Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά , εχω ενα acer aspire 5750g το οποιο το εχω 1 χρονο και κατι μερες,

μου δημιούργησε προβλημα η οθονη του και μολις τον ανοιγα ηταν ασπρη την πιεζα λιγο και έφτιαχνε , για να μην μ χαλάσει στα χεριά μου τελείως ειπα να το στειλω στην acer οπου μου ειπαν να το στειλω στην alman hellas.τους ειχα πει οτι εκτος απο την οθονη ειχα προβλημα με την υπερθέρμανση οταν έπαιζα κανα παιχνιδι και εσβινε. Ετσι το εστειλα μ το κάλυψε η εγγυηση και μου αλλάξαν panel (οθονη) και ψυχτρα!

ομως τωρα που το πηρα στα χερια μου νομιζω οτι η οθονη που μ βαλανε ειναι πιο κιτρινη σε σχεση με τα χρωματα της προηγουμενης. Μπορω να την τσεκαω καπως ανειναι γνησια και οκ?

και παρατηρώ οτι ειναι λιγο πιο αργο αλλα μπορει να ειναι ιδεα μου.

δεν μου καναν φορματ γιατι δεν ηθελα να χάσω αρχεια μου , αν κανω μονος μου τα acer εχουν μεσα στο σκληρο τους τα windows για να μην τα βαζω σπασμενα ?

μπορει να πολυλογώ και να γραφω πολλα αλλα αν μπορει καποιος και ξερει να μ συμβουλέψει!

ευχαριστω εκ των προτερων.

formate.jpg

Δημοσ.

HELP!!! :blink:

παιδια κανεις βοηθεια? καμια συμβουλη για την οθονη? να απευθυνθώ στην acer η οθονη ειναι καρα μουφα δεν μπορεις να δεις εχει απεσια και αισθητά ασχημα χρωματα το ασπρο φαίνεται κιτρινοπο και το μαυρο ξεθοριασμενο.

Δημοσ.

Ξαναπήγαινα στο service και πες τους το...Δεν έχεις να χάσεις τίποτα...

ναι ρε παιδια αλλα μου ειπαν θα χρεωθώ 35 ευρο για τα για ελεγχο + 20 σε περιπτωση που θεωρησουν οτι δεν εχει τιποτα!

τι να κανω???

Δημοσ.

Για να δεις πρεπει να ανοιξεις το πισω καπακι της οθονης και να κοιταξεις (εκτος και εαν εχεις εγγυηση δεν το κανεις για κανενα λογο αυτο) εαν γνησια..συνηθως εχουν πανελ lg/philips!

μπορει να τα εχει παιξει και το Inverter της οθονης..

εαν εχεις ακομα εγγυηση πηγαινε το να στην αλλαξουν..εκτος και εαν εχει αλλο προβλημα και στα κανει αυτα!

για κανε και το εξης...πατα fn και f7 η f8 μηπως εχεις πειραξει κατα λαθος την φωτεινοτητα της οθονη σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...