John-lamia Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 εχω φαει τον τοπο να βρω driver για την καρτα TV που γραφω στον τιτλο. ( pixelview pro pv-bt878p driver win7 64bit ) εκανα σκαναρισμα και με το driver genius αλλα δεν βρικε τιποτα !!!! εχω βρει drivers μονο xp 32bit. πήγα να τους βάλω αλλα έφαγα άκυρο.( λογικο) εχω win7 64bit. τα φωτα σας !!!! edit* τεριαζει καποιος driver απο αλλο μοντελο ? το λεω γιατι καποιο αλλο μοντελο, ποιο καινουριο απ την καρτα που εχω μπορει να εχει (σχεδον) τα ιδια τσιπακια και να δουλευουν οι drivers απο αυτο στην δικη μου καρτα κανονικα. δεν καιγομαι για το προγραμμα που θα βλεπω TV, αυτο το κανω και με το media center των win. μονο driver θελω για να δουλεψει η καρτα .
GothmogGr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ παλιο chip οποτε λίγο δυσκολο να βρέθει driver.... Πανε στην διαχείρηση συσκευων και κανε ένα copy paste το hardware id του εδώ.
duffyduck Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 WDM Video Capture Driver for Bt848 / Bt849 / Bt878 & Bt879 Chipsets Κατεβασε την 64-bit εκδοση του driver απο: BtInstaller-amd64-5.3.8.64.zip >ftp://90.157.96.127/soft/drivers/%C4%F0%E0%E9%E2%E5%F0%FB%20%E8%20%F1%EE%F4%F2%20AVERTV/BtInstaller-amd64-5.3.8.64.zip Note: disable driver signature check by Windows 7 x64 (enable windows test mode), διαφορετικα ο driver δεν θα εγκατασταθει NOT TESTED Κατεβασε την 32-bit εκδοση του driver απο: >http://btwincap.sourceforge.net/download.html 2
VasKag Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 πω πω.. τι μου θυμισες. την ειχα και εγω αυτη τη καρτα πριν αρκετα χρονια. για οσους θυμουνται, το chip αυτο ηταν το μονο που λειτουργουσε με συγκεκριμενο προγραμμα το οποιο εκανε συγκεκριμενη δουλεια...
John-lamia Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 σας ευχαριστω. δουλευει μια χαρα. να φανταστιτε ουτε απ τα win update δεν έβρισκε drivers.
duffyduck Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Εισαι τυχερος γιατι ειχα καρτα με το bt848, οποτε το εχω ψαξει το θεμα
John-lamia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Εισαι τυχερος γιατι ειχα καρτα με το bt848, οποτε το εχω ψαξει το θεμα καλη καρτα, κριμα να πήγαινε χαμένη ! γιατι να καθόμουν να έβαζα ΧΡ σε virtual machine δεν θα την κούμπωνα καθόλου στον υπολογιστή !!!!
duffyduck Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Εγω τον driver τον ειχα δοκιμασει σε Windows XP Pro x64 Edition
fotis_rodos Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 εχω φαει τον τοπο να βρω driver για την καρτα TV που γραφω στον τιτλο. ( pixelview pro pv-bt878p driver win7 64bit ) εκανα σκαναρισμα και με το driver genius αλλα δεν βρικε τιποτα !!!! εχω βρει drivers μονο xp 32bit. πήγα να τους βάλω αλλα έφαγα άκυρο.( λογικο) εχω win7 64bit. τα φωτα σας !!!! edit* τεριαζει καποιος driver απο αλλο μοντελο ? το λεω γιατι καποιο αλλο μοντελο, ποιο καινουριο απ την καρτα που εχω μπορει να εχει (σχεδον) τα ιδια τσιπακια και να δουλευουν οι drivers απο αυτο στην δικη μου καρτα κανονικα. δεν καιγομαι για το προγραμμα που θα βλεπω TV, αυτο το κανω και με το media center των win. μονο driver θελω για να δουλεψει η καρτα . για τα 32 bit που τα βρηκες φιλε γιατι δεν μπορω να τα βρω πουθενα..?
John-lamia Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 σε ένα site που εχω βρει την περισσότερη σαβούρα στο νετ. θα σου το στείλω σε pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα