπως γνωριζεις που μπορω να βρω αλλο ενα apple tv2 που θελω να αγορασω? Eυχαριστω απο πριν για τις απαντησεις σου YK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα